-->

Header Ads

Αξιωματική αντιπολίτευση και Ακύρωση Προσυμφώνου

Ν. Λυγερός

Αν ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν καταλάβει ότι πρέπει να πει ξεκάθαρα στον ελληνικό λαό ότι θα ακυρώσει το Προσύμφωνο των Πρεσπών μόλις θα έρθει στην εξουσία, τότε θα μάθει ότι κινδυνεύει για τις εκλογές. Διότι έχει μαζί του τα κομματόσκυλα και αυτούς που έχουν σιχαθεί την κυβέρνηση, αλλά κανένα που να λειτουργεί εποικοδομητικά, επειδή επέλεξε την πολιτική του. Η κυβέρνηση είναι σίγουρο ότι θα πέσει λόγω Μακεδονικού Αγώνα, αλλά και για το Μάτι. Αυτό όμως δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα υπερψηφίσει την αξιωματική αντιπολίτευη. Με άλλα λόγια ένα μεγάλο ποσοστό του ελληνικού λαού περιμένει πιο ξεκάθαρες δηλώσεις, ειδικά σε κομματικό επίπεδο για να κάνει την τελική του επιλογή, διότι δεν αντέχει να ακούει τίποτα περί σεβασμού του Προσυμφώνου των Πρεσπών αφού το θεωρεί πολύ απλά απαράδεκτο.
Ο ελληνικός λαός δεν πρόκειται να ακολουθήσει μαζικά την αξιωματική αντιπολίτευση ακόμα και για να αφοπλίσει την κυβέρνηση, διότι η ακύρωση είναι ο στόχος του επειδή σκέφτεται εθνικά την ιστορία του κι όχι τις κομματικές επιλογές για τις εθνικές εκλογές.


Όλο και πιο κακό το Προσύμφωνο

Ν. Λυγερός

Όλο και περισσότεροι είναι αυτοί που καταλαβαίνουν ότι αν το Προσύμφωνο των Πρεσπών είναι απαράδεκτο, είναι επειδή δομικά δεν στέκει. Έτσι όλο και περισσότερα προβλήματα δημιουργούνται για όσους θέλουν να το εφαρμόσουν, ακόμα και πριν την ολοκλήρωση της διαδικασίας. Ενώ όλα αυτά τα στοιχεία υπάρχουν από την αρχή και απλώς πολλοί δεν ήθελαν να το ομολογήσουν. Τώρα όμως οι κριτικές γίνονται όλο και πιο πολλές και από διάφορες πηγές. Όσο και να θέλει η κυβέρνηση να πείσει το κοινό ότι το Προσύμφωνο έχει και θετικά, όλοι βλέπουν πια τι σαβούρα έχει μπει σε αυτό το κείμενο μόνο και μόνο επειδή η ιδεολογία της βαρβαρότητας δεν ξέρει να κάνει τίποτα άλλο, διότι δεν σέβεται την ύπαρξη των λαών. Αυτή η κόκκινη βαρβαρότητα της κυβέρνησης θεωρεί ότι έχει όλες τις γνώσεις για να εξηγήσει τα πάντα, ακόμα κι αν χρειαστεί να πει ψέματα, αφού επί του πρακτέου βλέπει τον ελληνικό λαό ως σύνολο ηλιθίων επειδή δεν είναι όλοι σταλινιστές. Ό, τι και να λέει η κυβέρνηση το Προσύμφωνο των Πρεσπών παραμένει απαράδεκτο και γι’ αυτόν τον λόγο θα το ακυρώσουμε.


Διαδικασία Ακύρωσης του Προσυμφώνου

Ν. Λυγερός

Η ακύρωση του Προσυμφώνου των Πρεσπών μπορεί να γίνει από την επόμενη Βουλή των Ελλήνων που θα αντιπροσωπεύει όντως την πλειοψηφία των Ελλήνων, με μια άμεση ψηφοφορία αφού η προηγούμενη έχει καταπατήσει τόσα σημεία για να περάσει ό,τι ήθελε, τόσο σε πολιτικό όσο και σε νομικό επίπεδο. Μπορεί επίσης αφού δεν θέλει να διχάσει τον ελληνικό λαό και θέλει να δει επί του πρακτέου ποια απόφαση θέλει να πάρει, οργανώνοντας ένα δημοψήφισμα σε εθνικό επίπεδο, έτσι ν’ αποφασίσουμε εμείς με άμεσο τρόπο για το στρατηγικό μέλλον του Ελληνισμού. Άρα όσοι λένε ότι δεν μπορεί ν’ ακυρωθεί το Προσύμφωνο ενώ δεν έχει τελειώσει καν η διαδικασία της ψηφοφορίας των 29 κρατών μελών του ΝΑΤΟ, απλώς θέλουν να καλυφθούν πίσω από ένα τέχνασμα. Αλλά αν πράγματι θεωρείς ότι κάτι είναι άκρως απαράδεκτο για την πατρίδα σου γιατί να πρέπει να το σεβαστείς όταν είσαι σε θέση να το αλλάξεις και να αφήσεις πίσω μια προσπάθεια που ήθελε να πληγώσει τον Ελληνισμό και τίποτα άλλο. Γι’ αυτό πρέπει να είμαστε ξεκάθαροι με τους ψηφοφόρους και να πούμε σε όλους ότι μόνο αν το θέλουν οι ίδιοι οι Έλληνες το Προσύμφωνο θα παραμείνει ζωντανό, αλλιώς θα ακυρωθεί και μάλιστα χωρίς κόστος, διότι είναι απαράδεκτο.


Κανένα Προσύμφωνο δεν θα σβήσει τη Μακεδονία

Ν. Λυγερός

Όσοι ήθελαν ήρεμες εκλογές που να μην είχαν σχέση με τον νέο Μακεδονικό Αγώνα, πρέπει να αποδεχθούν ότι δεν είναι πια εφικτό, διότι πολύ απλά όλα πλέον έχουν σχέση με την καταπάτηση του ονόματος της Μακεδονίας που προγραμματίζει η κυβέρνηση, θέλει δεν θέλει ο ελληνικός λαός. Έτσι το Μακεδονικό παραμένει σημείο αναφοράς για όλους όσους έχουν παλέψει και παλεύουν για την ελευθερία του ελληνικού λαού. Κανένας δεν θα κοιτάξει μόνο το θέμα της επιλογής του κόμματος, αλλά ποιο θα είναι το πρόγραμμά του σε σχέση με την ακύρωση του Προσυμφώνου. Και τα κόμματα που θεωρούν δεδομένο ότι θα έχουν ψηφοφόρους ενώ δεν έχουν εκδηλωθεί με ξεκάθαρο τρόπο για να εξηγήσουν σε όλους ότι όντως θέλουν να ακυρώσουν το απαράδεκτο προσύμφωνο, κάνουν ένα τεράστιο λάθος που θα έχει και πολιτικές συνέπειες. Διότι πολύ απλά, ειδικά όταν θέλεις την αυτοδυναμία, πρέπει να ενώσεις και να κρατήσεις τους δικούς σου, έχοντας μια στρατηγική η οποία είναι καθαρή και στον πιο απλό Έλληνα πολίτη, αλλιώς θα έχει την εντύπωση ότι δεν τους λες την αλήθεια και γι’ αυτόν τον λόγο δεν θα επιλέξει, διότι έχει δει το ίδιο σενάριο και παλαιότερα.Η Μακεδονία θα παραμείνει ξακουστή!

Ν. Λυγερός

Ο επίτιμος Αρχηγός ΓΕΕΘΑ και πρώην πρόεδρος της Στρατιωτικής Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Ένωσης έχει δίκιο, το γνωστό εμβατήριο «Μακεδονία Ξακουστή» δεν πρόκειται να φοβηθεί τέτοια κυβέρνηση και θα συνεχίζουμε να τραγουδάμε ακόμα περισσότερο. Κι αν θελήσουν να το απαγορεύσουν εντελώς και επίσημα τότε θα μεταμορφωθεί σε άσμα αντίστασης ενάντια στη βαρβαρότητα που θεωρεί ότι οι ιστορικές αναφορές είναι ουσιαστικά αλυτρωτικές διότι εξετάζει τα πάντα με ιδεολογικό τρόπο. Το μένος και το μίσος της κυβέρνησης κατά της ιστορίας φαίνεται όλο και πιο ξεκάθαρα. Θεωρεί ότι το Προσύμφωνο έχει ήδη περάσει και προσπαθεί να εφαρμόσει αυτό το απαράδεκτο κείμενο πριν ακόμα τελειώσει η νατοϊκή διαδικασία. Τώρα όσον αφορά στον ελληνικό λαό δεν χρειάζεται πια και πολύ, για να νιώθει ότι πιέζεται έτσι λειτουργεί αμέσως αντιδραστικά και αντιστέκεται όλο και πιο γρήγορα σε παράλογες αποφάσεις. Πάντως τώρα έχει καταλάβει ο ελληνικός λαός ότι δεν πρόκειται αυτή η κυβέρνηση να μην συνεχίσει τα τεχνάσματά της για ν’ αλλοιώσει τα πάντα όσο δεν την έχουμε διώξει από την εξουσία για ν’ απελευθερωθεί η Ελλάδα.


Η Μακεδονική 25 Μαρτίου

Ν. Λυγερός

Όσο και να θέλει να ξεχαστεί το θέμα της Μακεδονίας επειδή δεν μπορεί να υποστηρίξει έμπρακτα η κυβέρνηση το Προσύμφωνο των Πρεσπών, έρχεται η εθνική εορτή της 25ης Μαρτίου και θα πρέπει και πάλι να αντιμετωπίσει τις παρελάσεις που θα κάνουν αναφορά στο νέο Μακεδονικό Αγώνα και μάλιστα θα πουν με όσο πιο ελληνικό τρόπο μπορούν το τραγούδι Μακεδονία ξακουστή! Διότι κανείς δεν έχει ξεχάσει την προσπάθεια απαγόρευσης από αυτούς που θεωρούν ότι πρόκειται για αλυτρωτικό παράδειγμα που εμπίπτει στο Προσύμφωνο των Πρεσπών, ενώ αυτό δεν έχει καν ολοκληρώσει τη διαδικασία. Έτσι θα παροτρύνουμε όλους όσους ακολουθούν τον ελληνικό λαό να συνεχίσουν τον αγώνα με τρόπο ξεκάθαρο και στις 25 Μαρτίου, αφού είναι το πρέπον για την ιστορία του Ελληνισμού. Έτσι όσοι θέλουν να ξεχάσουν το απαράδεκτο θα τους το υπενθυμίσουμε, γιατί κανείς από εμάς δεν σέβεται ένα κείμενο που φτιάχτηκε από μία κυβέρνηση μειοψηφίας. Καλό είναι να το ξέρουν και οι επόμενοι διότι ο στόχος μας είναι η ακύρωση του Προσυμφώνου και τίποτα λιγότερο. Κι είναι τα κόμματα που πρέπει ν’ ακολουθήσουν την Μακεδονία κι όχι το αντίθετο βέβαια. Ας το μάθουν όλα.

http://lygeros.org/
[left_sidebar]
Edit

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε σχολιασμούς επί της ουσίας.
Τα σχόλια σας δεν περνάν από έλεγχο γιατί πιστεύουμε ότι δεν θα θίγουν κάποιον προσωπικά με βρισιές και συκοφαντίες.
Τέτοιου είδους σχόλια δεν περνάν από έλεγχο, αλλά θα διαγράφονται μετά την δημοσίευση.
Παρακαλούμε να γράφετε σε πεζά και όχι κεφαλαία
-------------------------------------------------------------------------
Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα - αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω, φόρμας επικοινωνίας.
Ευχαριστούμε

Από το Blogger.