ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

O Μαύρος της MRB «καρφώνει» τον Παυλόπουλο για τηλεφωνήματα και sms σε δημοσκόπους

Τον Προκόπη Παυλόπουλο «καρφώνει» εμμέσως πλην σαφώς, χωρίς να αναφέρει το όνομά του, ο επικεφαλής της MRB, Δημήτρης Μαύρος για παρεμβάσεις μέσω τηλεφώνου και γραπτών μηνυμάτων σε δημοσκόπους για τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών, μιλώντας στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 και τον Παναγιώτη Τζένο.

Ο έμπειρος δημοσκόπος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Θα σας πω ότι από αυτά τα οποία μπορώ να γνωρίζω και από κάποια sms, τα οποία έχω πάρει στα χέρια μου και τα οποία από πιο ψηλά δεν μπορούν να έχουν έρθει μέχρι εμένα, δηλαδή σκεφτείτε ποιος είναι ο ανώτατος άρχων της χώρας, μου έστειλε προσωπικό sms.
Ζητώντας ούτε λίγο ούτε πολύ απολογίες και λοιπά και λοιπά. Αυτό καταρχήν δείχνει ότι δεν ήταν σκόπιμη προπαγάνδα από την δική τους πλευρά να βγάζουν άλλα νούμερα από αυτά που έβγαζαν. Δυστυχώς για εκείνους έβλεπαν αυτά τα νούμερα τα οποία διέδιδαν και αυτό σημαίνει ότι υπήρχαν μέσα στην κυβέρνηση επιεικώς εγκληματίες, εγκληματίες για το ίδιο τους το κόμμα».

Ακούστε το ηχητικό:Σύμφωνα με ρεπορτάζ του parapolitika.gr, την περασμένη Δευτέρα, την επομένη δηλαδή των Ευρωεκλογών, αξιόπιστη πηγή που δεν επιδέχεται αμφισβητήσεως ανέφερε πως από την ώρα που άρχισαν να διαρρέουν τα άσχημα δημοσκοπικά μαντάτα επικράτησε πανικός σε όλες τις «συμμαχικές» στον ΣΥΡΙΖΑ και τον Τσίπρα δυνάμεις και άρχισαν να τηλεφωνούν κανάλια και δημοσκόπους. Ένας από τους ανθρώπους που επιχείρησε με την δύναμη που διαθέτει να παρέμβει προκειμένου τα exit polls να είναι «συγκρατημένα» ήταν ο πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκοπης Παυλόπουλος.

«Προφανώς ο ανώτατος πολιτειακός άρχοντας θεώρησε ότι ήταν χρέος του, στις δύσκολες ώρες να σταθεί στο πλευρό του απερχόμενου Τσίπρα. Το αίτημα του Προκοπή προς τους δημοσκόπους; Να δείξουν "μικρή" διαφορά ανάμεσα στα δυο κόμματα. Το ίδιο επιχείρησαν και πολλά κυβερνητικά στελέχη, έχοντας ως συμπαραστάτη και αρωγό τον δημοσκόπο Ρουτζούνη και την κρατική ΕΡΤ» ανέφερε το ρεπορτάζ του parapolitika.gr.


Τα τηλεφωνήματα του Προκόπη Παυλόπουλου στους δημοσκόπους για να δείξουν χαμηλά το exit poll

Η πληροφορία προέρχεται από αξιόπιστη πηγή και δεν επιδέχεται αμφισβητήσεως

Σύμφωνα με την πηγή αυτήν, από την ώρα που άρχισαν να διαρρέουν τα άσχημα δημοσκοπικά μαντάτα, επικράτησε πανικός σε όλες τις «συμμαχικές» στον ΣΥΡΙΖΑ και τον Τσίπρα δυνάμεις.

Άρχισαν να τηλεφωνούν δεξιά κι αριστερά (κανάλια και δημοσκόπους) ζητώντας αυτοσυγκράτηση. Ένας από τους ανθρώπους που επιχείρησε με την δύναμη που διαθέτει να παρέμβει προκειμένου τα exit polls να είναι «συγκρατημένα» ήταν ο πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκοπης Παυλόπουλος.

Προφανώς ο ανώτατος πολιτειακός άρχοντας θεώρησε ότι ήταν χρέος του, στις δύσκολες ώρες να σταθεί στο πλευρό του απερχόμενου Τσίπρα. Το αίτημα του Προκοπή προς τους δημοσκόπους;

Να δείξουν «μικρή» διαφορά ανάμεσα στα δυο κόμματα. Το ίδιο επιχείρησαν και πολλά κυβερνητικά στελέχη, έχοντας ως συμπαραστάτη και αρωγό τον δημοσκόπο Ρουτζουνη και την κρατική ΕΡΤ.

Πάντως εδώ που τα λέμε δεν είναι και λίγο πράγμα, την ώρα του διασυρμού, να παρεμβαίνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, μήπως σου φτιάξει (έστω για λίγες ώρες) το κέφι. Ούτε το Olympia.gr του Παπακυριακοπουλου, που διαβάζει ο πρόεδρος Προκόπης, δεν έκανε τέτοιο service στον Καμμένο.

parapolitika

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια