-->
ΚΑΥΤΑ ΘΕΜΑΤΑΔιαβάστε τα πολύ ενδιαφέροντα Πατήστε εδώ

Header Ads

Το τσούρμο των αχαρακτήριστων μαθητριών

Επικαλέστηκαν οι ξεδιάντροπες και στην ουσία απολίτιστες μαθήτριες τους Monty Python, για να δικαιολογήσουν την ύβρη τους απέναντι σε μια ιερή εκδήλωση της Ελλάδας, της χώρας όπου ζουν.
Ήταν μια ύβρη απέναντι σε όλη την χώρα, στους αγώνες των ηρώων τους απέναντι στους εισβολείς ναζιστές και φασίστες, Ιταλούς και Γερμανούς.

Απέναντι στους νεκρούς των πολέμων αυτών. 
Ναι η Ελλάδα έτσι τιμά παραδοσιακά τους αγωνιστές της Ελευθερίας της, και όποιος δεν το γουστάρει και μας βρίζει όλους, ζώντες που τιμάμε αυτούς τους αγώνες και ειδικά τους νεκρούς αυτών των αγώνων, ειδικότερα  όταν το κάνει σε δημόσιο χώρο και κατά την εκδήλωση τιμής των νεκρών, τότε ΠΡΕΠΕΙ να υποστεί τις κυρώσεις που ορίζει ο νόμος, εκτός αν στην Ελλάδα, ακόμα επικρατεί η ανομία, και η πολιτεία υποκριτικά οργανώνει τέτοιες εκδηλώσεις και συμμετέχει σε αυτές.

Αυτές οι μαθήτριες είναι ξεδιάντροπες γιατί με σκοπό να προκαλέσουν όλη την κοινωνία που συμμετέχει, είτε με την παρουσία της, είτε και μόνο που τιμά με πολλούς τρόπους την ημέρα αυτήν, δεν έκαναν μια καλλιτεχνική εκδήλωση σε κάποιον άλλον κλειστό θεατρικό χώρο ή έστω και ανοιχτό χώρο σε άλλο μέρος, αλλά το έκαναν έτσι όπως όλη η Ελλάδα είδε. Ακριβώς για αυτόν τον λόγο είναι απολίτιστες, θα έλεγα και υβριστές και των καλλιτεχνών που τόλμησαν να συγκρίνουν τους εαυτούς τους πιθηκίζοντας μια δικιά τους ταινία. 
Αυτοί με την ταινία τους μπορεί να πει κανείς,  ότι έκαναν τέχνη, κάτι που και αυτές, έστω πιθηκίζοντας τους Monty Python, αν το έκανα όπως προανέφερα, θα μπορούσαν να πουν ότι διακωμωδούν και εναντιώνονται σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις ...καλλιτεχνικά.

Είτε είναι μαθήτριες, είτε όχι, οι χαρακτηρισμοί μου και αυτό το σχόλιο ισχύουν στο ακέραιο 


Ζαχαράκη για το συμβάν της Ν.Φιλαδέλφειας

«Ενημερωθήκαμε για το συμβάν της Ν. Φιλαδέλφειας, ένα συμβάν κατά τη διάρκεια της παρέλασης που προκάλεσε πάρα πολλές αντιδράσεις. Επικοινωνήσαμε σήμερα το πρωί με τον δήμαρχο της πόλης και την Διευθύντρια Εκπαίδευσης και η ενημέρωση ήταν ότι δεν πρόκειται για μαθητές σχολείων της περιοχής, αλλά ούτε για δημότες όπως μας ενημέρωσε ο Δήμαρχος της πόλης». Αυτό δήλωσε η υφυπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη, σχετικά με το συμβάν που έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια της παρέλασης στη Νέα Φιλαδέλφεια τη Δευτέρα, 28 Οκτωβρίου.
Edit

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε σχολιασμούς επί της ουσίας.
Τα σχόλια σας δεν περνάν από έλεγχο γιατί πιστεύουμε ότι δεν θα θίγουν κάποιον προσωπικά με βρισιές και συκοφαντίες.
Τέτοιου είδους σχόλια δεν περνάν από έλεγχο, αλλά θα διαγράφονται μετά την δημοσίευση.
Παρακαλούμε να γράφετε σε πεζά και όχι κεφαλαία
-------------------------------------------------------------------------
Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα - αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω, φόρμας επικοινωνίας.
Ευχαριστούμε

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.