ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

ΣΥΡΙΖΑίος «αναλυτής» χρωστάει 10.000 ευρώ σε στοιχήματα!

Έβαζε στοίχημα με όποιον συναντούσε ότι θα κερδίσει ο… Τσίπρας τις ευρωεκλογές

Έβαζε στοίχημα με όποιον συναντούσε ότι θα κερδίσει ο… Τσίπρας τις ευρωεκλογές
Είναι από τα καινούργια φυντάνια που βγήκαν στο γυαλί επί ΣΥΡΙΖΑ με τηλεφωνικές παρεμβάσεις από το Μαξίμου στα κανάλια για να «διαμορφώνει την ατζέντα» υπέρ του κυβερνώντος κόμματος. Μέχρι εδώ όλα καλά. Ο καθένας δικαιούται να υποστηρίζει όποιον θέλει αν και είναι λίγο περίεργο δημοσιογράφοι να στηρίζουν τις κυβερνήσεις, την εξουσία δηλαδή.

Ο νεαρός λοιπόν ΣΥΡΙΖΑίος δημοσιογράφος «αναλυτής» ο οποίος σε γενικές γραμμές είναι ευπρεπής άνθρωπος, έχει ένα κακό. Είναι… άρρωστος με τον ΣΥΡΙΖΑ και επειδή το κομματικό του πάθος δεν τον αφήνει να δει με αποστάσεις την πολιτική πραγματικότητα πέρναγε από δημοσιογραφικά γραφεία και τηλεοπτικά πλατό και επί 2 χρόνια έβαζε στοιχήματα ότι ο Τσίπρας θα κερδίσει τις Ευρωεκλογές!

Έχει βάλει τουλάχιστον 50 στοιχήματα με δημοσιογράφους και πολιτικούς. Το ποσό που χρωστάει σήμερα; Περίπου 10.000 ευρώ. Τόσα έχασε βάση των εκτιμήσεων που έκανε προκαλώντας τους συνομιλητές του. Για να δούμε. Θα τα πληρώσει ή τώρα που έχασε με συντριβή ο ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει πως δεν τα θυμάται;

Fimotro

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια