-->
ΚΑΥΤΑ ΘΕΜΑΤΑΔιαβάστε τα πολύ ενδιαφέροντα Πατήστε εδώ

Header Ads

Κανένας δεν ξεχνά το έγκλημα και τα ψέματα των Πρεσπών

Ν. Λυγερός

Όταν ακούγαμε για μήνες για την πίεση των ξένων για την επίλυση του Σκοπιανού και τώρα ανακαλύπτουμε από το στόμα του ίδιου του Πρωθυπουργού ότι το όλο θέμα ήταν μια ιδεολογική πρωτοβουλία που ήθελε να υλοποιήσει το όνειρό της εις βάρος του Ελληνισμού, ξέρουμε πια ότι το όλο θέμα ήταν ένα άλλο ψέμα της προπαγάνδας. Όσοι έλεγαν ότι πρόκειται για μια συμφωνία υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, τώρα άκουσαν από την εξομολόγηση του πρώην Υπουργού Εξωτερικών ότι όλα έγιναν σε διμερές επίπεδο χωρίς παρέμβαση άλλων. Έτσι τελειώνουν τα ψέματα των πολιτικάντηδων. Και αυτά τα ψέματα ο ελληνικός λαός δεν τα συγχωρεί, διότι έχουν ως στόχο να προκαλέσουν πληγές στον Ελληνισμό και στην Ιστορία. Έτσι όσοι έπεσαν στην παγίδα αυτού του ανθελληνικού κόμματος με αποτέλεσμα να το ακολουθήσουν, τώρα έχουν περάσει στο στάδιο της αντεπίθεσης και θα το πολεμήσουν έως το τέλος σε κάθε επίπεδο των εκλογών. Όσους ξεγελάς με παραπληροφόρηση και σ' έχουν εκλέξει από λάθος, δεν ξανακάνουν το λάθος να σε πιστέψουν. Τα προβλήματα που προκαλεί το Προσύμφωνο των Πρεσπών, τα εντοπίζουν όλο και περισσότεροι. Έτσι είναι όλο και περισσότεροι αυτοί που μιλούν για την ακύρωσή του, ενώ στην αρχή φαινόταν εντελώς αδιανόητο, επειδή δεν είχαν μελετήσει το θέμα εις βάθος. Έτσι τα ψέματα των Πρεσπών δεν θα συγχωρεθούν σε κανένα από όσους τα έλεγαν και αυτό θα φανεί στις επόμενες εκλογές.


Μετά το έγκλημα των Πρεσπών έρχεται η τιμωρία των εκλογών

Ν. Λυγερός

Η φανατική και ιδεολογική προώθηση του Προσυμφώνου των Πρεσπών ήταν και είναι εγκληματική. Με αυτήν την έννοια θα έρθει και η τιμωρία των εκλογών σε όλα τα επίπεδα, γιατί κανείς δεν ξεχνά ποιοι προκάλεσαν αυτές τις πληγές στον Ελληνισμό. Διότι το όλο θέμα δεν είναι μόνο μακεδονικό αλλά εθνικό. Το ψέμα των Πρεσπών δεν αφορά μόνο τους Μακεδόνες, αλλά όλους τους Έλληνες που πιστεύουν στον Ελληνισμό και στην Ιστορία. Διότι το έγκλημα που διέπραξε η κυβέρνηση στις Πρέσπες είναι μια ιδεολογική εκδίκηση ενάντια στην ιστορία του Έθνους και τίποτα λιγότερο. Δεν είναι το αποτέλεσμα ξένων πιέσεων, όπως αποδεικνύεται, αλλά ο στόχος προσωπικών πρωτοβουλιών που ακολούθησαν κατά γράμμα μια αρρωστημένη ιδεολογία, που προσπαθεί ακόμα και τώρα να επιβληθεί, ενώ η Ιστορία και μάλιστα στο επίπεδο της Ανθρωπότητας έχει δείξει ότι το καλύτερο που έχει πετύχει είναι οι γενοκτονίες σε όλο τον κόσμο. Ο Ελληνισμός όμως είναι της αντίστασης και τώρα έχει περάσει στη φάση της αντεπίθεσης, επειδή φτάνει πια αυτή η απαράδεκτη και προκλητική πολιτική ενάντια των αθώων. Τώρα οι Δίκαιοι έχουν ανέβει στο μέτωπο κι έχουν πάρει θέση ενάντια σε αυτή τη βαρβαρότητα που κρύβεται πίσω από τις λέξεις, διότι θέλει να αλλάξει την πραγματικότητα. Όμως τώρα είναι αργά, διότι είναι πολλοί αυτοί που αντιλήφθηκαν το μέγεθος του εγκλήματος και με την πολλαπλή ψήφο τους θα τιμωρήσουν όσους τόλμησαν να τα βάλουν με την Ιστορία και τον Ελληνισμό.


Δεν πιάνουν πια τα κόλπα του κομματισμού

Ν. Λυγερός

Ειδικά στο πλαίσιο των ευρωπαϊκών εκλογών, δεν πιάνουν πια τα κόλπα του κομματισμού που προσπαθεί να προωθήσει η κυβέρνηση μέσω των μέτρων αλλά και του εκβιασμού που αξιοποιεί ο ίδιος ο Πρωθυπουργός, λες και μιλά σε παιδιά που δεν ξέρουν τι είναι πολιτικάντικες κινήσεις. Απλώς η κυβέρνηση αντιλαμβάνεται ότι δεν μπορεί να γεμίσει τις πλατείες όπως πίστευε. Έτσι η ίδια που δεν έδινε καμία σημασία στα Συλλαλητήρια, διότι δεν είχαν δήθεν αρκετό κόσμο, αλλά τώρα έχουμε φτάσει στο επίπεδο του γελοίου τόσο για το μέγεθος όσο και τον τρόπο. Ο Πρωθυπουργός θέλει να μάς εξηγήσει ότι αν δεν κερδίσει τις εκλογές θα υποστούμε επιπτώσεις. Το πιο αστείο είναι ότι όλοι οι Έλληνες θέλουν να τις δουν, διότι έχουν σιχαθεί αυτόν τον κομματισμό και δεν αντέχουν πια ούτε το λεξιλόγιο που χρησιμοποιείται για να πεισθούν. Καταλαβαίνουμε όμως ότι ο ίδιος ο Πρωθυπουργός φοβάται τα αποτελέσματα γιατί καμία από τις απεγνωσμένες προσπάθειές του δεν έχει καταφέρει να κλείσει την ψαλίδα των δημοσκοπήσεων.


Οι εκλογές και η προστασία μας

Ν. Λυγερός

Επειδή όλοι είδαμε πώς λειτουργεί η ελληνική κυβέρνηση με τα Σκόπια αλλά και με την Αλβανία κανείς δεν την εμπιστεύεται για το πώς μπορεί να διαχειριστεί πρόβλημα με την Τουρκία. Έτσι οι ευρωπαϊκές εκλογές έχουν μετατραπεί σε πλαίσιο προστασίας για την Ελλάδα. Διότι η Τουρκία, θέλει δεν θέλει η ελληνική κυβέρνηση, είναι όλο και πιο προκλητική και δεν υπάρχει ποτέ σοβαρή απάντηση εκ μέρους μας. Οι ψηφοφόροι λοιπόν καταλαβαίνουν ότι δεν είναι με αυτήν την κυβέρνηση που θα εξασφαλίσουν την άμυνα της πατρίδας μας. Με τα νέα δεδομένα της Ανατολικής Μεσογείου αλλά και του Αιγαίου πρέπει η Ελλάδα να γίνει πιο ανθεκτική και οι εκλογές αποτελούν μία αλλαγή φάσης για τον ελληνικό λαό. Δεν αποτελούν πια μόνο και μόνο ένα εσωτερικό διακύβευμα αλλά και ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς τα έξω και ειδικά προς την Τουρκία για όσους δεν το έχουν καταλάβει ακόμα. Δεν πρόκειται μόνο για μία κομματική αντιπαράθεση αλλά για μία εθνική στάση απέναντι σε προκλήσεις. Και δεν μπορούμε να έχουμε μόνο την υποχώρηση ως στρατηγική άμυνα. Για αυτόν τον λόγο σε αυτές τις εκλογές δείχνουμε και την αξία και την αντίσταση του Ελληνισμού.


Η προγραμματισμένη ήττα της κυβέρνησης

Ν. Λυγερός

Όσο και να χτυπιέται, όσο και να προσπαθεί, η κυβέρνηση δεν μπόρεσε να ανατρέψει τα στάση του ελληνικού λαού μετά το έγκλημα των Πρεσπών μέσω των υπογραφών της. Διότι δεν είχε προβλέψει η κυβέρνηση ότι η Μακεδονία έχει τόση σημασία για τους Έλληνες και θεωρούσε ότι θα περάσει τις ιδέες της μέσω οικονομικών μέτρων. Δεν κατάφερε να δελεάσει τους ψηφοφόρους. Και παραμένει τώρα με τα κομματόσκυλα της, δίχως να μπορεί να διευρύνει το φάσμα της. Προετοιμάζεται λοιπόν για την προγραμματισμένη ήττα της που θα ξεπεράσει κάθε όριο. Αλλά ο στόχος της δεν είναι πια η κυβερνητική εξουσία, αλλά η κομματική. Ο Πρωθυπουργός θέλει να παραμείνει πρόεδρος του κόμματος ακόμα και μετά την τεράστια ήττα του, διότι αυτό θα αποτελεί από μόνο του μία πολιτική καινοτομία. Βέβαια αυτός ο στόχος αποδεικνύει ότι ακόμα και μετά από χρόνια εξουσίας, η κυβέρνηση παραμένει ένα κόμμα που κοιτάζει αποκλειστικά το μέλλον του και όχι αυτό της πατρίδας μας. Έτσι το κόμμα απελευθερώνεται σιγά-σιγά για ν’ αποδεχτεί την ήττα του και να προστατέψει την ύπαρξή του.


Ελληνισμός ενάντια στη βαρβαρότητα

Ν. Λυγερός

Σε αυτές τις εκλογές θα δούμε με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο την αντιπαράθεση του Ελληνισμού με τη βαρβαρότητα, και την αρχή της απελευθέρωσης από ένα δικτατορικό ζυγό που θεωρούσε ότι θα διαρκούσε για χρόνια. Όμως αυτή η ιδεολογία είναι αντίθετη στον Ελληνισμό, επειδή αποτελεί αντιπαράδειγμα των θεωριών της. Οι Έλληνες σε αυτές τις εκλογές δεν θα εκφραστούν μόνο σε σχέση με την Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά κι ενώπιον της Ιστορίας τους, διότι το θέμα της Μακεδονίας δεν είναι μόνο τοπικό, αλλά εθνικό και μάλιστα με την έννοια του διαχρονικού. Έτσι δεν μπορούν ν’ αφήσουν ανενόχλητη μια παράταξη να πληγώσει οριστικά τον Ελληνισμό, επειδή εκμεταλλεύτηκε τους ψήφους ανθρώπων που δεν ήξεραν τι επρόκειτο να κάνουν. Τώρα όμως όλοι ξέρουν την αλήθεια πέρα από κάθε ψέμα της προπαγάνδας, όσο αποτελεσματική και να ήταν για όσους δεν ήξεραν το σταλινικό ύφος. Τώρα όμως οι πλατείες των συγκεντρώσεων του κόμματος έχουν αδειάσει, διότι οι δικοί μας αντιστέκονται πια. Έτσι όσα ειπώθηκαν για το μέλλον με τη σιγουριά του ψέματος καταρρέουν, για να φανεί επιτέλους η αλήθεια της ιστορίας του Ελληνισμού. Έτσι αυτές οι εκλογές είναι η αρχή μιας γνήσιας επανάστασης που δεν θέλει άλλο ένα κόμμα αλλά, την ίδια την πατρίδα να παλεύει ενάντια σε όσους θέλουν να ξεχάσουμε το παρελθόν, την ιστορία, τους αθώους και τους δίκαιους που θυσιάστηκαν για να είμαστε ελεύθεροι ως έθνος.
http://www.lygeros.org/


Edit

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε σχολιασμούς επί της ουσίας.
Τα σχόλια σας δεν περνάν από έλεγχο γιατί πιστεύουμε ότι δεν θα θίγουν κάποιον προσωπικά με βρισιές και συκοφαντίες.
Τέτοιου είδους σχόλια δεν περνάν από έλεγχο, αλλά θα διαγράφονται μετά την δημοσίευση.
Παρακαλούμε να γράφετε σε πεζά και όχι κεφαλαία
-------------------------------------------------------------------------
Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα - αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω, φόρμας επικοινωνίας.
Ευχαριστούμε

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.