ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Ελληνική ανασύνταξη, εδώ και τώρα! Αντίσταση στον τουρκικό επεκτατισμό και την ισλαμοποίηση της Ελλάδας

Αντίσταση στον τουρκικό επεκτατισμό και την ισλαμοποίηση της Ελλάδας

Μέσα σε 4 μήνες η χώρα απέκτησε μια ομοιόμορφα κατανεμημένη μουσουλμανική μειονότητα η οποία είναι λίγο μεγαλύτερη από την επίσημα αναγνωρισμένη μουσουλμανική μειονότητα στη Θράκη.

Τώρα εξαγγέλλουν την ίδρυση μουσουλμανικών πόλεων στα ελληνικά νησιά του Ανατ. Αιγαίου, τα οποία έχουν υποστεί απότομη πληθυσμιακή αλλοίωση, που θα γίνει μόνιμη αν δεν ληφθούν πολύ δραστικά μέτρα.

Οι ελληνικές κυβερνήσεις έχουν αφήσει να ανατρέπονται τα πληθυσμιακά δεδομένα που δημιούργησε η συνθήκη της Λωζάνης και την ίδια ώρα αφήνουν τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις να χάνουν σταδιακά την αποτροπή τους.

Πιστεύουν άραγε ότι απέναντι στις απειλές και τα πραξικοπήματα της Τουρκίας, θα τους βοηθήσουν η επίκληση της «διεθνούς νομιμότητας», η ΕΕ και οι σχέσεις υποτέλειας;

Το ελληνικό πολιτικό σύστημα νομίζει ότι διαχειρίζεται τα ζητήματα της χώρας με το να κάνει συνεχείς υποχωρήσεις. Μια τέτοια συνθηκολόγηση φαίνεται να ετοιμάζεται με την Τουρκία.

Η ολέθρια πολιτική του ελληνικού πολιτικού συστήματος οδηγεί την Ελλάδα σε πόλεμο ή σε ήττα χωρίς πόλεμο. Σε κάθε περίπτωση αυτό δεν θα είναι και το τέλος, διότι οι διεκδικήσεις της Τουρκίας θα συνεχιστούν. Θα τους είναι άλλωστε πολύ πιο εύκολο να συνεχίσουν απέναντι σε μια Ελλάδα ακρωτηριασμένη και πληθυσμιακά αλλοιωμένη.

Εθνική ανασύνταξη τώρα, με στρατηγικό σχεδιασμό βάθους, με θεσμικό εκσυγχρονισμό, με παραγωγική ανασυγκρότηση, με επιστροφή των ελληνόπουλων που έφυγαν, με ρωμαλέα δημογραφική πολιτική, με ενίσχυση των Ενόπλων Δυνάμεων, με ανακοπή των λαθρομεταναστευτικών ροών και με τη σφυρηλάτηση ενός αρραγούς εσωτερικού πατριωτικού μετώπου, βασισμένου στις μεγάλες και διαχρονικές αξίες του ελληνισμού.

Αναστάσιος Λαυρέντζος

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια