ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Ιδού το Αιγαίο σας... Ιδού και η Θράκη σας...

Για όσους έτρεφαν αυταπάτες ότι ο εθνομηδενισμός των κυβερνώντων θα σταματούσε στο ξεπούλημα της Μακεδονίας ας διαβάσουν τις δηλώσεις Κατρούγκαλου – Τσαβούσογλου.

Μόνο τεμενάδες δεν του έκανε ο… σύντροφος Γιώργος, με τον Μεβλούτ να τον ευχαριστεί δίχως να μπορεί να πιστέψει ότι υπάρχει τόσο υποτελής υπουργός Εξωτερικών.

Εν ολίγοις ο… σύντροφος Γιώργος του είπε:

«Καρντάση, τώρα που βρήκαμε τον τρόπο να ξεπουλάμε εδάφη δια της Συμφωνίας των Πρεσπών, έλα να μοιράσουμε και το Αιγαίο και πες στον Ταγίπ ότι για δωράκι του δίνουμε και την Θράκη.

Έχουμε και την στήριξη των Αμερικανών, οι οποίοι βιάζονται να κλείσουν όλα τα θέματα στη ευρύτερη περιοχή, καθώς τα γεωτρύπανα που κατέβασαν κοστίζουν, άρα καίγονται να αρχίσει να ρέει το χρήμα.

Για να δεις πόσο γαλαντόμοι είμαστε εμείς οι Έλληνες, για να μην τους χαλάσουμε χατίρι, είμαστε πρόθυμοι να σας δώσουμε το μισό Αιγαίο, να αναγνωρίσουμε την τουρκική μειονότητα στη Θράκη και κατόπιν να κλείσουμε άρδην και το Κυπριακό.

Έτσι, τα αμερικανικά συντρόφια, αφού θα έχουν λυθεί όλα τα προβλήματα της ευρύτερης περιοχής, θα μπορούν άμεσα να ρουφήξουν τα κοιτάσματα. Βέβαια, η Ελλάδα θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί τα δικά της πριν από 10 χρόνια αλλά προτίμησε να σύρει τη χώρα στα Μνημόνια για να ρίξει την αξία τους ώστε να μην δυσαρεστηθεί ο μπαρμπα Σαμ.

Φυσικά σήμερα της το αναγνωρίζει και της χτυπάει την πλάτη που του έκανε τέτοιο δώρο.

Έτσι κι εγώ μετά από το πράσινο φως που πήρα στην Ιερουσαλήμ ήρθα να κλείσω τις μεταξύ μας εκκρεμότητες για να μην χάνουμε χρόνο.»

Άναυδος ο Μεβλούτ τον ξεπροβόδισε κερνώντας τον ένα λουκούμι για να μην φύγει με άδεια χέρια, ενώ ακόμη δεν μπορούσε να πιστέψει ότι δεν θα χρειαστεί να κάνουν πόλεμο για να πάρουν το Αιγαίο και την Θράκη.

Και εις ανώτερα… σύντροφοι.

Πάντως, διαψεύδονται ως αναληθείς πληροφορίες που αναφέρουν ότι ήδη τυπώνονται και τα νέα διαβατήρια που θα χρησιμοποιούμε για να περνάμε τα σύνορα της Λαμίας.

AntiNews

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια