-->
ΚΑΥΤΑ ΘΕΜΑΤΑΔιαβάστε τα πολύ ενδιαφέροντα Πατήστε εδώ

Header Ads

«Πάρτι» ρουσφετολογικών προσλήψεων από Διοικητές υπό παραίτηση

Ρουσφετολογικές προσλήψεις από Διοικητές Υγειονομικών Περιφερειών που τελούν υπό παραίτηση καταγγέλλει η ΠΟΕΔΗΝ και προσθέτει ότι Διοικητές νοσοκομείων των οποίων η θητεία ανανεώθηκε παραμονές προκήρυξης των εκλογών, κάνουν καθαιρέσεις – τοποθετήσεις Προϊσταμένων με κομματικά κριτήρια.

Με ανακοίνωσή της η ΠΟΕΔΗΝ αναφέρει ενδεικτικά τις προσλήψεις περισσότερων από 15 προσλήψεων συμβασιούχων σε 24μηνες συμβάσεις στην 3η Υγειονομική Περιφέρεια. «Ο διοικητής υπέγραψε και ανήρτησε στη Διαύγεια προσλήψεις συμβασιούχων με 24μηνες συμβάσεις, με ρουσφετολογικά κριτήρια, εκτός ΑΣΕΠ! Δεν τηρείται καμία σειρά προτεραιότητας ούτε λαμβάνονται υπόψιν η μοριοδότηση των υποψηφίων» τονίζει.

Αναλυτικά στην ανακοίνωσή της η ΠΟΕΔΗΝ επισημαίνει τα εξής:

«Οι προσλήψεις συμβασιούχων με ρουσφετολογικά κριτήρια συνεχίζουν μέχρι και σήμερα.

Οι Διοικητές Νοσοκομείων εξακολουθούν να κάνουν καθαιρέσεις – τοποθετήσεις Προϊσταμένων με κομματικά κριτήρια.

Αυτό που συμβαίνει με τους Διοικητές ΥΠΕ των Υγειονομικών Περιφερειών δεν έχει προηγούμενο. Λίγες ημέρες μετά τις εκλογές, αν και βρίσκονται υπό παραίτηση, προσπαθούν να κλείσουν ότι ρουσφετολογικές εκκρεμότητες έχουν αφήσει.

Ο Διοικητής της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας χθες και προχθές υπέγραψε και αναρτήθηκαν στη Διαύγεια πάνω από 15 προσλήψεις συμβασιούχων με 24μηνες συμβάσεις. Εντελώς με ρουσφετολογικά κριτήρια!!! Εκτός ΑΣΕΠ!!! Δεν τηρείται καμία σειρά προτεραιότητας ούτε λαμβάνονται υπόψιν η μοριοδότηση των υποψηφίων.

Το ίδιο και οι άλλοι Διοικητές ΥΠΕ.

Διοικητές Νοσοκομείων εξακολουθούν να κάνουν καθαιρέσεις, τοποθετήσεις Προϊσταμένων οργανικών μονάδων αν και είναι παράνομο. Διοικητές των οποίων η θητεία ανανεώθηκε παραμονές προκήρυξη των εκλογών με εξόφθαλμη ρουσφετολογική Υπουργική Απόφαση.

Θα πρέπει άμεσα να παρέμβει ο Υπουργός Υγείας.

Να σταματήσει το πάρτι των ρουσφετολογικών προσλήψεων και υπηρεσιακών μεταβολών».
https://www.liberal.gr/
loading...
Edit

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε σχολιασμούς επί της ουσίας.
Τα σχόλια σας δεν περνάν από έλεγχο γιατί πιστεύουμε ότι δεν θα θίγουν κάποιον προσωπικά με βρισιές και συκοφαντίες.
Τέτοιου είδους σχόλια δεν περνάν από έλεγχο, αλλά θα διαγράφονται μετά την δημοσίευση.
Παρακαλούμε να γράφετε σε πεζά και όχι κεφαλαία
-------------------------------------------------------------------------
Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα - αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω, φόρμας επικοινωνίας.
Ευχαριστούμε

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.