ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Εξάρχεια: Εκκενώθηκαν τέσσερις καταλήψεις, ολοκληρώθηκε η επιχείρηση

Η αστυνομική επιχείρηση που ξεκίνησε από νωρίς το πρωί ολοκληρώθηκε με την απομάκρυνση 143 αλλοδαπών από τέσσερις χώρους καταλήψεων που μεταφέρθηκαν στη Διεύθυνση Αλλοδαπών για τον έλεγχο των εγγράφων τους - Πρόσθετα προσήχθησαν δύο Έλληνες και ένας Γάλλος αντιεξουσιαστές.

Θοδωρής Παναγιωτίδης

Ολοκληρώθηκε η αστυνομική επιχείρηση που ξεκίνησε από νωρίς το πρωί σε τέσσερα υπό κατάληψη κτίρια στις οδούς Καλλιδρομίου και Σπ. Τρικούπη. Σε τρία από αυτά εντοπίστηκαν παράτυποι μετανάστες που διέμεναν σε αυτά.

Από τα κτίρια απομακρύνθηκαν χωρίς προστριβές 143 αλλοδαποί που μεταφέρθηκαν με κλούβες της Αστυνομίας στη Διεύθυνση Αλλοδαπών, όπου θα γίνει καταγραφή τους, για να διαπιστωθεί το καθεστώς παραμονής τους, καθενός εξ αυτών και αν απασχολούν για οτιδήποτε και στη συνέχεια ανάλογα με το τι θα προκύψει από την καταγραφή και από τον έλεγχο των εγγράφων τους, θα μοιραστούν σε δομές.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για 57 άνδρες, 51 γυναίκες και 35 ανήλικους, από Ιράν, Ιράκ, Αφγανιστάν, Ερυθραία και Τουρκία.

Η επιχείρηση συνεχίστηκε και για τον εντοπισμό τυχόν ναρκωτικών ουσιών. Πρόσθετα, προσήχθησαν τρία ακόμη άτομα, δύο Έλληνες και ένας Γάλλος, όλοι τους αντιεξουσιαστές, εκ των οποίων οι δύο τελευταίοι είχαν απασχολήσει τις Αρχές και ο τελευταίος είχε απασχολήσει για συμμετοχή σε επεισόδια. Στο σημείο παραμένει αστυνομική δύναμη για την παράδοση των κτιρίων στους ιδιοκτήτες και στον Δήμο.

https://www.news247.gr/
loading...

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια