-->
ΚΑΥΤΑ ΘΕΜΑΤΑΔιαβάστε τα πολύ ενδιαφέροντα Πατήστε εδώ

Header Ads

Άδωνι, σου βγάζω το καπέλο...

Λυπάμαι που στο παρελθόν αρκετές φορές έχουμε καταφερθεί εναντίον του Αδώνιδος, κάποιες φορές με πολύ σκληρό και άδικο τρόπο, λόγω της πολύ μεγάλης πίστης του στα μνημόνια και τις όποιες δικές του κωλοτούμπες, ή μάλλον καλύτερα εκφραζόμενο: Ακούγοντας τον, σκέφτομαι ότι ο ευθύς και αποκαλυπτικός του λόγος εντυπωσιάζει θετικά, συγκρινόμενος με όλο το υπόλοιπο πολιτικό προσωπικό.
Αυτός ο ευθύς του λόγος δεν έχει βρισιές και υποτιμητικό τόνο εναντίον των πολιτικών του αντιπάλων, όπως πολλών συριζαίων πρώτων και καλύτερων Τσίπρα-Πολλάκη. Ο λόγος του έχει ευγένεια και πολιτισμό με πολύ καλύτερη μόρφωση σε σύγκριση ειδικά με τους περισσότερους ΣΥΡΙΖΑίους.

Εκείνο που δεν μπορεί κάποιος να μην αναγνωρίσει σαν μεγάλο θετικό της προσωπικότητας του είναι, ότι δεν διστάζει και δεν αρνείται να κάτσει να αντιπαρατεθεί και με τους πιο αντίθετους αντιπάλους του, όπως το έχει κάνει και με πολιτικούς που είναι εναντίον του ευρώ και της ΕΕ.
Μπορεί κάποιος να διαφωνεί πολιτικά μαζί του, αλλά δεν μπορεί, δεν καταφέρνει να τον μειώσει σαν αξιοσέβαστη προσωπικότητα που είναι.
Ναί, όσο και να ενοχλεί κάποιους, είναι ένας αξιοσέβαστος πολιτικός με ουσιαστικό λόγο που τσακίζει κόκαλα. Εύγε Άδωνι
Edit

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε σχολιασμούς επί της ουσίας.
Τα σχόλια σας δεν περνάν από έλεγχο γιατί πιστεύουμε ότι δεν θα θίγουν κάποιον προσωπικά με βρισιές και συκοφαντίες.
Τέτοιου είδους σχόλια δεν περνάν από έλεγχο, αλλά θα διαγράφονται μετά την δημοσίευση.
Παρακαλούμε να γράφετε σε πεζά και όχι κεφαλαία
-------------------------------------------------------------------------
Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα - αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω, φόρμας επικοινωνίας.
Ευχαριστούμε

Από το Blogger.