ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

ΔΕΝ υπάρχουν πρόσφυγες στην Ελλάδα, ΟΛΟΙ είναι παράνομοι μετανάστες!

Ο Μητσοτάκης και οι συν αυτώ που διερωτώνται τι συμβαίνει, ας διαβάσουν λίγο τις παρακάτω παρατηρήσεις.

Βάζω έναν αστερίσκο μόνο στη συγχρώτηση εκ μέρους του συγγραφέα του κειμένου όσον αφορά το "Ευρωπαϊκό κεκτημένο" με κάποιον αυτοαποκαλούμενο "φιλελεύθερο διεθνισμό" της ΝΔ, εφόσον η ΕΕ υπήρξε ένα ανάχωμα στη διαλυτική τάση των Ευρωπαϊκών εθνών να αλληλοσπαράσσονται κάθε 30 χρόνια και αυτό δε δύναται να παραβλευθεί.

Από την άλλη όμως, η Ευρωπαϊκή Κοινότητα της δεκαετίας του 80 δεν έχει καμία σχέση με το εκφυλισμένο μόρφωμα που παρατηρούμε στις μέρες μας και δυστυχώς, ο εκφυλισμός αυτός μεταφράζεται σε κοντόθωρο καιροσκοπισμό.

Και τούτο διότι μια εθνική κατάρρευση της Ελλάδος και εγχώριος (δεν θα είναι εμφύλιος σε καμιά περίπτωση, μην παίζουμε με τις λέξεις) πόλεμος μεταξύ γηγενών και αλλοεθνών μουσουλμάνων (δε βλέπω Ινδούς και Κινέζους στην Ελλάδα να ζορίζονται, μόνο οι μουσουλμάνοι τρώγονται με τα ρούχα τους) θα προκαλέσει de facto ανάλογες τάσεις στην Ευρώπη.

Και ίσως σε πολύ χειρότερο βαθμό, καθόσον η πρωτόγνωρη επιθετικότητα και η αναίδεια των εν Ελλάδι μουσουλμάνων, σε ευθυγράμμιση με την περίφημη hejira (γκουγκλάρετε και κάτι, όχι όλα μασημένη τροφή...) έχει βιωθεί σε πολλαπλάσιο τρόπο από τις έστω πιο ανεκτικές κοινωνίες της Δύσης επί δεκαετίες και τους έχει κοστίσει -σε αντίθεση με εμάς, ακόμα...- εκατοντάδες ή/ και χιλιάδες θυμάτων.

Για άλλοι μια φορά κοντόθωροι και ελλειματικοί οι Ευρωπαίοι.

Διαβάστε το, αξίζει.

ΚΚ2
Το Παρατηρητήριο

___________________________

Του Ιωάννη Κωτούλα, Ιστορικού:

Όλα τα κράτη της ΕΕ ακολουθούν πλέον εθνική πολιτική, η Ελλάδα μόνη με καθυστέρηση χρόνου ως συνήθως εξακολουθεί να μιλάει για κοινές ευρωπαϊκές λύσεις. παρανόμους μετανάστες στην ενδοχώρα με πλήρεις ανέσεις και παροχές που ούτε σε πολίτες δεν υπάρχουν (τα πάντα δωρεάν).

Η πλειονότητα των εισερχομένων δεν είναι από την Συρία, αλλά από κράτη της Ασίας και της Αφρικής.

Όσο για τους Σύριους, κανείς δεν τους βομβαρδίζει ή διώκει στην Τουρκία, ασφαλή χώρα, την οποία εγκαταλείπουν για να έλθουν στην Ευρώπη των επιδομάτων.

Ο φιλελεύθερος διεθνισμός της ΝΔ που θεωρεί ότι το "ευρωπαϊκό κεκτημένο", ο "ευρωπαϊκός νομικός πολιτισμός" και άλλες τεχνητές συμβάσεις είναι πάνω από την κρατική κυριαρχία δεν διαφέρει στις συνέπειές του από τον μαρξιστικό διεθνισμό που θέλει ανοικτά σύνορα επειδή δεν πιστεύει στο έθνος-κράτος.

Καμία εκ των διεθνών συνθηκών δεν παρέχει το καθεστώς του πρόσφυγα σε όσους διασχίζουν πολυάριθμες ασφαλείς χώρες και διαβαίνουν κατά τρόπο παράνομο πολυάριθμες συνοριακές διαβάσεις και οι οποίοι επιλέγουν το κράτος με τις πλέον γενναιόδωρες κοινωνικές παροχές σε μη-πολίτες αυτού.

Οι εισρέοντες μετανάστες επιλέγουν να εγκατασταθούν σε κράτη όπως η Γερμανία, η Σουηδία και το Βέλγιο, έχοντας προηγουμένως διασχίσει ασφαλή κράτη της περιφέρειας (Τουρκία) ή πολυάριθμα ασφαλή κράτη της ίδιας της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ελλάδα,Βουλγαρία, Ρουμανία, Ουγγαρία, Κροατία, Σλοβενία, Αυστρία).

Οι προσδιοριζόμενοι ως πρόσφυγες επομένως δεν δρουν με κριτήριο την ασφάλεια, αλλά τις οικονομικές παροχές και το πλέον γενναιόδωρο και εφεκτικό σύστημα κοινωνικών παροχών και πρόνοιας.

Κατά συνέπεια οι μετακινούμενοι δεν είναι δυνατόν να χαρακτηρίζονται πρόσφυγες, αφού αρνούνται την παραμονή σε ασφαλή κράτη, αλλά παράνομοι οικονομικοί μετανάστες, εφόσον εισέρχονται με μη νόμιμο τρόπο στην ευρωπαϊκή επικράτεια.

Ακόμη και ένα άτομο το οποίο πληροί τις προϋποθέσεις, ώστε να χαρακτηρισθεί πρόσφυγας, χάνει το καθεστώς του πρόσφυγα όταν εγκαταλείπει τις εγκαταστάσεις φιλοξενίας προσφύγων οι οποίες υπάρχουν σε κράτη της άμεσης υποδοχής των ροών της περιφέρειας όπως η Τουρκία και οΛίβανος, και χρησιμοποιεί διακινητές ανθρώπων, ώστε να εισέλθει στην επικράτεια της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Το άτομο αυτό πλέον είναι αιτών άσυλο (asylum seeker), όχι πρόσφυγας, τουλάχιστον έως η αξίωσή του για χορήγηση ασύλου κριθεί ως πληρούσα τις αρχές.

Όλα τα κράτη της ΕΕ ακολουθούν πλέον εθνική πολιτική, η Ελλάδα μόνη με καθυστέρηση χρόνου ως συνήθως εξακολουθεί να μιλάει για κοινές ευρωπαϊκές λύσεις.


Ιωάννης Κωτούλας

https://politika-gr.blogspot.com/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια