ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Ποιος μιλάει για ελίτ;

Αν βάλεις τα βασικά π.χ. Βαρδινογιάννης, Δασκαλόπουλος, Κοντομηνάς, Αγγελοπούλου και άλλων επιφανών επιχειρηματιών της εγχώριας παραγωγικής οικονομίας, τότε θα διαπιστώσει ο οποιοσδήποτε, μια σειρά από δηλώσεις των ανθρώπων της ελίτ που στηρίζουν τον "αριστερό" Αλέξη Τσίπρα.

Πραγματικά δε θα ξεχάσω τον Δημήτρη Δασκαλόπουλο σε κοινή εκδήλωση με τον Τσίπρα να διαβάζει Κορνήλιο Καστοριάδη ή την ευθεία στήριξη της Γιάννας Αγγελοπούλου στον Αλέξη και το φιλικό χαστούκι του Βαρδή Βαρδινογιάννη στο μάγουλο της Περιστέρας.

Όλα αυτά στο φως του ήλιου.

Με δημοσιότητα και θα λέγαμε χωρίς καμία πλευρά από τις δύο να θέλει να κρυφτεί και να πει "ρε είμαι αριστερός και απέναντι στους εργοδότες" ή "ρε είναι καπιταλιστής, τί θέλω με τον αντίπαλο".

Κανείς δεν κρατάει τα προσχήματα γιατί η μετάλλαξη έχει ήδη γίνει.

Ο Αλέξης Τσίπρας, γόνος οικογένειας εργολάβων δημοσίων έργων που είχαν την οικονομική δυνατότητα να περάσουν έναν άνετο βίο, ήταν και είναι κατ'επίφαση αριστερός.

Καμία σχέση με τους ιδεολόγους που θέλουν να αλλάξουν πραγματικά έστω και έναν και να τον κάνουν καλύτερο άνθρωπο.

Το μόνο που έκανε ήταν να διαβάσει λίγο Μαρξ, λίγο ευρωκομουνιστές θεωρητικούς, αναρριχήθηκε σε ένα κόμμα του 3% και καβάλησε το κύμα της εθνικής δυσαρέσκειας του καλομαθημένου σε επιδόματα λαού.

Ήταν επιλογή των συμφερόντων τόσο της Ευρώπης και των ΗΠΑ όσο και της εγχώριας ελίτ ώστε να μαζέψει τις αντιδράσεις του "λαού" για να μπορούν οι αλλοδαποί να πάρουν τα δάνεια που μας έδωσαν πίσω, άμεσα και χωρίς καθυστέρηση και τα εγχώρια συμφέροντα της χώρας να κοιμούνται ήσυχα χωρίς να φοβούνται κοινωνική και οικονομική επανάσταση.

Ο Αλέξης Τσίπρας είναι ο καλύτερος εκπρόσωπος της ελληνικής ελίτ και των συμφερόντων του τόπου, μόνο που παραβιάζει μια σειρά από νόμους της δημοκρατίας μας και έχει κυριολεκτικά εξευτελίσει το ηθικό πλεονέκτημα της αριστεράς.

Έχει εξυπηρετήσει άψογα τα συμφέροντα της κάθε "Παναγοπούλου" και του κάθε "Βαρδή".

Υπονομεύει κάθε ημέρα που περνάει την ζωή των νέων Ελλήνων και φορτώνει τα βάρη τις οικονομικής ζημιάς στους μικρούς αγωνιστές αυτής της ζωής.

Να τον χαίρεται και να τον χαιρετάει η ελίτ.

Έφτασε η ώρα της κάλπης και τώρα αυτοί που εξαπατήθηκαν από το πουλέν τους, θα αποφασίσουν να φύγει.

Η κάλπη, το κουτί της δημοκρατίας υπάρχει ακόμα. Ο Αλέξης έπαιξε τον ρόλο του, στο κότερο της ιστορίας...


Νίκος Υποφάντης
meaculpa.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια