ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Ένα μεγάλο κομμάτι ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ-ΣΥΡΙΖΑ, δεν ξεχνά

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος ναι μεν, βαρύνεται με αρκετά πολιτικά…εγκλήματα κατά της Ελληνικής κοινωνίας, όπως ΕΝΦΙΑ, σταθερός υποστηρικτής των μνημονίων τα οποία ψήφισε όλα, αλλά και τα συνταγματικά άρθρα περί μη ευθύνης υπουργών με συναυτουργό τη ΝΔ κλπ.
Έχει όμως και ένα χάρισμα, αυτό της ρητορικής, κάτι που κανείς ΣΥΡΙΖΑίος δεν έχει, και πολύ περισσότερο, κανείς από τους εναπομείναντες ΠΑΣΟΚους, μαζί με αυτό της πληθωρικής δυναμικής που πιστεύω ότι στο ΠΑΣΟΚ της Φώφης και του ΓΑΠ τον κάνει αναντικατάστατο. Από αυτό το ΠΑΣΟΚ, τώρα είναι πολύ πιθανόν να λακίσουν και άλλα για το ΠΑΣΟΚ αξιόλογα άτομα-πολιτικοί, γιατί ξέρουν πολύ καλά ότι ο Ελληνικός λαός, πιο πολύ σιχαίνεται και μισεί τον ΣΥΡΙΖΑ.
Έναν ΣΥΡΙΖΑ που έκλεψε τις ψήφους, λέγοντας ότι θα καταργήσει και θα αλλάξει αυτά του Βενιζέλου και ακόμα πολλά άλλα των προηγούμενων όπως αρέσκεται να λέει, ενώ ο ίδιος ο ΣΥΡΙΖΑ, είναι πλέον προηγούμενος και παρωχημένος.

Είναι ο ΣΥΡΙΖΑ που όχι μόνο δεν κατάργησε και δεν άλλαξε αυτά του Βενιζέλου, αλλά τα νομιμοποίησε και πάνω σε αυτά έφερε ακόμα πιο βαριά μέτρα που ψήφισαν να ισχύουν για πολλά χρόνια ακόμα αλλά και την ενεχυρίαση για 99 χρόνια της δημόσιας περιουσίας.

Οπότε η Φώφη με αυτήν την κίνηση της να γίνει η ουρά του ΣΥΡΙΖΑ, το μόνο που θα καταφέρει είναι να διακινδυνεύσει την μείωση των ποσοστών του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ ακόμα και μέχρι αφανισμού.
Ένα μεγάλο κομμάτι ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ-ΣΥΡΙΖΑ, δεν ξεχνά και έχει αντιληφθεί την απίστευτη κοροϊδία του ΣΥΡΙΖΑ με τον οποίον φλερτάρει ανοιχτά η Φώφη.

Και τέλος: Ή μας κοροϊδεύουν σχεδιάζοντας να πάνε τον Βενιζέλο, ΚΙΝΑΛ-ΝΔ μαζί για πρόεδρο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια