ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Βελουχιώτης. - Για μια θρησκεία που φτιάχτηκε χωρίς θεό

Ο κατά συρροήν δολοφόνος του ΚΚΕ εμπνέει ακόμα τους πιστούς της δολοφονικής θρησκείας που φτιάχτηκε χωρίς Θεό: της Αριστεράς

Από τον Παναγιώτη Λιάκο

Η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ έκανε φεστιβάλ. Δεν γνωρίζουμε αν χορήγησαν τη διεξαγωγή του οι εκατομμυριούχοι βουλευτές και ευρωβουλευτές του κόμματος. Είναι, ωστόσο, σίγουρο ότι και η Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ υδροδοτείται ιδεολογικά από τα λύματα του εγκληματικού ΚΚΕ, που βύθισε την Ελλάδα στο πένθος τη δεκαετία του ’40.

Από τις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ Σπούτνικ (δεν ήθελαν να χάσουν ευκαιρία να κολλήσουν ακόμα ένα παράσημο κολακείας στη μούμια της ΕΣΣΔ) ξεχωρίζει ένα παιχνίδι ρόλων.

Το όνομά του είναι «ΗΡΩΕΣ, με τον Αρη στο Βουνό» και η περιγραφή του: «Μέσα από το εξαιρετικά φτιαγμένο παιχνίδι ρόλων της Mythic Revolutions, οι επισκέπτες και οι επισκέπτριες θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν και παράλληλα να μάθουν χρήσιμες πληροφορίες για την ιστορία του ΕΛΑΣ και του πρωτοκαπετάνιου Αρη Βελουχιώτη».

Στην περιγραφή του παιχνιδιού δεν γίνεται σαφές αν προβλεπόταν αναπαράσταση των σφαγών στον Μελιγαλά, των βασανιστηρίων τα οποία έκανε ο ίδιος ο Βελουχιώτης στα θύματά του, της απαγωγής, του βιασμού και της δολοφονίας του 13χρονου Γιώργου Μαραθέα και άλλων, ανείπωτων, φριχτών εγκλημάτων σε βάρος του ελληνικού λαού.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι η αδιάκοπη επανάληψη των συνθημάτων για «πηγάδες» από την Αριστερά, αλλά και η δολοφονική δράση των τρομοκρατικών οργανώσεων αυτής της πλευράς του πολιτικού φάσματος αποτελούν ταυτοτικά στοιχεία της ιδεολογίας.

Το υποσυνείδητο της Αριστεράς αντιλαμβάνεται πολλά, αλλά η ισχυρότερη αίσθηση είναι η ηδονή του αίματος και η πάση θυσία επιδίωξή της˙ η ιστορική καταγραφή της δράσης των αντιπαραδοσιακών, μηδενιστικών συλλογικοτήτων έχει στα βασικά της κεφάλαια ένα όργιο βίας και υπερπαραγωγής φόνων, με «πνευματικό», «πολιτικό» και «ηθικό» περίβλημα.

Το περίβλημα είναι απαραίτητο όχι για να νιώσουν καλύτερα με τον εαυτό τους εκείνοι που φιλοδοξούν να τα διαπράξουν ή τα έχουν ήδη κάνει όλα αυτά, αλλά για να διευκολυνθεί η διάπραξη του επόμενου σετ αγριοτήτων.

Το «πνευματικό», «πολιτικό» και «ηθικό» περίβλημα των ωμοτήτων και της εκρηκτικής εκδήλωσης της κτηνώδους φύσης του ανθρώπου, που γίνεται λύκος για τον άνθρωπο, χρειάζεται για να αποκοιμίζει τη νωθρή πλειοψηφία.

Δημοκρατία

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια