-->
ΚΑΥΤΑ ΘΕΜΑΤΑΔιαβάστε τα πολύ ενδιαφέροντα Πατήστε εδώ

Header Ads

Νέο φιάσκο με τις 120 δόσεις – Δείτε τις προσαυξήσεις!

Γνωστός χρήστης του twitter φέρνει στο φως της δημοσιότητας και ένα άλλο πρόβλημα με τις 120 δόσεις
Πληθαίνουν οι καταγγελίες και τα προβλήματα στις ρυθμίσεις για τις 120 δόσεις τόσο σε επίπεδο διεκπεραίωσης όσο και στον τελικό αριθμό που τελικά δικαιούται κάποιος για να ρυθμίσει τα χρέη του, που είναι πολύ μικρότερος από τις 120, ακόμα και για μεγάλες οφειλές.

Τώρα, γνωστός χρήστης του twitter φέρνει στο φως της δημοσιότητας και ένα άλλο πρόβλημα, διττό μάλιστα. Το πρώτο αφορά στο ύψος της προσαύξησης και την συνολική επιβάρυνση που καλείται να πληρώσει όποιος ρυθμίσει τα χρέη του και το δεύτερο έχει να κάνει με την φορολογική ενημερότητα, αφού ακόμα και αν υπαχθεί κάποιος στη ρύθμιση, δεν μπορεί να την λάβει.

Για οφειλές 52.380€, αν διακανονιστούν και ενταχθούν στο πρόγραμμα, φθάνουν στα 60,899€, δηλαδή με επιβάρυνση της τάξης των 8.519 ευρώ.

Το tweet του χρήστη με το ψευδώνυμο Georgy Zhukov είναι αποκαλυπτικό, όπως και ο πίνακας που παραθέτει:Πηγή: www.newmoney.gr
loading...
Edit

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε σχολιασμούς επί της ουσίας.
Τα σχόλια σας δεν περνάν από έλεγχο γιατί πιστεύουμε ότι δεν θα θίγουν κάποιον προσωπικά με βρισιές και συκοφαντίες.
Τέτοιου είδους σχόλια δεν περνάν από έλεγχο, αλλά θα διαγράφονται μετά την δημοσίευση.
Παρακαλούμε να γράφετε σε πεζά και όχι κεφαλαία
-------------------------------------------------------------------------
Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα - αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω, φόρμας επικοινωνίας.
Ευχαριστούμε

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.