ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Πετσίτη μου, Πετσίτη μου, μου το ’κλεισες το σπίτι μου!

Γράφει ο χρήστης του Forum του Capital drastis​​

Πάλι σε μπελάδες τον έμπλεξαν τον Αλέξη, σε ησυχία δεν τον αφήνουν τον άνθρωπο να τάξει κανένα επίδομα με την ησυχία του κι έρχονται και εκλογές...

Βρήκαν την ευκαιρία τις ημέρες που ανέβηκε στα Σκόπια για να κλείσει εμπορικές συμφωνίες-μαμούθ με τους οικονομικούς κολοσσούς της γείτονος και έβγαλαν στην επιφάνεια εκείνο το φανταστικό θέμα με τον δήθεν ευνοημένο από το καθεστώς ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ αυτοδημιούργητο σύμβουλο επιχειρήσεων, τον Μανώλη Πετσίτη.

Καλά, μην προκόψει ένας άνθρωπος στην Ελλάδα, να πέσουν όλοι να τον φάνε! Ναι, τα έβγαζε δύσκολα πέρα μέσα στην κρίση ο Μανόλο και τα εισοδήματά του ήταν πενιχρά. Όμως, εκμεταλλευόμενος τη ραγδαία ανάπτυξη που έφερε ο ΣΥΡΙΖΑ και το ξεχωριστό του βιογραφικό, βρήκε 3-4 καλές δουλειές και κονόμησε ο άνθρωπος. Δεν είναι απόδειξη αυτό ότι βγήκαμε από τη μιζέρια και από τη λιτότητα;

Θα πει τώρα κάποιος κακόβουλος ότι δεν βγήκαμε οι υπόλοιποι από την κρίση, ο Μανόλο μόνο βγήκε. Εντάξει ρε παιδιά, δεν μπορεί να βγούμε όλοι μαζί από το τέλμα, ένας-ένας θα βγούμε, απλά ο Μανόλο έτυχε και βρισκόταν μπροστά-μπροστά όταν άνοιξαν οι πόρτες της εξόδου.

Και μην σκεφτείτε ότι αυτό συνέβη επειδή εκμεταλλεύτηκε τις "γνωριμίες" του ή ενεργούσε ως αχυράνθρωπος κάποιων υψηλά ιστάμενων στον ΣΥΡΙΖΑ για να γίνονται οι δουλειές με διαπλεκόμενους επιχειρηματίες. Αυτά οι Αριστεροί δεν τα κάνουν, διότι ως γνωστόν έχουν το ηθικό πλεονέκτημα.

Ούτε να πει κανείς ότι ο άνθρωπος δεν είχε καν τα προσόντα και την εμπειρία να προσλαμβάνεται με τόσο υψηλούς μισθούς από μεγαλοεπιχειρηματίες και δικηγόρους offshore εταιριών. Καμία σχέση, πάντα είχε το ένστικτο και τις ικανότητες να ξεχωρίσει, αλλά με την αναξιοκρατία που επικρατούσε τόσα χρόνια με τις κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ και ΝΔ δεν του είχε δοθεί μέχρι σήμερα η ευκαιρία να το αποδείξει.

Δημοσιεύουν τώρα και κάτι φωτογραφίες και βίντεο διάφοροι, που τον εμφανίζουν συνέχεια δίπλα στον Αλέξη. Και λοιπόν; Και ο Μητσάρας εμφανιζόταν σε κάθε φωτογραφία πίσω από Προέδρους, δημοσιογράφους και ποδοσφαιριστές. Σκέφτηκε ποτέ κανείς να πει ότι ο Μητσάρας ήταν "κολλητός" όλων των Προέδρων; Δηλαδή, επειδή ο Μανόλο έτυχε να φωτογραφηθεί καμιά εικοσαριά φορές δίπλα στον Αλέξη, θα τον βγάλουμε και γνωστό του;

Και στο Μαξίμου που τον δείχνουν τα βίντεο τη μέρα του δημοψηφίσματος την έμαθα την ιστορία πως έγινε. Είχαν πεινάσει τόσες ώρες στο Μαξίμου ο Αλέξης και οι υπόλοιποι και κάποιος πέταξε την ιδέα να παραγγείλουν πίτσες. Παρήγγειλαν λοιπόν στο μαγαζί που δούλευε ο Μανόλο τις πίτσες, γιατί είχε ακούσει ο Παππάς ότι τις φτιάχνουν πολύ ωραίες. Τις έφερε λοιπόν ο Μανόλο τις πίτσες στο Μαξίμου, ρωτάει στην πόρτα "παιδιά, ποιος παρήγγειλε πέντε πίστες σπέσιαλ με πεπερόνι;", του λένε "από μέσα από το πρωθυπουργικό είναι, μπες γρήγορα να τις παραδώσεις γιατί τους έχει κόψει πείνα".

Μπαίνει μέσα ο Μανόλο, τις δίνει σε κάποιον τις πίτσες αλλά δεν τον πληρώνουν. "Ώπα, παιδιά, ποιος θα με πληρώσει, ποιος είναι το αφεντικό εδώ;" λέει ο Μανόλο, του δείχνουν τον Τσίπρα, αρχίζει αυτός να τον κυνηγάει στους διαδρόμους, τον βλέπει εκείνη την ώρα ο Παππάς, του λέει "ρε φίλε τι κάνεις εδώ;", "έφερα κάτι πίτσες" απαντά ο άλλος, τους πιάνει εκείνη την ώρα η κάμερα να τρέχουν όλοι μαζί πίσω από τον Αλέξη, "να σφυρίξει έναρξη" λέει ο Αλέξης, τις πίτσες εννοούσε, το παίρνουν τώρα όλοι και το παρουσιάζουν ότι ήταν παρέα ο Πετσίτης στο Μαξίμου με τον Αλέξη και τον Παππά!

Έτσι τα φτιάχνουν οι μονταζιέρες τα fake news, και τα πασάρουν μετά στα γίδια για γεγονότα! Και κάθονται και ψάχνουν τώρα τους λογαριασμούς του, ποιος του έβαλε λεφτά και σε ποιον έστειλε αυτός μετά, και αν δικαιολογούνται τα εισοδήματα από τις δραστηριότητές του και δεν ξέρω τι άλλο.

Εντάξει ρε παιδιά, από τη μύτη το τραβάτε το θέμα, τι ποιος του έβαλε τα λεφτά στους λογαριασμούς και για ποιο λόγο του τα έβαλε, τόσες πίτσες μοίρασε ο άνθρωπος, να μην τις πληρωθεί;

capital

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια