ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Αλληλοαδειάζονται και αυτοαδειάζονται οι ΣΥΡΙΖΑίοι!

Για μια ενδιάμεση λύση έκανε λόγο η Ολγα Γεροβασίλη, μιλώντας με κοινοβουλευτικούς συντάκτες, σε ό,τι αφορά στο θέμα με την προανακριτική Novartis, αδειάζοντας τον Παύλο Πολάκη ο οποίος απείλησε ότι αν δεν τον αφήσουν να συμμετέχει θα τα κάνουν... Κούγκι. Λίγες ώρες αργότερα, η κυρία Γεροβασίλη τα πήρε όλα πίσω και έκανε λόγο για λανθασμένα δημοσιεύματα!

Τι συνέβη; Το πρωί, η γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Όλγα Γεροβασίλη, μετά την ενημέρωση που έκανε στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες για την επιστολή του Αλέξη Τσίπρα προς τον πρόεδρο της Βουλής, είχε μια σύντομη συνομιλία μαζί τους.

Σε αυτή τη συνομιλία η κυρία Γεροβασίλη κράτησε αποστάσεις ασφαλείας από τις δηλώσεις του Παύλου Πολάκη ότι δεν πρόκειται να φύγει από την προανακριτική επιτροπή. Σε ερώτηση εάν είναι επίσημη θέση του ΣΥΡΙΖΑ η σημερινή δήλωσή του ότι θα παραμείνει μέσα στην επιτροπή ό,τι και να γίνει και αν έχει ληφθεί απόφαση οι δύο βουλευτές να παραμείνουν στην επιτροπή, απάντησε: «Είναι προσωπική άποψη του κ. Πολάκη, δεν έχουμε αποφασίσει, εμείς κινούμαστε θεσμικά. Δεν θέλουμε να γίνει λίμπα η διαδικασία και ζητάμε από τον πρόεδρο να την προστατεύσει. Περιμένουμε την απάντησή του στην επιστολή μας», είπε χαρακτηριστικά η κυρία Γεροβασίλη.

Σε ερώτηση εάν η μόνη λύση είναι η ακύρωση της χθεσινής απόφασης της πλειοψηφίας απάντησε ότι «δεν είναι μόνο αυτή, μπορούμε να πάμε σε ενδιάμεση λύση κάτι που θα εξαρτηθεί από τον πρόεδρο». Θα μπορούσε να είναι μια ενδιάμεση λύση μια νέα γνωμοδότηση της επιστημονικής υπηρεσίας της Βουλής ήταν η επόμενη ερώτηση. «Ναι, θα μπορούσε να είναι και αυτό» απάντησε.

Λίγο αργότερα ...διέψευσε ότι τα είπε

«Για άλλη μια φορά δημοσιεύματα εμφανίζουν δήθεν αποστάσεις και διαφωνίες εντός της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ για το χειρισμό της πρωτοφανούς απόφασης της πλειοψηφίας της Προανακριτικής να εξαιρέσει βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, τη στιγμή που για το ίδιο θέμα έχουν δημόσια εκφράσει διαφωνία βουλευτές του ΚΙΝΑΛ αλλά και επιφυλάξεις βουλευτές της ΝΔ.

Καταλαβαίνω λοιπόν απόλυτα το λόγο για τον οποίο γράφονται όλα αυτά και δεν αξίζουν καν διάψευσης», ήταν το σχόλιο της Όλγας Γεροβασίλη.

https://www.iefimerida.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια