-->
ΚΑΥΤΑ ΘΕΜΑΤΑΔιαβάστε τα πολύ ενδιαφέροντα Πατήστε εδώ

Header Ads

Της τρελής το πανηγύρι... αξιοκρατία επί ΣΥΡΙΖΑ!

Γίνονται διορισμοί όλων των παιδιών υπουργών και μη σε θέσεις μόνιμων υπαλλήλων του Δημοσίου χωρίς διαγωνισμούς σε περίοδο προεκλογική. Να ένα καλό παράδειγμα του ηθικού πλεονεκτήματος της πρώτης φοράς αριστερά.

Διορίζω, συγγενείς, φίλους και όλο το συνάφι μου, γιατί έτσι μου αρέσει, δεν υπολογίζω τους νόμους και τους κανονισμούς της Βουλής, γιατί το κράτος είμαι εγώ, αναφωνούν οι Συριζαίοι. Και είναι σε αποδρομή. Αφού ο λαός τους εξοβέλισε με πρωτοφανή οργή.

Φανταστείτε να είχαν εκλεγεί για άλλα πέντε χρόνια. Προσύμφωνα με τα δισέγγονά τους θα έκαναν και μέχρι την τρίτη γενεά θα διόριζαν.

Να ένα από τα πλεονεκτήματά της που αποκάλυψε προσφάτως η αριστερά. Αθρόος διορισμός ημετέρων. Θα πληρώνονται από τα κορόιδα και τους φόρους τους. Ο πατερούλης το κράτος να είναι καλά. Οι άλλοι στην πείνα και την αφάνεια, την εξαφάνιση και την εξαθλίωση. Άλλο κοινωνικό πρόσημο του ΣΥΡΙΖΑ. Η κοινωνική αλληλεγγύη, διορίζει όλους τους ομοϊδεάτες του.

Και η αξιοκρατία είναι επίσης ένα εμβληματικό πρόταγμα των Συριζαίων. Άξιος είναι όποιος διορίζεται από το κόμμα. Όλοι οι άλλοι είναι ανάξιοι.

Στη Βουλή βουλευτές και υπουργοί, διαγκωνίζονται ποιός θα πρωτοδιορίσει τον κολλητό του. Ερήμην του λαού τον οποίο αντιπροσωπεύουν και τους έδειξε το δρόμο της εξόδου. Αλλά αυτοί δεν το βάζουν κάτω. Η Δικαιοσύνη φαίνεται υπνωτισμένη και μαζί και η ευσυνειδησία και η Δημοκρατική νομιμότητα.

Δεν φεύγουν σαν ηττημένοι με ψηλά το κεφάλι. Αρπάζουν ό,τι απόμεινε. Χαρακτηριστικό της θεωρίας του πλιάτσικου που ακολούθησαν χρόνια.

Χάθηκαν φιλότιμο, αξιοκρατία, ισονομία, δημοκρατική συνείδηση. Από τους αριστερούς των ηθικών πλεονεκτημάτων. Χαμέρπεια και αμοραλισμός.

Κανένα γλέντι δεν τελειώνει αν δεν βγει μέχρι το τέλος η χονδρή να χορέψει και να τραγουδήσει. Για να πανηγυρίσει η κάθε τρελή, που περιμένει στη γωνία. Γιατί δεν είχαμε αντιληφθεί τεσσεράμισι χρόνια, με ποιους είχαμε να κάνουμε.

antinews
Edit

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε σχολιασμούς επί της ουσίας.
Τα σχόλια σας δεν περνάν από έλεγχο γιατί πιστεύουμε ότι δεν θα θίγουν κάποιον προσωπικά με βρισιές και συκοφαντίες.
Τέτοιου είδους σχόλια δεν περνάν από έλεγχο, αλλά θα διαγράφονται μετά την δημοσίευση.
Παρακαλούμε να γράφετε σε πεζά και όχι κεφαλαία
-------------------------------------------------------------------------
Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα - αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω, φόρμας επικοινωνίας.
Ευχαριστούμε

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.