ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ - Αυτά τα μεγάλα εγκλήματα δεν μπορούν να μείνουν “ορφανά Δίκης”.


Επειδή (συμπτωματικά ή μη) τυχαίνει να είμαι αυτός που (τον Γενάρη του 2018) μ’ ένα μικρό (αλλά τόσο δυνατό, όπως αποδείχτηκε) κειμενάκι στο FB, κούνησε το μικρό πετραδάκι που έκανε τον, επί χρόνια ακίνητο και μαραζωνόμενο πατριωτισμό των Ελλήνων να γίνει χιονοστιβάδα και να κατακλύσει τις πλατείες της Ελλάδας όλης, νοιώθω εξαιρετικά ευτυχής σήμερα, μετά την στρατηγική (όπως αυτή θα αποδειχθεί στο μέλλον) ήττα του αριστερόστροφου εθνομηδενισμού που φωλιάζει στο ΣΥΡΙΖΑ, η οποία θα τον οδηγήσει στο περιθώριο άπό όπου προήλθε, εξαπατώντας αναίσχυντα τον λαό.

Ο δεξιόστροφος εθνομηδενισμός που εμφυλλοχωρεί στη ΝΔ (και όχι μόνο), αυτός που δεν επέτρεψε στην ηγεσία της ΝΔ να ζητήσει Δημοψήφισμα για την παράδοση του ονόματος στους Σκοπιανούς και αυτός που υπαγορεύει στην ηγεσία του κόμματος αυτού να δηλώνει (με κάθε ευκαιρία) πως θα σεβαστεί την προδοτική και επαίσχυντη “Συμφωνία” (αποδεικνύοντας ότι εξ αρχής συναινούσε στην επιβολή της), συνεχίζει να επιζεί, καλυπτόμενος ύπουλα, από την κομματική προπαγάνδα.

Το καμουφλάρισμα αυτό δεν θα κρατήσει για πολύ. Σύντομα οι πατριώτες που είναι παγιδευμένοι στις ψευδείς κομματικές δικαιολογίες της ΝΔ, θα καταλάβουν την εξαπάτηση τους.

Τότε θα σημάνει η ώρα της μεγάλης αλλαγής που έχει ανάγκη η Χώρα μας.
Η ώρα που οι (αριστερόστροφοι και δεξιόστροφοι) δοσίλογοι εθνομηδενιστές θα εκπαραθυρωθούν από τα ανάκτορα τους
και θα κάτσουν στο σκαμνί του ενόχου, από τις πατριωτικές/ δημοκρατικές δυνάμεις που βρίσκονται σε αναμονή…..

Τα μεγάλα εγκλήματα που βαρύνουν ομού ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ (και όχι μόνο) είναι:
1. Η μακροχρόνια αιχμαλωσία της Ελληνικής Οικονομίας και κοινωνίας (δια τών “Μνημονίων”) σε εξωχώριες δυνάμεις, προκειμένου να σωθούν (κυρίως) Γερμανικές και Γαλλικές Τράπεζες.

2. Η πραξικοπηματική κατάλυση της Δημοκρατίας, όταν Κυβέρνηση και Αντιπολίτευση (ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, μαζί) αγνόησαν την εντολή του λαού που αποφάνθηκε (με το ηρωικό Δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου 2015) ΟΧΙ στην Οικονομική υποδούλωση και αυτοί το έκαναν ντροπιαστικό ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ.

3. Η κατάλυση de facto τηςΔημοκρατίας, όταν Κυβέρνηση και Αντιπολίτευση (πάλι μαζί ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ) αγνόησαν τη θέληση του λαού για Δημοψήφισμα, προκειμένου να δοθεί ή να μη δοθεί το όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ στους Σκοπιανούς και η οποία θέληση, εκφράστηκε με ιστορικά για το μέγεθος και το πάθος τους συλλαλητήρια.

4. Η παράδοση σε ξένη Χώρα, απαράδοτων ιστορικών και εθνικών κεκτημένων , όπως η ανεκτίμητης αξίας Ελληνική ιστορία, το όνομα και η γλώσσα των Μακεδόνων.

Αυτά τα μεγάλα εγκλήματα δεν μπορούν να μείνουν “ορφανά Δίκης”.
Η νομοτέλεια “ύβρις – άτη – νέμεσις – τήσις”, λειτουργεί υποχρεωτικά, ανά τους αιώνες...
Είτε το θέλουν οι ένοχοι, είτε δεν το θέλουν...

Όθων Ιακωβίδης

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια