-->
ΚΑΥΤΑ ΘΕΜΑΤΑΔιαβάστε τα πολύ ενδιαφέροντα Πατήστε εδώ

Header Ads

Νοτοπούλου – Ο Μητσοτάκης είναι σύγχρονος Έλγιν, αρπάζει τα αρχαία από το Μετρό

Η δημοτική παράταξη της Κατερίνας Νοτοπούλου «Θεσσαλονίκη Μαζί» έκανε ένα απίστευτο σχόλιο σχετικά με την θέση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, για τον σταθμό του Μετρό Θεσσαλονίκης «Βενιζέλος».

Να υπενθυμίσουμε ότι ο πρωθυπουργός πρόσφατα εμφανίστηκε πρόσφατα υπέρ της απόσπασης και επανατοποθέτησης των αρχαιολογικών ευρημάτων του σταθμού. Αυτό προκάλεσε την αντίδραση της παράταξης της κ. Νοτοπούλου η οποία μίλησε για «την πιο ταπεινωτική και απαξιωτική πράξη για την πόλη, την ύπαρξη της και την πορεία της».

Ακόμα συνεχίζει και λέει η ανακοίνωση που εξέδωσε πως ως νέος Έλγιν, ανακοίνωσε χωρίς προηγούμενη διαβούλευση με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και την κοινωνία των πολιτών, την αρπαγή- απόσπαση των αρχαιολογικών ευρημάτων, προκειμένου να τα στεγάσει στο υπό σχεδιασμό Μουσείο αρχαιολογικών ευρημάτων του Μετρό».

https://www.paraskhnio.gr/
loading...
Edit

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε σχολιασμούς επί της ουσίας.
Τα σχόλια σας δεν περνάν από έλεγχο γιατί πιστεύουμε ότι δεν θα θίγουν κάποιον προσωπικά με βρισιές και συκοφαντίες.
Τέτοιου είδους σχόλια δεν περνάν από έλεγχο, αλλά θα διαγράφονται μετά την δημοσίευση.
Παρακαλούμε να γράφετε σε πεζά και όχι κεφαλαία
-------------------------------------------------------------------------
Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα - αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω, φόρμας επικοινωνίας.
Ευχαριστούμε

Από το Blogger.