ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Τουρκία και Ολλανδία συνήψαν συμφωνία για τα μελλοντικά αεροπορικά πρότζεκτ

Τέλη Ιουλίου, η Τουρκική Αεροπορική και Διαστημική Βιομηχανία (TAI) σύναψε συμφωνία πλαίσιο για τα μελλοντικά πρότζεκτ με το Ολλανδικό Κέντρο Αεροδιαστημικής (NLR). Στο πεδίο εφαρμογής του πρωτοκόλλου που υπογράφτηκε μεταξύ του προέδρου και διευθύνοντα συμβούλου της ΤΑΙ, Τεμέλ Κοτιλ, και του διευθύνοντα συμβούλου του NLR, Μίχελ Πίτερς, η συνεργασία θα πραγματοποιηθεί στους τομείς της έρευνας των αεροδιαστημικών έργων, τις εκπαιδεύσεις, τον σχεδιασμό, την εξομοίωση, τις δοκιμές και τις νέες κατασκευαστικές τεχνικές.

Ο πρόεδρος και CEO της TAI, Τεμέλ Κοτιλ και η ομάδα του πραγματοποίησαν τεχνική επίσκεψη στο Ολλανδικό Κέντρο Αεροδιαστημικής (NLR). Με την συμμετοχή του CEO του NLR, Μίχελ Πίτερς, η επίσκεψη προχώρησε στην εξέλιξη των σχέσεων ανάμεσα στις δύο χώρες. Στο πεδίο εφαρμογής της συμφωνίας, οι ακόλουθες περιοχές θα αποτελέσουν τα σημεία συνεργασίας στα αεροδιαστημικά ερευνητικά έργα, εκπαιδεύσεις, δοκιμές, σχεδίαση, εξομοίωση και νέες κατασκευαστικές τεχνικές. Και οι δύο οργανισμοί έχουν στόχο να διερευνήσουν περαιτέρω τις περιοχές συνεργασίας.

Η TAI, που κατατάσσεται μεταξύ των κορυφαίων εκατό παγκοσμίων παιχτών στην αεροδιαστημική και αμυντική βιομηχανία, είναι το κέντρο τεχνολογίας στην σχεδίαση, την εξέλιξη, τον εκσυγχρονισμό, την κατασκευή και υποστήριξη του κύκλου ζωής ολοκληρωμένων αεροδιαστημικών συστημάτων, από τις πλατφόρμες σταθερής και περιστρεφόμενης πτέρυγας στα UAV και τα διαστημικά συστήματα και είναι μια από τις μεγαλύτερες και πιο σημαντικές αμυντικές και αεροδιαστημικές εταιρείες στην Τουρκία.

Το NLR είναι ένα κορυφαίο διεθνές ερευνητικό κέντρο αεροδιαστημικής. Η αποστολή του είναι να κάνει τις αεροπορικές μεταφορές ασφαλέστερες, πιο αποδοτικές, πιο αποτελεσματικές και πιο βιώσιμες. Οι δραστηριότητες του NLR επεκτείνονται σε όλο το φάσμα της Έρευνας, Εξέλιξης, Δοκιμής και Αξιολόγησης (RDT&E) και γεφυρώνει το κενό μεταξύ της ερευνάς και τις πρακτικών εφαρμογων εργαζόμενο για την κυβέρνηση και τις βιομηχανίες στο εσωτερικό και το εξωτερικό.

http://www.proelasi.org/
loading...

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια