-->
ΚΑΥΤΑ ΘΕΜΑΤΑΔιαβάστε τα πολύ ενδιαφέροντα Πατήστε εδώ

Header Ads

Τα κόμματα και η ακύρωση του Προσυμφώνου

Ν. Λυγερός

Όλα τα κόμματα που είναι πραγματικά ενάντια στο Προσύμφωνο των Πρεσπών πρέπει να μάθουν ότι η ακύρωση είναι εφικτή, για να μην έχουν καμία δικαιολογία για την απραξία τους. Με άλλα λόγια, ο ίδιος ο ελληνικός λαός πρέπει να πιέσει τους εκπροσώπους των κομμάτων για να μάθουν ότι γίνεται όχι μόνο να παλέψουν ενάντια του Προσυμφώνου, αλλά και να το ακυρώσουν στο πλαίσιο της νέας Βουλής των Ελλήνων. Διότι υπάρχουν στοιχεία που επιτρέπουν αντικειμενικά της ακύρωση σε πολιτικό επίπεδο του όλου πλαισίου και μάλιστα πριν την ολοκλήρωση της νατοϊκής διαδικασίας, έτσι ώστε να μην παραμείνει η ονομασία που αποτελεί ψευδώνυμο και όχι ουσία.
Αυτό σημαίνει ότι χρειαζόμαστε και την παρουσία όλων των κομμάτων που θα αντισταθούν ενεργά στο Προσύμφωνο και θα το ακυρώσουν μαζί για να μην υπάρχει ούτε ίχνος από το πέρασμα των προηγούμενων που δεν σεβάστηκαν την ιστορία του Ελληνισμού και καταπάτησαν τα πάντα, μόνο και μόνο επειδή ακολουθούν μια ιδεολογία που ήθελε να εκδικηθεί άλλα γεγονότα χωρίς όμως να καταλάβει ότι άλλαξαν οι εποχές και αυτές οι προσεγγίσεις δεν έχουν πια νόημα σε μια δημοκρατική χώρα, που έχει ξεπεράσει αυτά τα προβλήματα μέσω της ιστορίας και πάλι.


Ο Αγώνας της Παμμακεδονικής Αμερικής συνεχίζεται

Ν. Λυγερός

Για όσους αναρωτιούνται τι πρέπει να κάνουν τώρα μετά από τόσα γεγονότα σε σχέση με το Σκοπιανό, τα πράγματα είναι απλά αφού αρκεί στον καθένα να δει πως η Παμμακεδονική Αμερικής συνεχίζει ακάθεκτη τον αγώνα ενάντια στο Προσύμφωνο των Πρεσπών, διότι ξέρει πια ότι μπορεί ν' ακυρωθεί. Τόσο η δράση στις ΗΠΑ όσο και στον Καναδά, δείχνει για το μέλλον ότι όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε κι ότι με συντονισμένες κινήσεις θα κάνουμε τις απαραίτητες πράξεις για τον Ελληνισμό, επειδή είμαστε εδώ ακόμα και μετά. Η ενημέρωση, η ανάλυση και η ακύρωση του Προσυμφώνου των Πρεσπών είναι πλέον ένας στρατηγικός στόχος για το όραμα της απελευθέρωσης της Ελλάδας. Και γι' αυτόν τον λόγο υπάρχουν όλο και περισσότεροι φορείς, σύλλογοι και σύνδεσμοι που ακολουθούν αυτήν την πρωτιά στην αντίσταση και στην αντεπίθεση κατά της βαρβαρότητας που θέλει να επιβληθεί από ένα σύστημα που δεν πιστεύει στην έννοια του Έθνους και θεωρεί ότι η ιστορία έχει πεθάνει. Όμως η Παμμακεδονική Αμερικής δείχνει έμπρακτα ότι η Ομογένεια παλεύει ασταμάτητα, διότι είναι του Ελληνισμού και δεν έχει καμία εξάρτηση που την εγκλωβίζει. Αντιθέτως δείχνει το παράδειγμα της μαχητικότητας που δεν γονατίζει γιατί ξέρει ότι έχει το δίκαιο μαζί της.
Edit

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε σχολιασμούς επί της ουσίας.
Τα σχόλια σας δεν περνάν από έλεγχο γιατί πιστεύουμε ότι δεν θα θίγουν κάποιον προσωπικά με βρισιές και συκοφαντίες.
Τέτοιου είδους σχόλια δεν περνάν από έλεγχο, αλλά θα διαγράφονται μετά την δημοσίευση.
Παρακαλούμε να γράφετε σε πεζά και όχι κεφαλαία
-------------------------------------------------------------------------
Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα - αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω, φόρμας επικοινωνίας.
Ευχαριστούμε

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.