-->

Header Ads

Σύνδρομο της Στοκχόλμης

Οι πλανημένοι που αναπτύσσουν οιονεί δεσμό με τους βιαστές των ελευθεριών τους

Από τον Χαράλαμπο Β. Κατσιβαρδά

Ο ελληνικός πληθυσμός, ο οποίος, όντας εις την πιο εκχυδαϊσμένη μορφή καθολικής πτώχευσης εξαιτίας και συνεπεία των ιδιαζόντως επαχθών και επαίσχυντων όρων του «αριστερού» Μνημονίου, έχει περιέλθει λίαν ασυνειδήτως σε μια μορφή αφιονισμού προς την κατάρρευση, χαρακτηρίζεται από εγγενή ηττοπάθεια.

Στην πραγματικότητα, έχουν καμφθεί οι αντιστάσεις του, καθίσταται μεμψίμοιρος, αποδεχόμενος την αδιέξοδη «ειμαρμένη» προς την ανέκκλητη καταστροφή, έχει απονεκρωθεί κάθε ψήγμα ικμάδας και έχει απεκδυθεί κάθε ψήγμα ανανήψεως.

Τούτο, βέβαια, συμβαίνει διότι σήμερα υπήρξε θύμα της φαιάς προοδευτικής προπαγάνδας της Αριστεράς υπό την ανοχή της Δεξιάς, καλλιεργήθηκε η ψευδής συνείδηση εις την κοινή γνώμη ότι η Αριστερά ταυτίζεται με το αγαθό, την αρετή, λαμβάνοντας διαστάσεις εσχατολογικής εισέτι ρητορικής, ενώ η Δεξιά δαιμονοποιήθηκε εξαρχής ως κάτι επιλήψιμο, βδελυρό και εξοβελιστέο, πράγμα το οποίο σαφώς αφίσταται παντελώς της τρέχουσας πολιτικής πραγματικότητας. Αρα, λοιπόν, ο ελληνικός λαός επί μισόν αιώνα δεν παράγει πολιτική σκέψη, γαλουχείται μονομερώς εντός των στρατευμένων μηχανισμών προπαγάνδας και της αριστερεπώνυμης στερεότυπης συνθηματολογικής ρητορικής, με αποτέλεσμα σήμερα, σχεδόν τέσσερα έτη στυγνής διακυβερνήσεως της «πολύφερνης» Αριστεράς, να ακροβατεί, να μη δύναται ουδέν ήττον να συνειδητοποιήσει την παταγώδη αποτυχία της Αριστεράς και την εκκωφαντική χίμαιρα την οποία ευαγγελιζόταν, και εν τέλει τις ευήθεις χαλκευμένες αντιλήψεις της στιλπνής ψιμυθιωμένης φενάκης, τις οποίες (ιδέες) πρέσβευε επί μισόν αιώνα.

Το μόρφωμα της Αριστεράς απογυμνώθηκε, διότι αναδείχθηκε μια αντιλαϊκή και αντεθνική, δοτή συμμορία ανθρώπων, με μια επίφαση δημοκρατικής νομιμοφάνειας, η οποία καταφρονεί τους θεσμούς και καταλύει ευθέως και ιταμώς το Σύνταγμα, ενδιαφερόμενη αποκλειστικά διά τη νομή της εξουσίας και τη διασπάθιση δημόσιου χρήματος, εμπαίζοντας στην πράξη τον ελληνικό λαό, τον οποίο μισεί θανάσιμα, όπως και οτιδήποτε ελληνικό.

Ασφαλώς, η παρούσα κυβέρνηση τελεί σε διατεταγμένη υπηρεσία εξωεθνικών συμφερόντων, καθότι πρόκειται διά την πολιτικά πιο ευνουχισμένη και ετερόδουλη κυβέρνηση από συστάσεως ελληνικού κράτους, πάσχουσα από οικειοφοβία και αλλοκεντρισμό.

Ομως, υπάρχουν πλανημένοι Ελληνες, οι οποίοι αφυπνίσθηκαν και προσπαθούν να ορθοποδήσουν ανανήπτοντες εκ της λήθης, και άλλοι οι οποίοι ψυχορραγούν σε κινούμενη άμμο, μυωπικά αγκυλωμένοι σε χρεοκοπημένα ιδεολογήματα, που, αντί να αντιδράσουν δυναμικά και να καταγγείλουν τους βιαστές της δημοκρατίας, ήτοι τη σημερινή κυβέρνηση, εξακολουθούν να καταφάσκουν το επιβληθέν καθεστώς και την αποψίλωση των ατομικών τους δικαιωμάτων, αναπτύσσοντας οιονεί δεσμό με τους στυγερούς βιαστές των ελευθεριών τους.

Δημοκρατία

Edit

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε σχολιασμούς επί της ουσίας.
Τα σχόλια σας δεν περνάν από έλεγχο γιατί πιστεύουμε ότι δεν θα θίγουν κάποιον προσωπικά με βρισιές και συκοφαντίες.
Τέτοιου είδους σχόλια δεν περνάν από έλεγχο, αλλά θα διαγράφονται μετά την δημοσίευση.
Παρακαλούμε να γράφετε σε πεζά και όχι κεφαλαία
-------------------------------------------------------------------------
Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα - αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω, φόρμας επικοινωνίας.
Ευχαριστούμε

Από το Blogger.