-->

Header Ads

H Αυγή του Κακού

Επειδή πολλοί απορούν από την εικόνα του Τσίπρα στην περίφημη εκείνη σύσκεψη για την πυρκαγιά στο Μάτι, και την ψυχρότητά του μπροστά στις κάμερες ενώ γνώριζε, έχω να κάνω μια κατάθεση:

Πριν από 10 χρόνια ήρθα πρώτη φορά σε επαφή με το Φαινόμενο Τσίπρα.

Παρότι τα κατορθώματά του ήταν ήδη γνωστά από τον «Δεκέμβρη» του 2008 της καρδιάς μας όπου ο καταληψίας ευωδίαζε από χαρά ενθυμούμενος τα νιάτα του, έτυχε και είδα ένα βίντεο στο τότε youtube το οποίο με συγκλόνισε.

Πρόκειται για τη συντονισμένη ματαίωση για τη ματαίωση του έργου της διπλής ανάπλασης στο Βοτανικό-Αμπελοκήπους που κόστισε στην Αθήνα άλλη μια δεκαετία χαμένων ευκαιριών και υστέρησης, ιδίως στην περιοχή του Ελαιώνα που εξακολουθεί να είναι μια χαβούζα, ακόμα και τόσα χρόνια μετά (και σιγά μην γινόταν τίποτα με την κρίση και τον «επελαύνοντα» ΣΥΡΙΖΑ της περιόδου 2008-1019).

Αυτό που μου έκανε εντύπωση στο βίντεο δεν ήταν
η αναίδεια,
η προπέτεια
το θράσος και
η αλαζονεία
...αλλά ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ και η παραποίηση της αλήθειας και ο χαλαρός και αβίαστος τρόπος με τον οποίο ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ αυτά εκφράστηκαν από το στόμα του συγκεκριμένου ατόμου.

Παρακαλώ, αφιερώστε λίγο χρόνο για να καταλάβετε για τι μιλάω κάνοντας κλικ ΕΔΩ

Παραδείγματα:
Τα εμπορικά κέντρα «φυτρώνουν σαν τα μανιτάρια», ενώ είναι γνωστό ότι και τώρα αλλά και τότε, τα τετραγωγικά μέτρα ενοικιάσιμων εμπορικών χώρων σε τέτοια συγκροτήματα στην Ελλάδα ήταν τα λιγότερα σε όλη την Ευρώπη ανά κάτοικο, οπότε η πρόταση ήταν και ακόμα είναι, επιεικώς, ανακριβής.

–Οι εργαζόμενοι κατά τον κο Τσίπρα σε «αυτά τα κέντρα», βίωναν «Εργασιακό Μεσαίωνα». Δηλαδή θέλει να μας πει ότι στα γνωστά εμπορικά κέντρα οι εργοδότες θα παρανομούσαν περισσότερο από κάποιο τυχαίο μικρομάγαζο, ιδίως χαμένο μέσα στο «βαθύ κέντρο» το οποίο είχε αρχίσει να χαλάει από τότε με γεωμετρική πρόοδο, ή ότι οι περιβάλλουσες συνθήκες θα ήταν καλύτερες στα αποκαΐδια του Κέντρου της Αθήνας που οι ομοϊδεάτες του έκαιγαν συστηματικά από το 20008 μέχρι σήμερα, από ένα πολιτισμένο και οργανωμένο περιβάλλον;

Βλέποντας και «διαβάζοντας» το τι είδα στο συγκεκριμένο βίντεο, από τότε προειδοποιούσα «προσέξτε τον αυτόν», σιχτιρίζοντας την κακή τύχη του Ελληνισμού για το ότι είχαμε που είχαμε τους «παλιούς» αλλά και το νέο βρε αδερφέ, -τι κακό και ετούτο- ήταν ΔΕΚΑ ΦΟΡΕΣ χειρότερο από το παλιό.

Δυστυχώς, η εκδίκηση της Γυφτιάς και δη όχι πραξικοπηματικά (αυτό θα γινόταν σε δεύτερο χρόνο όπου εκτός από την «κυβέρνηση» θα είχαν και την ‘εξουσία»), υπήρξε αμείλικτη
...για όσους ήθελαν μια χώρα καλύτερη, μια εργασιακή πορεία σε ένα ηθικό και αξιοπρεπές περιβάλλον, σε μια χώρα αντάξια του παρελθόντος της αλλά και των πλεονεκτημάτων της λόγω κλίματος και γεωγραφίας.

Αλλά ΟΟοοοόχχι σου λέει.

Εκει! Στον κουβά!

Οπότε μην απορείτε όχι μόνο για τις αποκαλύψεις του Παπαχελά στην εκπομπή για το Μάτι, ή για οτιδήποτε άλλο βγει στο φως.

Εμείς εκθρέψαμε το Τέρας, το οποίο δεν είναι το «Νέο» αλλά ένα «Παλιό» με «νέο» περιτύλιγμα, με τη συνεχή επιβεβαίωση δια της ψήφου μας.

Μη διαμαρτύρεστε, μην ξοδεύεστε σε ανούσιες συζητήσεις (όποιος διαφωνεί ότι πρέπει να φύγει ο Τσίπρας έχει ατζέντα ή βλάβη στο κρανίο, τέλος, δεν μεταπείθεται, αποδεχτείτε το και συνεχίζουμε).

Επί της ουσίας:

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ την Κυριακή 26 Μαΐου, να δώσουμε μια πρώτη απάντηση σε αυτό που μας βρήκε.

Να φανεί ότι κάθε μέρα είναι ένας χτύπος του ρολογιού της αντίστροφης μέτρησης.

Πριν δέκα χρόνια είδαμε την Αυγή του κακού. Καιρός να δούμε και τη Δύση του.

Ψηφίστε!!!

Διότι πολύ καλά το λέγανε οι «αναρχικοί» στα ντουβάρια των Εξαρχείων:

«Η Σιωπή Είναι Συνενοχή». Πλέον.

ΨΗΦΙΣΤΕ. Κάθε ψήφος σας θα είναι μια μετοχή για το κεφάλαιο του μέλλοντος.


ΚΚ2
Το Παρατηρητήριο
Edit

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε σχολιασμούς επί της ουσίας.
Τα σχόλια σας δεν περνάν από έλεγχο γιατί πιστεύουμε ότι δεν θα θίγουν κάποιον προσωπικά με βρισιές και συκοφαντίες.
Τέτοιου είδους σχόλια δεν περνάν από έλεγχο, αλλά θα διαγράφονται μετά την δημοσίευση.
Παρακαλούμε να γράφετε σε πεζά και όχι κεφαλαία
-------------------------------------------------------------------------
Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα - αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω, φόρμας επικοινωνίας.
Ευχαριστούμε

Από το Blogger.