ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Άθλιος πολιτικός λόγος από άθλιους πολιτικούς;

Το να ασχολούνται υποτιθέμενα σοβαροί πολιτικοί με το τι έκανε ο πατέρας του πολιτικού αντιπάλου τους στην χούντα , ενώ αυτός ο πολιτικός αντίπαλος έχει μύριες πολιτικές αμαρτίες, είναι τραγικό, λυπηρό και τραγελαφικό θα έλεγα.

Οι περισσότεροι με κάποια ηλικία γνωρίζουμε ότι στην χούντα ήταν πολλοί που προσέφεραν υπηρεσίες και που ήταν υποστηρικτές της, αλλά στην μεταπολίτευση, μπούκαραν σε κόμματα, όπως στην ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, ναι και στο περίφημο αντισιακό ΠΑΣΟΚ, μπουκάραν αρκετοί χουντικοί και όλοι αυτοί οι πολιτικοί πλέον, σε καιρό κοινοβουλευτισμού πουλούσαν μούρη δημοκράτη.

Ίσως δείχνει και έλλειψη πολιτικού, ουσιαστικού πολιτικού λόγου να αντιμετωπίσουν έναν αντίπαλο που οι τόσες πολιτικές του αμαρτίες φτάνουν να τον αφανίσουν πολιτικά, αλλά και όχι μόνο αυτό, ακόμα και να τον θέσουν υπόλογο και κατηγορούμενο για εσχάτη προδοσία, όχι μόνο για την προδοσία της Μακεδονίας, αλλά και για την ακύρωση της θέλησης της συντριπτικής πλειοψηφίας του Ελληνικού λαού, στο δημοψήφισμα που ο ίδιος προκήρυξε.

Πιθανολογώ ότι δεν χρησιμοποιήθηκαν ουσιαστικοί πολιτικοί λόγοι στην πιο πρόσφατη μάχη στην βουλή, γιατί στην ουσία οι πολιτικές τους δεν διαφέρουν, ή δεν έχουν ουσιαστικές διαφορές.

Η αξιωματική αντιπολίτευση πιστεύω ότι θα μπορούσε να αφανίσει τον ΣΥΡΙΖΑ σαν πολιτικό σχηματισμό και τον Τσίπρα από προσώπου πολιτικής, το γιατί δεν το κάνει; Για κάποιους είναι ολοφάνερο, είναι η μη ύπαρξη πολιτικής διαφοράς, από άλλους μεταφράζεται και σαν ανικανότητα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ό,τι και να ισχύει, μόνο καλό δεν προμηνύει για το μέλλον μας.

Κρίμα και αίσχος συνάμα.

ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια