-->

Header Ads

«Προοδευτική Συμμαχία» ή «Συμμαχία Διαφθοράς και Διαπλοκής»;

Δεν τα μέτρησες καλά τα κουκιά, ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΗ Τσίπρα

Το ερώτημα για την πραγματική φύση του ΣΥΡΙΖΑ και της ηγεσίας του, αποκτά μείζονα σημασία, μετά τα όσα αποκάλυψε ο Β. Μαρινάκης και ΔΕΝ απάντησε το Μ. Μαξίμου.

Με ποια «άνεση» ο κ. Παππάς ζήτησε από τον κ. Μαρινάκη να δανείσει 20,5εκ. στον κ. Καλογρίτσα, ώστε να πάρει κι αυτός την τηλεοπτική άδεια που τόσο πολύ ήθελε το «σύστημα Μαξίμου»;

Δεν ζητάει ποτέ, κανείς, μια τέτοια χάρη, αν δεν υπάρχει «βαθύτερη σχέση», η οποία με τη σειρά της δημιουργεί την «άνεση».

ΤΟ Μ. ΜΑΞΙΜΟΥ εξέδωσε μια μακροσκελή ανακοίνωση, στην οποία όμως …κατάφερε να μην απαντήσει σε τίποτα, απ όσα κατήγγειλε δημοσίως ο κ. Μαρινάκης.

Σε ΤΙΠΟΤΑ.

Οι «εξυπναδούλες» περί του… «πραγματικού αρχηγού της ΝΔ» που «εμφανίστηκε» ή η σύσταση για «αναμονή στη σειρά» μετά τους Α. Σαμαρά, Β. Βενιζέλο και Α. Γεωργιάδη, για την καταδίκη του πρωθυπουργού για «δήθεν σκευωρία», απλώς μεγεθύνουν την αμηχανία και ενισχύουν της αχλή ενοχής που αναδύει η συμπεριφορά του Μ. Μαξίμου.

Η δε επίκληση του «μεταχρονολογημένου» των αποκαλύψεων, παραπέμπει ευθέως στη συμπεριφορά Καμμένου-Πολάκη να κρυφτούν πίσω από το άρθρο 86 περί ασυλίας των υπουργών.

Είτε «μεταχρονολογημένη» είτε όχι, είναι αληθής ή ψευδής η καταγγελία;

Έγινε ή δεν έγινε, ότι κατήγγειλε δημοσίως ο κ. Μαρινάκης;

Ή μήπως λόγω του «μεταχρονολογημένου», τίθεται θέμα κάποιου είδους…«παραγραφής» λόγω παρέλευσης του χρόνου;

Το τρίτο κρίσιμο λάθος της μη απάντησης του Μ. Μαξίμου, είναι η επίκληση της «αξιοπιστίας»! Η οποία είναι ένας αγωνιστικός χώρος, στον οποίο έχει απαγορευτεί η είσοδος της κυβέρνησης, λόγω έντονης υποτροπής στα ψεύδη.

ΕΠΙ ΤΗΣ ουσίας λοιπόν η κυβέρνηση ΔΕΝ απάντησε:

Ζήτησε ή όχι το «δίδυμο Τσίπρας-Παππάς» από τον κ. Μαρινάκη να «δανείσει» τον κ. Καλογρίτσα; Ναι ή όχι; Καθαρά και ξερά.

Άλλωστε ο καταγγέλλων προκάλεσε ανοιχτά το «δίδυμο» να τον διαψεύσει. Αλλά διάψευση ΔΕΝ υπήρξε.

Το μέγα λάθος της κυβέρνησης είναι, ότι εν προκειμένω, υπάρχει και «τρίτος μάρτυρας», ο κ. Καλογρίτσας. Ο οποίος άραγε επιβεβαιώνει ή διαψεύδει τον κ. Μαρινάκη; Κι αυτό ενώ είναι γνωστό, ότι ο κ. Καλογρίτσας μετά την άρνηση του κ. Μαρινάκη προσέφυγε στην τράπεζα Αττικής. Από την οποία πήρε 100 εκ., για τα οποία υπάρχει δικαστική διαδικασία.

Έχει άραγε καμία σχέση το «δίδυμο Τσίπρα-Παππά» με τον εντυπωσιακό δανεισμό του κ. Καλογρίτσα;

Μεσολάβησε κάποιος στην τράπεζα Αττικής ώστε να δοθούν τα 100 εκ.; Κι αν ναι ποιος; Το «δίδυμο» ή κάποιος άλλος;

Και είναι τυχαίο, ότι και σε αυτή την σκοτεινή υπόθεση, υπάρχει ΠΑΛΙ κάποιος συμφοιτητής, όχι συμμαθητής αυτή τη φορά, όπως με τον Μ. Πετσίτη;

Είναι άραγε απλή, αλλά σατανική σύμπτωση, ότι ο άνθρωπος που είχε την ευθύνη των εγκρίσεων για τόσο μεγάλα δάνεια, είναι ο πατέρας ενός συμφοιτητή του Α. Τσίπρα στο Πολυτεχνείο;

ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ το Μ. Μαξίμου στρουθοκαμηλίζει, τα ερωτήματα που έχουν δημιουργηθεί, δεν μπορεί παρά να απαντηθούν. Και θα απαντηθούν.

Γιατί εκτός των άλλων, αποδεικνύεται δίκοπο μαχαίρι, η συμπεριφορά που είχε το «δίδυμο Τσίπρας-Παππάς» την εποχή της παντοδυναμίας τους:

Όλα δείχνουν ότι συναλλάχθηκαν σχεδόν με όλους τους μεγάλους επιχειρηματίες, έπαιρναν ό,τι ήθελαν την δεδομένη στιγμή και μετά τους «χρέωναν» στη ΝΔ!

ΔΕΝ ΕΧΕΙ υπάρξει ξανά τόσο άγαρμπη συμπεριφορά. Και ως προς την διαχείριση της εξουσίας. Και ως προς την βουλιμία για «δουλειές».

Όπου έβαλε το χέρι της η κυβέρνηση, έχει αφήσει ένα αποτύπωμα, το οποίο χρειάζεται έρευνα.

ΔΕΠΑ,
Ελ. Βενιζέλος,
Θριάσιο,
Μεταναστευτικό,
EDS,
βλήματα στην Σ. Αραβία,
Σόρος,
Βενεζουέλα και βεβαίως
Πετσίτης.

Μόνο που η «παρέα των νεαρών» του Μαξίμου, δεν «μέτρησε» σωστά.

Απέναντι τους δεν είχαν-και δεν έχουν-κάποια «παιδάκια» σαν κι αυτούς.

Έχουν κάποιους ανθρώπους, οι οποίοι αν μη τι άλλο-και πέραν από οτιδήποτε άλλο διερευνά η δικαιοσύνη- έχουν αποδείξει, ότι δεν είναι ούτε χθεσινοί, ούτε ανίκανοι, ούτε τυχαίοι.


του Μπάμπη Παπαπαναγιώτου
tomanifesto.gr
Edit

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε σχολιασμούς επί της ουσίας.
Τα σχόλια σας δεν περνάν από έλεγχο γιατί πιστεύουμε ότι δεν θα θίγουν κάποιον προσωπικά με βρισιές και συκοφαντίες.
Τέτοιου είδους σχόλια δεν περνάν από έλεγχο, αλλά θα διαγράφονται μετά την δημοσίευση.
Παρακαλούμε να γράφετε σε πεζά και όχι κεφαλαία
-------------------------------------------------------------------------
Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα - αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω, φόρμας επικοινωνίας.
Ευχαριστούμε

Από το Blogger.