-->
ΚΑΥΤΑ ΘΕΜΑΤΑΔιαβάστε τα πολύ ενδιαφέροντα Πατήστε εδώ

Header Ads

Έφτασαν στη Λιβύη 300 Σύροι μαχητές πιστοί στον Ερντογάν


Στη Λιβύη βρίσκονται ήδη οι 300 πρώτοι πιστοί στον Ερντογάν Σύροι μισθοφόροι για να συνδράμουν την κυβέρνησης της Τρίπολης, σύμφωνα με το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, ενώ το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα ακόμα 1.000 θα μεταφερθούν στην αφρικανική χώρα.

Σύμφωνα πάντα με το Συριακό Παρατηρητήριο οι 300 μαχητές βρίσκονται σε περιοχή της Τρίπολης ενώ όταν καταφθάσουν και οι υπόλοιποι 1.000 θα στρατοπεδεύσουν στην περιοχή Τακμπάλι επίσης στην Τρίπολη. Οι 1.000 μισθοφόροι της Άγκυρας εκπαιδεύονται σε τέσσερα στρατόπεδα που βρίσκοντας στη βόρεια συριακή πόλη Αφρίν.

Η Άγκυρα θα καταβάλει 2.000 δολάρια σε κάθε μαχητή ο οποίος θα συμφωνήσει να παραμείνει στην εμπόλεμη ζώνη από τρεις έως έξι μήνες.

Οι πληροφορίες του Συριακού Παρατηρητηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων τη στιγμή που η κυβέρνηση της Τρίπολης αρνήθηκε σήμερα την ύπαρξη μαχητών που υποστηρίζονται από την Τουρκία στο πλευρό της.

Η επιλογή της Τουρκίας να υποστηρίξει με στρατεύματα τημ κυβέρνηση της Τρίπολης έχει προκαλέσει την αντίδραση του διεθνούς παράγοντα, με πολλούς ηγέτες να προειδοποιούν ότι σε αυτή την περίπτωση θα υπάρξει σοβαρή κλιμάκωση των εχθροπραξιών στη Λιβύη.
Edit

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε σχολιασμούς επί της ουσίας.
Τα σχόλια σας δεν περνάν από έλεγχο γιατί πιστεύουμε ότι δεν θα θίγουν κάποιον προσωπικά με βρισιές και συκοφαντίες.
Τέτοιου είδους σχόλια δεν περνάν από έλεγχο, αλλά θα διαγράφονται μετά την δημοσίευση.
Παρακαλούμε να γράφετε σε πεζά και όχι κεφαλαία
-------------------------------------------------------------------------
Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα - αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω, φόρμας επικοινωνίας.
Ευχαριστούμε

Από το Blogger.