-->
ΚΑΥΤΑ ΘΕΜΑΤΑΔιαβάστε τα πολύ ενδιαφέροντα Πατήστε εδώ

Header Ads

Η Μακεδονία ενάντια στον Σύριζα

Ν. Λυγερός

Το κυβερνών κόμμα που δεν θέλησε να βάλει τη λέξη Μακεδονία στο Προσύμφωνο των Πρεσπών και την αντικατέστησε με την έκφραση βόρεια περιοχή του πρώτου μέρους για να μην μπερδευτούν οι Σκοπιανοί, τώρα θέλει να πάει με τα μεγάλα μέσα για ν' αλλἀξει την τροπή των πραγμάτων, μόνο που η δυσαρέσκεια των Μακεδόνων δεν μπορεί να αφοπλιστεί με τεχνητά επιχειρήματα. Επίσης αναγκάστηκε να κάνει αυτήν την επιχείρηση διάσωσης, διότι δεν μπορούν να εκφραστούν οι υποψήφιοι τους χωρίς να αποδοκιμαστούν από τον ελληνικό λαό που δεν θέλει πια ν' ακούσει την κυβερνητική προπαγάνδα που μας οδήγησε σε αυτή την κατάσταση. Όλοι στη Μακεδονία έχουν σιχαθεί αυτό το κόμμα που προσπάθησε να τους θάψει λόγω βάρβαρης ιδεολογίας. Έτσι στέλνοντας το βαρύ πυροβολικό του κόμματος προσπαθεί ο Σύριζα να μειώσει το κόστος της ήττας του αλλά μάταια. Διότι κανένας Μακεδόνας δεν θέλει ν’ ακούσει άλλα ψέματα. Ό,τι και να κάνει η κυβέρνηση της μειοψηφίας είναι κυριολεκτικά καμένη στη Μακεδονία και η ήττα της θα είναι τεράστια διότι ήρθε η ώρα ν’ αλλάξουν τα δεδομένα και να ακυρωθεί το Προσύμφωνο και αυτό μπορεί να γίνει μόνο από άλλα κόμματα που ξέρουν τι σημαίνει η λέξη πατρίδα και δεν την μπερδεύουν με την έννοια του γεωγραφικού χώρου. Έτσι είναι όλη η Μακεδονία ενάντια στον Σύριζα με μια αγωνιστικότητα που ξαφνιάζει την εξουσία.


Χωρίς επιχειρήματα η κυβέρνηση

Ν. Λυγερός

Με απλά και ορθολογικά επιχειρήματα μπορούμε να αποστομώσουμε οποιοδήποτε φανατικό σταλινικό στοιχείο που είναι υπέρμαχο του Προσυμφώνου των Πρεσπών και είναι εύκολο να γίνει κατανοητό αφού αποδεικνύεται ότι δεν το έχουν διαβάσει καν εξ ολοκλήρου. Βέβαια για αυτούς η ανάγνωση και η μελέτη του δεν έχει καμιά σημασία αφού η ουσία είναι μόνο να δικαιωθεί το κόμμα, ν’ ακολουθηθεί η γραμμή του και να σωθεί η βάρβαρη ιδεολογία του. Άλλωστε δεν θεωρούν ότι δεν πρόκειται για ένα εθνικό θέμα. Θέλουν απλώς να εκδικηθούν όλα όσα δεν έζησαν το 1949 αφού δεν είχε περάσει το πολιτικό τους δόγμα. Τώρα με το πρόσχημα της ελπίδας παγίδευσαν ψηφοφόρους για να πάρουν την εξουσία και να λειτουργήσουν ενάντια στον Ελληνισμό. Όμως ο ελληνικός λαός το αντιλήφθηκε και δεν πρόκειται να υποστηρίξει αυτή τη βαρβαρότητα. Έτσι το κυβερνών κόμμα καταρρέει και δεν μπορεί να εκμεταλλευτεί τα αποτελέσματα των διαπραγματεύσεων με τους Σκοπιανούς, διότι πολύ απλά κανένας δεν τα αποδέχεται. Αυτό φαίνεται και από τις καταστροφικές δημοσκοπήσεις σε όλη την Ελλάδα βέβαια, αλλά ειδικότερα στη Μακεδονία, όπου δεν υπάρχει πια καμιά ελπίδα. Διότι οι ψηφοφόροι προτιμούν τη ΝΔ και το ΚΙΝΑΛ για να προωθήσουν έμπρακτα και δυναμικά τα δικά τους πιστεύω, αφού τελείωσε το κυβερνών κόμμα με όλα τα ψέματα της προπαγάνδας του.


Σοβιετική Υπηρεσία Ριζοσπαστικής Αναθεώρησης

Ν. Λυγερός

Είναι καλό να ερμηνεύουμε σωστά και ορθολογικά τα ακρώνυμα διότι τα κόμματα έχουν την τάση να βάζουν τη δική τους ερμηνεία και να επιμένουν πάνω σε αυτή ειδικά πριν τις εκλογές, αλλά μετά όταν βλέπουμε το έργο που παράγουν τότε καταλαβαίνουμε πραγματικά ποιος ήταν ο πραγματικός στόχος τους, που βέβαια δεν μπορούσαν να μας αποκαλύψουν δίχως να υποστούν κάποιο κόστος σε πολιτικό επίπεδο. Αν όλοι έβλεπαν πώς λειτουργεί επί του πρακτέου η σοβιετική υπηρεσία της ριζοσπαστικής αναθεώρησης, τότε δεν θα πόνταραν τίποτα πάνω στην ελπίδα που πάντα παρουσιάζεται ως ένα πολιτικό εργαλείο, το οποίο στη διάρκεια της θητείας μετατρέπεται σε απελπισία. Λίγοι προσέχουν ότι τα αρχικά της ονομασίας της Ένωσης Σοβιετικών Σοσιαλιστικών Δημοκρατιών δεν εμπεριέχουν καν το όνομα της Ρωσίας, διότι πολύ απλά για αυτή την ιδεολογία δεν είχε καμιά σημασία και μάλιστα ήταν αποτρόπαιο διότι δεν πίστευαν στην ιστορία και ήθελαν να είναι νεκρή, για να μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν με τους σκλάβους που θα καταπατούσαν χωρίς κανένα ενδοιασμό, αφού δεν τους θεωρούσαν ως ανθρώπινα όντα αλλά αποκλειστικά ως όργανα μιας πολιτικής που δεν σέβεται την Ανθρωπότητα και τις αξίες της, διότι τις θεωρούσε μόνο ταξικές. Αυτό κι αν ήταν νοητική υστέρηση.


Οι Έλληνες του εξωτερικού

Ν. Λυγερός

Σιγά σιγά οι Έλληνες του εξωτερικού ενώνονται δικτυωτά, από την Αμερική έως τη Γερμανία μέσω Φινλανδίας, Αγγλίας, Ελβετίας για ν’ ακολουθήσει η Αυστραλία και ο Καναδάς, διότι όλοι βλέπουν ότι η Ελλάδα χρειάζεται βοήθεια. Έτσι ακόμα κι αν δεν ψηφίζει ο Απόδημος Ελληνισμός, όσοι μπορούν θα κατέβουν στην πατρίδα για τις επερχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις, για να υπάρξει ένα κοινό μέτωπο ενάντια σε αυτήν την κόκκινη βαρβαρότητα που θέλει να πλήξει τον Ελληνισμό μέσω του Προσυμφώνου των Πρεσπών, αλλά και των άλλων διαπραγματεύσεων που κάνει με τις γύρω χώρες για ν’ ακρωτηριάσουν την χώρα μας, λες κι είναι μόνο γεωγραφία χωρίς ιστορία. Όμως δεν είχε υπολογίσει στην αντίσταση μας και τώρα οι εκλογές θα τους έρθουν πίσω σαν boomerang, γιατί ο ελληνικός λαός φέτος θα είναι και ψηφοφόρος, και θα χρησιμοποιήσει αυτό το εργαλείο για να συνεχίσει την έκφραση του με τα εκατό Συλλαλητήρια που ήδη έκανε. Το εντυπωσιακό είναι ότι οι Έλληνες του εξωτερικού έχουν δικτυωθεί για να παλέψουν ενάντια στο παράλογο μιας κυβέρνησης μειοψηφίας που αποτελείται από φανατικούς σταλινικούς, οι οποίοι είναι αδίστακτοι όταν πρόκειται να προωθήσουν τα συμφέροντα του κόμματος τους.


Οι εκλογικές μάχες

Ν. Λυγερός

Οι εκλογικές μάχες που θα δώσουμε στην Ελλάδα θα είναι όλες εθνικές, σε όλα τα επίπεδα. Δεν υπάρχει λόγος λοιπόν να παραμείνουμε στις συμβατικές και κοινωνικές επιλογές. Όλοι θα ψηφίσουμε για τη Μακεδονία και δεν έχει σημασία αν θα είναι πιο δεξιά ή πιο αριστερά, αρκεί να είναι με ένα κόμμα που ψήφισε κατά του Προσυμφώνου των Πρεσπών. Αυτό που έχει σημασία είναι να σταματήσει το κόκκινο σκοτάδι και να φανεί ο ήλιος της δικαιοσύνης, για να φωτίσει όλη την πατρίδα μας. Φτάνει πια η εξουσία του κυβερνώντος κόμματος, που δεν αντιπροσωπεύει καν την πλειοψηφία του ελληνικού λαού. Φτάνουν πια οι έντιμοι συμβιβασμοί που ακρωτηριάζουν την Ελλάδα. Δεν έχουμε ανάγκη από κανέναν από αυτούς που κυβερνούν με τέτοιο απαράδεκτο τρόπο, χωρίς να σέβονται τη βούληση του Ελληνισμού. Έτσι οι εκλογικές μάχες θα είναι σκληρές, γιατί δεν θ' αφήσουμε κανέναν πίσω από τους συναγωνιστές μας και θα νικήσουμε κάθε μέτωπο που θα ανοίξουμε, διότι η πατρίδα μας πρέπει να πάρει το αίμα της πίσω αφού αρκετά έχασε όλα αυτά τα χρόνια, για ν' αντέξει τις παράλογες αποφάσεις της εξουσίας. Η Μακεδονία είναι λοιπόν δώρο για ν’ απαλλαγούμε από τα βάρβαρα βαρίδια της κυβέρνησης της μειοψηφίας.
Edit

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε σχολιασμούς επί της ουσίας.
Τα σχόλια σας δεν περνάν από έλεγχο γιατί πιστεύουμε ότι δεν θα θίγουν κάποιον προσωπικά με βρισιές και συκοφαντίες.
Τέτοιου είδους σχόλια δεν περνάν από έλεγχο, αλλά θα διαγράφονται μετά την δημοσίευση.
Παρακαλούμε να γράφετε σε πεζά και όχι κεφαλαία
-------------------------------------------------------------------------
Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα - αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω, φόρμας επικοινωνίας.
Ευχαριστούμε

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.