ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Τσίπρας: Στην Κατοχή οι Έλληνες άκουγαν... Deutsche Welle

Σε νέο... ολίσθημα υπέπεσε ο Αλ. Τσίπρας κατά τη συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Open το βράδυ της Τρίτης, όταν ανέφερε, σχολιάζοντας δημοσίευμα των Financial Times, ότι οι Έλληνες στην Κατοχή άκουγαν... Deutsche Welle.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας το δημοσίευμα των Financial Times για τροπολογία του Ποινικού Κώδικα, που αφορά το «ξεπάγωμα»
περιουσιακών στοιχείων των υπόπτων για ξέπλυμα χρήματος, επέκρινε τα ελληνικά ΜΜΕ για την κάλυψη του θέματος, αναφέροντας «όχι να περιμένουμε από τους Financial Times λες και είμαστε στην περίοδο της Κατοχής και βάζουμε Deutsche Welle για να ενημερωνόμαστε».

Το πρόβλημα στην αναφορά του Αλ. Τσίπρα δεν έγκειται μόνο στο γεγονός ότι η Deutsche Welle είναι γερμανικό μέσο ενημέρωσης, οπότε δεν θα μπορούσε να αποτελεί πηγή ενημέρωσης κατά την Κατοχή, αλλά κυρίως στο ότι άρχισε να εκπέμπει το... 1953.

Πιθανόν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ήθελε να αναφερθεί είτε στην ενημέρωση από την ελληνική υπηρεσία του BBC κατά τη περίοδο της Κατοχής, ή μπερδεύτηκε με την περίοδο της Χούντας που υπήρχε ενημέρωση και από την Deutsche Welle.

Δείτε το βίντεο:https://www.liberal.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια