-->
ΚΑΥΤΑ ΘΕΜΑΤΑΔιαβάστε τα πολύ ενδιαφέροντα Πατήστε εδώ

Header Ads

Κατάληψη αστυνομικού τμήματος από αντεξουσιαστές φοβάται η ΕΛΑΣ

Κατάληψη από αντεξουσιαστές αστυνομικών τμημάτων φοβάται το επόμενο διάστημα η ηγεσία της ΕΛΑΣ, όπως προκύπτει με έγγραφό της από τις 19 Φεβρουαρίου μέσω του οποίου ζητά τη λήψη έκτακτων μέτρων ασφαλείας.

Ειδικότερα, η ΕΛΑΣ υπογραμμίζει με έγγραφο της προς τις αστυνομικές υπηρεσίες, το οποίο δημοσιεύουν τα «ΝΕΑ» της Τρίτης, να εντατικοποιήσουν «τα λαμβανόμενα αστυνομικά μέτρα σε εγκαταστάσεις και κτήρια όπου στεγάζονται αστυνομικές υπηρεσίες προς πρόληψη-αποτροπή δράσεων αιφνιδιαστικού χαρακτήρα με τη μορφή συμβολικής κατάληψης ή παρέμβασης, καθώς και οποιασδήποτε έκνομης ενέργειας εις βάρος τους».

Το έγγραφο της ΕΛΑΣ ζητά από τα στελέχη της αστυνομίας να βρίσκονται σε επαγρύπνηση και ετοιμότητα, λαμβάνοντας παράλληλα αυξημένα μέτρα αυτοπροστασίας, ενώ θα πρέπει να ελέγχονται και οι αστυνομικές εγκαταστάσεις περιμετρικά για την ενδεχόμενη ύπαρξη ύποπτων αντικειμένων.

Μεταξύ των μέτρων που απαιτεί το έγγραφο είναι να να γίνεται έλεγχος για εκρηκτικούς μηχανισμούς σε κοινόχρηστους χώρους των αστυνομικών τμημάτων, μέχρι και σε πάρκα κοντά στις υπηρεσίες της Αστυνομίας, καθώς και εξονυχιστικός έλεγχος της αλληλογραφίας για τυχόν αποστολή δεμάτων-βομβών κ.λπ.


liberal
Edit

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε σχολιασμούς επί της ουσίας.
Τα σχόλια σας δεν περνάν από έλεγχο γιατί πιστεύουμε ότι δεν θα θίγουν κάποιον προσωπικά με βρισιές και συκοφαντίες.
Τέτοιου είδους σχόλια δεν περνάν από έλεγχο, αλλά θα διαγράφονται μετά την δημοσίευση.
Παρακαλούμε να γράφετε σε πεζά και όχι κεφαλαία
-------------------------------------------------------------------------
Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα - αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω, φόρμας επικοινωνίας.
Ευχαριστούμε

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.