-->
ΚΑΥΤΑ ΘΕΜΑΤΑΔιαβάστε τα πολύ ενδιαφέροντα Πατήστε εδώ

Header Ads

Οι Βούλγαροι στις επάλξεις - Πολίτες-κομάντο αναχαιτίζουν πρόσφυγες στα σύνορα (ΒΙΝΤΕΟ)


Την ώρα που στην Ελλάδα εκατοντάδες μετανάστες περνούν την περίφραξη της Αλεξανδρούπολης στη γειτονική Βουλγαρία ομάδα πολιτών δρα στα σύνορα με την Τουρκία για την αναχαίτιση της εισόδου στη χώρα.

Ένα πολύ ενδιαφέρον ρεπορτάζ μεταφέρει το NBC News. Oμάδα που απαρτίζεται από πολίτες κυνηγά για παράνομους μετανάστες στα βουλγαρικά σύνορα.

Ανησυχείτε για τυχόν τρομοκράτες, οι οποίοι μπορούν να μπούνε στη Βουγαρία; Ρωτά ο δημοσιογράφος του αμερικανικού ειδησεγραφικού δικτύου μέλος της ομάδας. «Φυσικά! Βλέπουμε τι γίνεται τώρα στην Ευρώπη», απαντά.

Τα μέλη της ομάδας ισχυρίζονται, ότι προστατεύουν τη χώρα τους από την επιρροή του ισλάμ.

«Δεν είναι πρόβλημα, ότι είναι Μουσουλμάνοι. Το πρόβλημα είναι, ότι έχουν διαφορετική πολιτισμική κουλτούρα. Δεν σκέφτονται σαν και εμάς. Έχουν εντελώς διαφορετική οπτική για τη ζωή και τα πάντα», προσθέτει.

Η ομάδα είναι γνωστή ως BNO Shipka, της οποία ηγείται ο Βλαντιμίρ Ρούσεφ, ένας πρώην συνταγματάρχης του βουλγαρικού στρατού.

«Αυτήν τη στιγμή είναι η μοναδική άμυνα που έχει η Ευρώπη. Είμαστε οι μόνοι που κάνουμε κάτι. Δεν προστατεύουμε απλώς τη Βουλγαρία. Προστατεύουμε τα σύνορα της Ευρωπαϊκής Ένωσης», αναφέρει ο επικεφαλής του αντάρτικου κατά της παράνομης λαθρομετανάτευσης στα βουλγαρικά σύνορα.

Το ρεπορτάζ δείχνει πλάνα από τη στιγμή που η ομάδα των πολιτών συναντά την αστυνομία, η οποία τους συμβουλεύει να σταματήσουν τις ενέργειές τους. Η δράση τους δηλαδή γίνεται υπό την ανοχή των αρχών.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η ομάδα δεν είναι εξοπλισμένη. Λειτουργεί με μαχαίρια και χρησιμοποιεί μεθόδους ακινητοποίησης μέσω χρησιμοποίησης πολεμικών τεχνών.

Δείτε το ρεπορτάζ:







http://infognomonpolitics.blogspot.com/
Edit

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε σχολιασμούς επί της ουσίας.
Τα σχόλια σας δεν περνάν από έλεγχο γιατί πιστεύουμε ότι δεν θα θίγουν κάποιον προσωπικά με βρισιές και συκοφαντίες.
Τέτοιου είδους σχόλια δεν περνάν από έλεγχο, αλλά θα διαγράφονται μετά την δημοσίευση.
Παρακαλούμε να γράφετε σε πεζά και όχι κεφαλαία
-------------------------------------------------------------------------
Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα - αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω, φόρμας επικοινωνίας.
Ευχαριστούμε

Από το Blogger.