ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Η Τασία παραδέχεται το βόλεμα της κόρης της και λοιπών συγγενών

Η βροχή ρουσφετολογικών διατάξεων που έχει φέρει άρον-άρον η κυβέρνηση προς ψήφιση στην ΒουλήΣχετικά άρθρα έχει προκαλέσει

έντονες αντιδράσεις ακόμα και στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ. Πολλοί σύντροφοι του κόμματος έχουν εκμεταλλευτεί τις φωτογραφικές τροπολογίες με αποτέλεσμα να υπάρχει ένα μαζικό βόλεμα θυγατέρων, ημέτερων και λοιπών συγγενών.

Ανάμεσα σε αυτούς που εκμεταλλεύτηκαν την βροχή ρουσφετιών είναι και η Τασία Χριστοδουλοπούλου η οποία μέσα από την τηλεοπτική εκπομπή Alpha Ρεπορτάζ στον Alpha, προσπάθησε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις και να μας πείσει για το αντίθετο ενώ παραδέχθηκε την μετάταξη της κόρης της.
Πιο συγκεκριμένα παραδέχθηκε ότι προφανώς κάποιοι «αξιοποίησαν γνωριμίες και διασυνδέσεις για να πάρουν απόσπαση και στη συνέχεια μετάταξη στη Βουλή» ενώ στην συνέχεια παραδέχθηκε ότι και η κόρη της είναι μέσα σε αυτούς, λέγοντας ότι ήταν δημόσια υπάλληλος από το 2004 και άρα δεν επιβαρύνει το Δημόσιο παίρνοντας μετάταξη.

Επίσης υποστήριξε ότι αυτές οι μετατάξεις έγιναν με σχετική νομοθετική ρύθμιση, η οποία είχε την σύμφωνη γνώμη του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννη Τραγάκη.

parapolitika.gr


Απίστευτος κυνισμός! Τασία Χριστοδουλοπούλου για τη μετάταξη της κόρης της στη Βουλή: Αξιοποιήθηκαν κάποιες γνωριμίες...

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος της Βουλής Τασία Χριστοδουλοπούλου παραδέχθηκε κυνικά οτι αξιοποίησε «κάποιες γνωριμίες, διασυνδέσεις και τα λοιπά...» για τη μετάταξη της κόρης της στο κοινοβούλιο - Δείτε το βίντεο

«Προφανώς, με την έννοια που το λέμε, ότι δεν θα μπορούσε ο καθένας να αποσπαστεί στη Βουλή ώστε στη συνέχεια να μεταταχθεί, υπάρχει ένα ζήτημα ότι αξιοποιήθηκαν κάποιες γνωριμίες, διασυνδέσεις και τα λοιπά...» ήταν η απάντηση της Τασίας Χριστοδουλοπούλου στο ερώτημα αν η πρόσληψη της θυγατέρας της στη Βουλή δημιουργεί ηθικό θέμα.

Με κυνισμό αλλά και ειλικρίνεια, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος της Βουλής παραδέχθηκε ότι για τη μετάταξη της κόρης της στη Βουλή «αξιοποιήθηκαν κάποιες γνωριμίες, διασυνδέσεις και τα λοιπά...».

«Υπάρχει ζήτημα, δεν το συζητάμε αυτό, ούτε θέλω να πω ότι ήταν γνωστά τα προσόντα της και η Βουλή φώναξε έλα έδω» συνέχισε η κυρία Χριστοδουλοπούλου όταν κλήθηκε από τους δημοσιογράφους του Alpha να εξηγήσει αν υπάρχει ηθικό ζήτημα από τη μετάταξη της κόρης της στη Βουλή λίγες ημέρες πριν τις πρόωρες εκλογές.

Η Τασία Χριστοδουλοπούλου υποστήριξε ωστόσο ότι η απόσπαση της κόρης της στη Βουλή των Ελλήνων «δεν επιβαρύνει το Δημόσιο ούτε με μια δραχμή γιατί ήδη πληρωνόταν από το Δημόσιο...». Κατά την άποψη της αντιπροέδρου της Βουλής οι αποσπάσεις, μετατάξεις και προσλήψεις συγγενών, φίλων, πρώην συζύγων ή μετακλητών υπλλήλων στο κοινοβούλιο έγιναν «ανεξαρτήτως πολιτικών φρονημάτων και πολιτικής τοποθέτησης».


Πρώτο Θέμα

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια