-->

Header Ads

Αλβανικό μίσος για την Ελλάδα

Η περιβόητη πολιτική ορθότητα επινοήθηκε ως η πιο βολική μέθοδος για να πει κάποιος ψέματα. Η αλήθεια ηχεί πλέον προσβλητική σε όλους όσοι ωφελούνται από τα ψεύδη που αφορούν τις σχέσεις μεταξύ εθνοτήτων και κοινωνικών ομάδων. Μία από τις άβολες αλήθειες είναι ότι στην Αλβανία ένα από τα άνθη του κακού, που μπορεί να βρει κάποιος σε αφθονία καθ' άπασα την επικράτεια, είναι ο ανθελληνισμός.

Οι αποδείξεις για τον αλβανικό ανθελληνισμό είναι περισσότερες απ' όσες θα μπορούσαν να χωρέσουν σε εγκυκλοπαίδεια, και σε καθημερινή βάση προστίθενται και άλλες. Οι πιο χτυπητές από αυτές είναι οι παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων της ελληνικής εθνικής μειονότητας που ζει κυρίως στην περιοχή της Βορείου Ηπείρου και η υπόθεση της δολοφονίας του Κωνσταντίνου Κατσίφα.

Οι επικεφαλής της αλβανικής κρατικής μηχανής έχουν βάλει τώρα στο στόχαστρο και τη χαροκαμένη μάνα του Βορειοηπειρώτη ήρωα. Οπως έγραψε η «δημοκρατία», το γειτονικό κράτος «όχι μόνο δεν έχει εκδώσει το πόρισμα για τον θάνατο του 35χρονου ομογενούς, αλλά έχει βάλει στο στόχαστρο τη μητέρα του Βασιλεία.

Την πληροφορία αυτή αποκάλυψε ο δημοσιογράφος Αρτάν Χότζα, ο οποίος, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Report TV, ισχυρίστηκε πως η Εισαγγελική Αρχή Αργυρoκάστρου έχει ξεκινήσει ήδη έρευνα για τις ''αντιαλβανικές εκκλήσεις'' της κατά τη διάρκεια της επιμνημόσυνης δέησης στις 26 Οκτωβρίου».

Το ανθελληνικό μένος, με το οποίο έχει αφιονίσει η κρατική προπαγάνδα τους πολίτες της γειτονικής χώρας, φαίνεται και από το περιστατικό που αναφέρει σήμερα η εφημερίδα μας, με τη συμπλοκή Αλβανών που έβριζαν την Ελλάδα με ομοεθνή τους, ο οποίος αποπειράθηκε να μας υπερασπιστεί!

Και ενώ όλα τα παραπάνω με την Αλβανία ηχούν συνηθισμένα και αναμενόμενα, αυτό που προκαλεί έκπληξη είναι η αδράνεια του ελληνικού κράτους απέναντι στις προκλήσεις των Αλβανών. Δεν φέραμε καν αντιρρήσεις για την ευρωπαϊκή τους προοπτική!

Και όσο αφήνεις αναπάντητες τις αθλιότητες τόσο πέφτεις στην εκτίμηση ακόμα και εκείνων που τις διαπράττουν.

Δημοκρατία
Edit

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε σχολιασμούς επί της ουσίας.
Τα σχόλια σας δεν περνάν από έλεγχο γιατί πιστεύουμε ότι δεν θα θίγουν κάποιον προσωπικά με βρισιές και συκοφαντίες.
Τέτοιου είδους σχόλια δεν περνάν από έλεγχο, αλλά θα διαγράφονται μετά την δημοσίευση.
Παρακαλούμε να γράφετε σε πεζά και όχι κεφαλαία
-------------------------------------------------------------------------
Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα - αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω, φόρμας επικοινωνίας.
Ευχαριστούμε

Από το Blogger.