-->
ΚΑΥΤΑ ΘΕΜΑΤΑΔιαβάστε τα πολύ ενδιαφέροντα Πατήστε εδώ

Header Ads

Χρήσιμοι ηλίθιοι ή συνειδητοί προδότες; Πως η μαφία των Εξαρχείων εξυπηρετεί συμφέροντα!

Η μαφία των Εξαρχείων εξυπηρετεί συμφέροντα!

Από το “Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη” περάσαμε στο “Κανένα νοίκι στα χέρια ιδιοκτήτη” ενώ η επόμενη φάση είναι το “Κανένα σπίτι στα χέρια Έλληνα ιδιοκτήτη”.

Αυτοί οι συνειδητοί προδότες του Έθνους μας ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν. Πρώτα προσκολλώνται σε κάθε εύλογο κίνημα αντίδρασης που γεννιέται ενάντια στην μεθοδευμένη οικονομική εξαθλίωση του Ελληνικού λαού.

Ύστερα το “επενδύουν” με την προκάτ, σχεδόν γιεχωβάδικη ιδεολογία τους η οποία έχει κομμένες και ραμμένες ρητορικές για κάθε περίπτωση. Στην πορεία κερδίζουν αρκετούς γραικύλους που ποτέ δεν ενδιαφέρθηκαν για τίποτε άλλο εκτός από το ισχνό και τεμπέλικο, άεργο τομάρι τους, και οι οποίοι όταν φτάνει η ώρα του λογαριασμού αποκτούν ξαφνικά ταξική συνείδηση.

Και τέλος, αποκαλύπτουν τις πραγματικές προθέσεις τους που δεν είναι άλλες από το να καταστρέψουν κάθε στοιχείο εθνικής υπόστασης, από την εθνική παραγωγή και αυτάρκεια, μέχρι τους κρατικούς θεσμούς και την ιδιοκτησία.

Στο τελευταίο στάδιο αποκαλύπτονται πλήρως διότι αισθάνονται δυνατοί, ενώ διαθέτουν και έναν μεγάλο στρατό από υπάκουα ανεγκέφαλα ζόμπι, τα οποία έχουν πολύ περισσότερο χρόνο για “συλλογικότητες και ακτιβισμό” από τον μέσο βιοπαλαιστή με την 10ωρη καθημερινή εργασία και τα οικογενειακά βάρη. Αισθάνονται επίσης δυνατοί διότι το hijacked Κράτος είναι αρωγός τους και συμπαραστάτης τους.

Άλλωστε οι μοναδικές συλλήψεις για αφισοκόλληση τα τελευταία 50 χρόνια έγιναν πρώτη φορά πέρυσι για το “εσύ θα προδώσεις τη Μακεδονία μας”.

Ευστάθιος Δαφνομήλης
Edit

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε σχολιασμούς επί της ουσίας.
Τα σχόλια σας δεν περνάν από έλεγχο γιατί πιστεύουμε ότι δεν θα θίγουν κάποιον προσωπικά με βρισιές και συκοφαντίες.
Τέτοιου είδους σχόλια δεν περνάν από έλεγχο, αλλά θα διαγράφονται μετά την δημοσίευση.
Παρακαλούμε να γράφετε σε πεζά και όχι κεφαλαία
-------------------------------------------------------------------------
Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα - αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω, φόρμας επικοινωνίας.
Ευχαριστούμε

Από το Blogger.