ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Όταν θα πίνουν ΟΛΟΙ ελεύθερα καφέ στα Εξάρχεια

Όταν θα μπορούμε όλοι (Από τον Άδωνι έως τον Μπογδάνο) να πίνουμε τον καφέ μας στα Εξάρχεια και σε κάθε <<άβατο>> ελεύθερα χωρίς να υπάρχει ο κίνδυνος να δεχτούμε κανονική επίθεση γιατί δεν τους αρέσουν τα μούτρα μας ή οι απόψεις μας.

Όταν θα ελευθερωθούν τα πανεπιστήμια μας από όλους αυτούς τους φασίστες που τρομοκρατούν τους φοιτητές που θέλουν να μορφωθούν και όχι να κάνουν τα ιδρύματα αναρχικές λέσχες αντιεξουσιαστών.

Όταν θα πιαστεί και μπουζουριαστεί και ο τελευταίος αλήτης που κάνει συστηματικά επιθέσεις με μολότοφ και τρομοκρατικές επιθέσεις.

Όταν θα αδειάσουν όλες οι καταλήψεις δημόσιων αλλά και ιδιωτικών κτηρίων που κάποιοι τα κάνανε όχι μόνο σπίτια τους αλλά ορμητήρια εγκληματικών οργανώσεων με το έτσι θέλω.

Όταν όποιος παραβαίνει τον νόμο θα ξέρει πως θα έχει σοβαρές επιπτώσεις μετά στη ζωή του.

Τότε θα ασχοληθώ και με το αν κάποιος αστυνομικός (κακώς κάκιστα), έκανε υπέρβαση καθήκοντος.

Μέχρι τότε λοιπόν, μέχρι να γίνουμε κανονικό κράτος με κανονική αστυνομία που να σέβονται όλοι αλλά και να φοβούνται οι εκ φύσεως παραβατικοί, και σε τόσο εκτεταμένες αστυνομικές επιχειρήσεις (που σίγουρα φέρνουν περιστατικά τριβής) κλείνω τα αυτιά μου στην αριστερή προπαγάνδα για υπερβολική αστυνόμευση, βία και καταστολή.

Και πολύ αργήσαμε.

George Athanasios Tsoukaladakis

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια