ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Ο Τσιπρας και οι ψηφοφόροι του με μια πολύ διαφορετική ματιά

Η χειρότερη κυβέρνηση στην ιστορία και οι προδότες της Μακεδονίας μας, έχουν το θράσος να ζητούν την ψήφο των Ελλήνων.

Η χειρότερη κυβέρνηση στην ιστορία της Ελλάδος, η κυβέρνηση που αλλοίωσε το δημοψήφισμα των Ελλήνων, η κυβέρνηση που ζημίωσε τους Έλληνες εκατοντάδες δις ευρώ, αυτοί που πρόδωσαν την Μακεδονία και ονόμασαν τους Σλάβους Μακεδόνες, αυτοί που έδωσαν το δικαίωμα στους Σλάβους να δηλώνουν ότι μιλούν την ίδια γλώσσα με τον Μ. Αλέξανδρο, αυτοί που στιγματίζουν κάθε Έλληνα που δεν τους ψηφίζει ως φασίστα, αυτοί που αποκαλουν κάθε έλληνα που αγαπάει την πατρίδα και κρατάει την Ελληνική σημαία ως ακροδεξιό ναζιστή, αυτοί που αποκαλουν κάθε Έλληνα χριστιανό σκοταδιστή έχουν το θράσος να ζητούν από τους 'Ελληνες να τους ξαναψηφίσουν.

Ο προδότης Τσίπρας έχει μαζέψει γύρω του την χειρότερη συμμορία από αληταράδες και αργυρώνητα παλιοτόμαρα και προσπαθούν να εξαπατήσουν εκ νέου τους Έλληνες. Οι άνθρωποι που θεωρούν τις τραγικές εκατόμβες θυμάτων στο Μάτι και στην Μάνδρα <<μία στραβή στην βάρδια τους>> ζητούν να τους ξαναψηφίσουν.


Προδότη Εφιάλτη Α. Τσίπρα να πάρεις την συμμορία σου και να πας στα Σκόπια να σε ψηφίσουν οι δικοί σου άνθρωποι, εδώ είναι η χώρα που ονομάζεται Ελλάδα, εδώ κατοικούν οι Μακεδόνες, εδώ κατοικούν οι Έλληνες, εφιάλτες σαν εσένα δεν έχουν καμμία θέση στην πατρίδα μας ούτε τώρα ούτε στο μέλλον.πηγή: https://www.youtube.com/channel/UCknXsuceUUUD6aNzkw2xEsw

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια