ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Και επειδή πρέπει κάποια στιγμή να λέμε τα πράγματα και με το όνομά τους. ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ να πληρώνω για την αποκατάσταση των ίδιων και των ίδιων ζημιών

Του ΚΚ2.

Διάβασα για την περίφημη «επιστολή» των 200 «Πανεπιστημιακών» για το «ασυλο». Από την οποία, σημειωτέον έλειπαν αρκετά τρανταχτά ονόματα, τα οποία αν και συριζαίοι και «αριστεροί» έχουν υποστεί και αυτοί τρομοκράτηση από τις παραβατικές ομάδες των πανεπιστημίων.

Αυτοί οι αφελείς και μειωμένου πολιτικού αισθητηρίου αλλά και γενικότερης αντιλήψεως κατά πως φαίνεται άνθρωποι, δεν αντιλαμβάνονται ότι πέφτουν σε τερατώδεις αντιφάσεις.

Είναι σχήμα οξύμωρον το ότι ο κος Τσίπρας και η περίεργη «αριστερά» η οποία λατρεύει το «δημόσιο πανεπιστήμιο», το άφησε πανηγυρικά έκθετο στη δράση συμμοριών και στο έλεος καταστροφέων. Τη στιγμή που άλλα πανεπιστήμια πχ στην πρώην Σοβιετική ένωση ήταν υποδείγματα καθαριότητας και ευπρέπειας, άσχετα του σε ποιο καθεστώς ανήκαν. Και δε θέλω να σκεφτώ τι θα πάθαινε ο όποιος επίδοξος ρυπαντής.

Δεν είναι παράλογο;

Και αν προχωρήσουμε στο συλλογισμό μας, ποιος νοιάζεται πιο πολύ για το «δημόσιο» (το λένε και σιροπιάζει το στόμα τους), οι «προηγούμενοι» (όλοι) που το άφηναν να ρημάζει, ή οι τωρινοί οι οποίοι αντιμετωπίζουν τη ρίζα (ή μια από τις ρίζες) του κακού;

Και επειδή πρέπει κάποια στιγμή να λέμε τα πράγματα και με το όνομά τους, γνωρίζετε πιστευω ότι τις φθορές και τις καταστροφές των κτιρίων από τη δράση των «παραβατικών» ακροαριστερών συμμοριών δεν τις πληρώνει το λεφτόδεντρο. Τις πληρώνουμε όλοι μας και χωρίς να μας ρωτάνε, μέσω της φορολογίας.

Επειδή όμως εγώ (εγώ προσωπικά, αλλά φαντάζομαι και άλλοι ) ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ να πληρώνω για την αποκατάσταση των ίδιων και των ίδιων ζημιών όπως και για τις συνολικές ανακαινίσεις των κτιρίων αυτών όποτε λαμβάνουν χώρα, μήπως θα έπρεπε να πιάσει κάποιος από το χεράκι όλους αυτούς τους «πανεπιστημιακούς που είναι τόσο γαλαντόμοι με τα δικά μας τα χρήματα και δε θέλουν να καταργηθεί «το άσυλο», και άρα αδιαφορούν για τις καταστροφές, να είναι καλά η «δημοκρατία», να τους βάλει να υπογράψουν και μια άλλη δήλωση;

Αυτή που θα τους χρεώνει, αυτούς, αυτούς τους 200 προσωπικά, για όποια φθορά και καταστροφή συμβεί στα ιδρύματά τους από έκνομες ενέργειες από τώρα και στο εξής, εφόσον δεν επιτρέπουν την επέμβαση ή την πρόληψη αυτών των καταστροφών εκ μέρους του Κράτους (που τόσο αγαπούν κατά τα άλλα) και της Δημόσιας Δύναμης (την οποία όμως οι ομοϊδεάτες τους πρώην κυβερνώντες την έβαλαν να κάνει προληπτικές συλλήψεις στα συλλαλητήρια για το Μακεδονικό).

Διότι εφόσον δεν πονάει η αισθητική τους και η επαγγελματική τους συνείδηση, ίσως αν πονούσε η παχιά τσεπούλα τους να μην υπέγραφαν τις βλακείες που υπογράφουν.

Α ναι, και να μην ξεχάσω: Καλόν θα ήτο να κοιτάξουμε και το academic record όλων αυτών των ευαίσθητων. Αν και από πότε έχουν να δημοσιεύσουν, σε ποια επιστημονικά περιοδικά και με τι impact factor και με τι αριθμό αναφορών (citations) και όλα αυτά σε σύγκριση με τα διεθνή πρότυπα.

Διότι έχουμε πήξει στους «Πανεπιστημιακούς» που ανέβει με ύποπτους τρόπους, με πανεπιστημιακό έργο της πλάκας, με κομματικό ή συντεχνειακό «σπρώξιμο», με μηδαμινές δημοσιεύσεις σε τριτοκλασάτα περιοδικά και μας κουνάνε και το δάχτυλο γιατι δε θέλουμε να πληρώνουμε τις ζημιές της «δημοκρατικότητας» τους στους χώρους που είναι υποχρεωμένοι να προστατεύουν.

Όχι στο όνομά μου, όχι με τα λεφτά μου!

Αφού θέλουν να αναλάβουν τέτοια ευθύνη, να πληρώσουν οι ίδιοι το κόστος των επιλογών τους. Όχι εμείς!!!

ΚΚ2
loading...

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια