ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Ω θεέ, μαζί με την τόση ομορφιά γιατί έσπειρες και τόση βλακεία;

Χρόνια τώρα ακούω κάποιους δήθεν να εκφράζονται εναντίον των κοιτασμάτων φυσικού αερίου και πετρελαίου.
Οι απόψεις πολλών εξ΄ αυτών είναι ένα μείγμα-μπέρδεμα οικολογίας και αντίστασης για την μη πληρωμή του ελληνικού χρέους!

Όσο για το οικολογικό, υπάρχουν πολλοί και πολύ σοβαροί επιστήμονες που με βάση επιστημονικές  πολλών χρόνων μελέτες, αντικρούουν αυτά, λέγοντας ότι π.χ. η υπερθέρμανση του πλανήτη δεν έχει να κάνει με την χρήση πετρελαίου και φυσικού αερίου, δηλαδή με την αύξηση των αερίων του θερμοκηπίου.

Σε όλες τις μέχρι τώρα υπερθερμάνσεις στην ιστορία του πλανήτη, προηγούνταν η άνοδος της θερμοκρασίας και έπονταν η αύξηση του CO2. Άρα η σύνδεση της αύξησης των αερίων του θερμοκηπίου όπως τα χαρακτηρίζουν, δεν σχετίζεται κατά’ αυτόν τον τρόπο με την αύξηση της θερμότητας του πλανήτη μας, αλλά είναι ένας κλιματικός κύκλος που γίνεται κάθε κάποιες χιλιάδες χρόνια: Υπερθέρμανση-παγετώνες-υπερθέρμανση-παγετώνες. Και ότι η αύξηση της θερμοκρασίας φέρνει και την αύξηση αυτών των αερίων, η μείωση της θερμοκρασίας φέρνει και την μείωση τους.

Όσο για το άλλο που επικαλούνται για το ότι τα έσοδα που θα έχει το ελληνικό δημόσιο θα πάνε λένε, όλα στο χρέος!!!
Ωωωωω τι μπαρούφα…
1ον. Δηλαδή αν ΔΕΝ γίνει η εξόρυξη αυτών των πηγών ενέργειας δεν θα πληρωθεί το χρέος;;;
2ον . Εφόσον το χρέος θα συνεχίζει να μας ταλαιπωρεί και θα πληρώνεται έτσι και αλλιώς από το όποια έσοδα θα υπάρχουν από το μάδημα της Ελληνικής τσέπης. Δεν θέλουν να έρθουν άλλα επιπλέον έσοδα στους κρατικούς κορβανάδες και που όπως προβλέπονται από ειδικούς, θα είναι τεράστια, για να έχουμε καλύτερο μέλλον σαν χώρα και γενεές;

Φτάνει πια με την μπουρδολογία όλη, που χρησιμοποιείται εναντίον της εξόρυξης των κοιτασμάτων που είναι εθνικός πλούτος και που θα βγάλει από πολλά βάσανα τους Έλληνες. Αρκεί το πολιτικό και επιστημονικό προσωπικό να λειτουργεί με πατριωτικό αίσθημα και σθένος και όχι με φοβικό, του στυλ : Τι τα θέλουμε εμείς τα πετρέλαια και τα αέρια όταν η τουρκία μας απειλεί; Όποιος είναι χέστης, όχι μόνο δεν έχει μέλλον, αλλά και ούτε παρόν, δεν έχει ζωή, αυτός είναι επικίνδυνος και για το σύνολο, και όχι όσοι τολμούν…

Και κάτι τελευταίο που χρησιμοποιούν για να φοβίσουν και να τρομοκρατήσουν τον κόσμο και έτσι να τον θέσουν εναντίον των εξορύξεων του εθνικού πλούτου.
Είναι το ότι λόγω των ερευνών και των εξορύξεων έχουμε σεισμούς!!!
Λες και στην ιστορίας της γης δεν υπήρχαν κατά καιρούς ισοπεδωτικοί και καταστρεπτικότατοι σεισμοί και ότι αν δεν κάνουμε τις έρευνες και τις εξορύξεις δεν θα έχουμε σεισμούς και ότι όσοι τα κάνουν αυτά δεν τα έχουν όλα υπόψιν.

Σχετικά με την υπερθέρμανση του πλανήτη εδώ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια