ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Υπάρχει κρυφό μήνυμα υπέρ των Σκοπίων στην ονομασία των Μακντόναλντς;

Ξεκίνησε σαν απλή θεωρία, όμως όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά. Αυτό φαίνεται να ισχύει στην περίπτωση της γνωστής αλυσίδας McDonald’s, το όνομα της οποίας όπως καταγγέλλουν μακεδονικές οργανώσεις προωθεί μυστικά τις θέσεις των Σκοπίων.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες αυτές, το όνομα της γνωστής εταιρείας με κάποιες μικρές αλλαγές εμφανίζεται να υποστηρίζει ξεκάθαρα τη γειτονική χώρα ακόμα και σήμερα στο θέμα της ονομασίας.
Όπως αναφέρουν πατριωτικές οργανώσεις, η λέξη “Μακντόναλντς” περιλαμβάνει τη λέξη “Μακεδόνας”, δηλαδή προσθέτοντας απλά το γράμμα ‘ε’ και αφαιρώντας το ‘λντ’ η λέξη μετατρέπεται σε “Μακεντόνας”.

Τα δύο λογότυπα όπου με μια μικρή αλλαγή φαίνεται ξεκάθαρα η κρυφή ονομασία

Η εικόνα έχει κάνει ήδη δύο φορές το γύρο των κοινωνικών δικτύων, με μακεδονικές οργανώσεις να υποστηρίζουν ότι με τον τρόπο αυτό η εταιρεία είχε προσπαθήσει να επηρεάσει την ελληνική κοινή γνώμη υπέρ της συμφωνίας.

Η υπόθεση περιπλέκεται ακόμα περισσότερο από το γεγονός ότι τα χρώματα του λογοτύπου είναι τα χρώματα που έχει η γειτονική χώρα στη σημαία της, αλλά και ότι τα Μακτόναλντς φέρονται να ανήκουν σε εταιρεία συμφερόντων του γνωστού επιχειρηματία Τζορτζ Σόρος.

Συνάντηση Μητσοτάκη με υψηλόβαθμα στελέχη της εταιρείας

Τέλος, συνάντηση με στελέχη των McDonalds φέρεται να είχε χθες ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρωθυπουργός ζήτησε από την εταιρεία να αλλάξει το όνομα της από McDonalds σε MkDonalds, ενώ εξέφρασε την ανησυχία του για το γεγονός ότι τα μπιφτέκια στα χάμπουργκερ της εταιρείας έχουν μικρύνει τόσο πολύ που σε λίγο καιρό δεν θα είναι πλέον ορατά με γυμνό μάτι.

https://tovatraxi.com/social/surveys/ereuna-yparxei-kryfo-minima-yper-ton-skopion-stin-onomasia-ton-maktonalnts

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια