-->

Header Ads

Σύγχρονη «Κερκόπορτα»

Η Ελλάς πνέει τα λοίσθια ως έθνος, έχοντας καταστεί πλήρως δέσμια των έξωθεν εντολών

Από τον Χαράλαμπο Β. Κατσιβαρδά

Εις τον απόηχο της «περίπτυστης» Συμφωνίας των Πρεσπών, η οποία ταπείνωσε την Ελλάδα και έβλαψε τα εθνικά μας συμφέροντα, τρέφοντας την αλυτρωτική ρητορική της γείτονος, η Ελλάς βαίνει σε κινούμενη άμμο, επιδιώκοντας να εύρει τον βηματισμό της.

Μια Ελλάδα ενταγμένη επί σχεδόν μία δεκαετία στην αδιέξοδη οικονομική κρίση, λαβωμένη εξαιτίας και συνεπεία των ιδιαζόντως επαχθών οικονομικών όρων των δανειακών συμβάσεων, διά των οποίων έχει εκχωρηθεί, άνευ ετέρου τινός και ανεκκλήτως, η εθνική μας κυριαρχία, χάριν του χρέους.

Ως εκ τούτου λοιπόν και διά της εν θέματι συμφωνίας, η Ελλάς πνέει τα λοίσθια ως έθνος, έχοντας καταστεί πλήρως δέσμια των έξωθεν εντολών, δίχως ουδεμία στοιχειώδη εθνική αυτονομία, ανεξαρτησία, αυτοτέλεια, προκειμένου να διαπραγματευθεί αυτόνομα επί ίσοις όροις το μέλλον της.

Το μέγεθος της ήττας, ολέθριο και επαρκώς δυσανάλογο της Ιστορίας και του πολιτισμού της, και τούτο οφείλεται στο ανθελληνικό μένος της παρούσης ιδεοληπτικής κυβερνήσεως, η οποία κυβερνά δίχως ίχνος εθνικής αξιοπρέπειας, κοινοβουλευτικής αυτοσυνειδησίας, οράματος για το μέλλον της πατρίδας μας και του καθημαγμένου λαού της, ο οποίος πένεται και ασθμαίνει διά να επιβιώσει αξιοπρεπώς.

Ο ΣΥΡΙΖΑ, που συνιστά στην πράξη τη σύγχρονη «Κερκόπορτα» της εθνικής προδοσίας, επέδειξε το στυγνό δικτατορικό του πρόσωπο, προφανώς σταλινικής επίνευσης, περιφρονώντας καταφώρως τη συνταγματική έννομη τάξη και τους θεσμούς, επιστρατεύοντας «εργαλειακά» την ΕΛ.ΑΣ. εν είδει θεραπαινίδας προς την ιταμή ποινική καταστολή εις τα συνταγματικά κατοχυρωμένα δικαιώματα των πολιτών, και δη στην προσωπική ελευθερία και την ελευθερία εκφράσεως, αντικαθιστώντας τοιουτοτρόπως επικίνδυνα το κράτος δικαίου σε ένα αστυνομικό κράτος.

Η διά πυρός και σιδήρου κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών απέδειξε πανηγυρικά ότι ο ΣΥΡΙΖΑ συνιστά έναν αργυρώνητο εσμό αδίστακτων ατόμων, τα οποία εμφορούνται από ένα ανεπίγνωστο συνονθύλευμα ιδεοληψιών και είναι διατεθειμένα ανενδοιάστως να απεμπολήσουν το παν, έναντι προσπορισμού οφελών.

Έκφανση, λοιπόν, του αυταρχισμού και του ολοκληρωτισμού της παρούσης κυβερνήσεως καθίστανται οι καθ’ όλα καταχρηστικές, αυθαίρετες και αναίτιες προσαγωγές απλών πολιτών, κατά το συλλαλητήριο της 24ης Ιανουαρίου, με το πρόσχημα της εξακρίβωσης στοιχείων, και η συνακόλουθη απαγόρευση της παράστασης δικηγόρου υπεράσπισης κατά τη βάναυσα προσβλητική διαδικασία διά τον πυρήνα των ατομικών τους δικαιωμάτων, γεγονός το οποίο καταλύει την αρχή της νομιμότητας και συνάμα πλήττει εκ βάθρων τα κεκτημένα θεμέλια της δημοκρατίας μας, καταβαραθρώνοντας εκκωφαντικά τον νομικό μας πολιτισμό.

Δημοκρατία
Edit

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε σχολιασμούς επί της ουσίας.
Τα σχόλια σας δεν περνάν από έλεγχο γιατί πιστεύουμε ότι δεν θα θίγουν κάποιον προσωπικά με βρισιές και συκοφαντίες.
Τέτοιου είδους σχόλια δεν περνάν από έλεγχο, αλλά θα διαγράφονται μετά την δημοσίευση.
Παρακαλούμε να γράφετε σε πεζά και όχι κεφαλαία
-------------------------------------------------------------------------
Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα - αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω, φόρμας επικοινωνίας.
Ευχαριστούμε

Από το Blogger.