-->
ΚΑΥΤΑ ΘΕΜΑΤΑΔιαβάστε τα πολύ ενδιαφέροντα Πατήστε εδώ

Header Ads

Πώς η ΣΥΡΙΖΑΙα Ξεπαπαδέα «εξαφανίζει» τα ντοκουμένταΜε μια απίστευτη και πρωτοφανή μεθόδευση αντέδρασε η γενική γραμματέας Καταπολέμησης της Διαφθοράς Αναστασία Ξεπαπαδέα, μετά την αποκάλυψη ότι μετείχε στο διοικητικό συμβούλιο εταιρείας που παίρνει δουλειές από το Δημόσιο:
Το όνομά της εμφανιζόταν στο Μητρώο Επιχειρήσεων της Κεντρικής Ενωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας ( στο ΓΕΜΗ) τουλάχιστον έως τις 7.22' το πρωί, όταν το protothema.gr μπήκε στο Μητρώο.

Πλέον και αφού η κ.Ξεπαπαδέα προχώρησε και σε ανακοίνωση με την οποία επιτίθεται στο Πρώτο ΘΕΜΑ και υποστηρίζει ότι οι αποκλύψεις που την αφορούν είναι προσπάθεια αντιπερισπασμού για την υπόθεση Novartis, η εικόνα της εταιρείας στο ΓΕΜΗ ως δια... μαγείας άλλαξε.
Όμως, σε άλλη σελίδα που δεν ελέγχεται από το ΓΕΜΗ η εικόνα δεν έχει αλλάξει (τουλάχιστον έως τη 1 το μεσημέρι της Τρίτης...) και η κ.Ξεπαπαδέα εξακολουθεί να εμφανίζεται ως μέλος του ΔΣ της εταιρείας.

Ερώτημα ο χρόνος ανάληψης των καθηκόντων και ο χρόνος αποχώρησης

Ωστόσο, η απλή ανάγνωση των στοιχείων του ΓΕΜΗ σε αντιπαραβολή με έγγραφο που διαρρέεται από την πλευρά της γενικής γραμματέως Καταπολέμησης της Διαφθοράς αναδεικνύει κι άλλα «περίεργα» και εγείρει νέα ερωτήματα.

Ειδικότερα, στην εικόνα του ΓΕΜΗ δίπλα στο όνομα της κυρίας Αναστασίας Ξεπαπαδέα αναφερόταν η ημερομηνία έναρξης της θητείας της, που ήταν η 14η Δεκεμβρίου του 2015 (με λήξη στις 30 Ιουνίου του 2020).

Στο έγγραφο που διακινείται όμως, από το Επιμελητήριο Κέρκυρας με ημερομηνία 9/2/2016, αναφέρεται ότι στις 14 Δεκεμβρίου του 2015 έγινε έκτακτη γενική συνέλευση της εταιρείας κατά την οποία άλλαξε η σύνθεση του διοικητικού συμβουλίου γιατί υπήρχε «η αποχώρηση της Αναστασίας Ξεπαπαδέα τον Μάιο 2015».

Το ίδιο, ότι παραιτήθηκε τον Μάιο του 2015 υποστηρίζει και εκείνη στη δήλωσή της.

Και το εύλογο ερώτημα είναι τί ακριβώς έγινε σε σχέση με την κ.Ξεπαπαδέα στις 14 Δεκεμβρίου 2015: Ανέλαβε καθήκοντα στο ΔΣ έως το 2020 (όπως αναφερόταν στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο έως και πριν από λίγες ώρες) ή ανακοίνωσε επίσημα παραίτηση;

Δείτε τα ντοκουμέντα:

Στις 07.22 το πρωί το όνομα της κυρίας Ξεπαπαδέα βρισκόταν ως μέλος στο Δ.Σ. της εταιρείας «Δ. Ξεπαπαδέας και Υιοί» στην επίσημη εικόνα από το Γενικό Εμπορικό Μητρώο (ΓΕΜΗ) έως χθες.

ΩΡΑ 07.22


ΩΡΑ 12.40

Λιγότερο από πέντε ώρες αργότερα και ενώ προηγήθηκε η ανακοίνωση της κυρίας Ξεπαπαδέα το όνομά της «εξαφανίστηκε» από το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας που παίρνει δουλειές από το Δημόσιο.

Τα ερωτήματα ωστόσο παραμένουν: Πότε παραιτήθηκε η κ.Ξεπαπαδέα από το Δ.Σ. της εταρείας και γιατί δεν είχε φροντίσει, από τη στιγμή μάλιστα που κατείχε δημόσιο αξίωμα να αλλάξει το status της και στο ΓΕΜΗ, πράγμα που όπως φαίνεται έκανε μέσα σε ελάχιστο χρόνο όταν δημοσιοποιήθηκε το θέμα.Και όμως παραμένει

Απόδειξη ότι η αλλαγή έγινε το βράδυ της Δευτέρας ή το πρωί της Τρίτης είναι ότι στην ιστοσελίδα opencorporates -που δεν ελέγχεται από το ΓΕΜΗ- η Αναστασία Ξεπαπαδέα εμφανίζεται ακόμη σαν μέλος του ΔΣ της εταιρείας Δ.Ξεπαπαδέας και Υιοί (ΞΕΝΟΤΕΚ ΑΕ).
protothema.gr
Edit

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε σχολιασμούς επί της ουσίας.
Τα σχόλια σας δεν περνάν από έλεγχο γιατί πιστεύουμε ότι δεν θα θίγουν κάποιον προσωπικά με βρισιές και συκοφαντίες.
Τέτοιου είδους σχόλια δεν περνάν από έλεγχο, αλλά θα διαγράφονται μετά την δημοσίευση.
Παρακαλούμε να γράφετε σε πεζά και όχι κεφαλαία
-------------------------------------------------------------------------
Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα - αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω, φόρμας επικοινωνίας.
Ευχαριστούμε

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.