-->

Header Ads

Όταν θα φύγουν οι εφιάλτες της Ελλάδας - Κανένας βουλευτής του Προσυμφώνου δεν πρέπει να εκλεγεί στη Μακεδονία

Όταν θα φύγουν οι εφιάλτες της Ελλάδας

Ν. Λυγερός

Όσο πιο γρήγορα γίνουν οι εθνικές εκλογές τόσο πιο γρήγορα θα φύγουν οι εφιάλτες της Ελλάδας. Αλλά θα πρέπει να τους διώξουμε απ’ όλα τα επίπεδα, διότι όπου και να μείνουν θα συνεχίσουν το ύπουλο έργο τους ενάντια στην Ελλάδα και στον Ελληνισμό. Έτσι δεν θα κάνουμε καμία εξαίρεση και θα σβήσουμε το ίχνος τους από παντού, γιατί η ύπαρξη τους έχει λερώσει την πατρίδα μας. Δεν θα τους αφήσουμε να λερώσουν άλλα θέματα όσο μακριά κι αν βρίσκονται από τον πυρήνα του Ελληνισμού. Αυτό σημαίνει πρακτικά ότι θα προσέξουμε ειδικά αυτούς που θα θελήσουν να πάνε στην Ευρωβουλή. Ούτε αυτοί δεν πρόκειται να σωθούν από εμάς, θα πέσει το τσεκούρι και η φωτιά του Κολοκοτρώνη πάνω σε κάθε προσκυνημένο που τόλμησε να πληγώσει τον Ελληνισμό, επειδή προτίμησε τη θέση του και την ιδεολογία του αντί να υπερασπιστεί τον Ελληνισμό, την Ελλάδα και τη Μακεδονία. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία και δεν θα δεχτούμε κανένα λόγο παρουσία τους στην Ευρωβουλή, διότι ξέρουμε από πριν ποιο θα είναι το ύφος τους. Μόνο όταν ξυπνάς, τελειώνουν οι εφιάλτες. Έτσι όσοι ήλπιζαν μάταια τόσο καιρό ότι θα γίνει κάτι με αυτή την κυβέρνηση, τώρα ξέρουν τι έγινε ακριβώς και ποιο ήταν το βάθος της πληγής. Δεν έγινε τίποτα από όλα όσα ήθελαν και έγιναν μόνο όσα δεν είχαν καν φανταστεί.
Τώρα ο καθένας μας θα πρέπει να παλέψει για να διώξει από τη σκέψη του κάθε στίγμα αυτής της κυβέρνησης. Διότι ο Ελληνισμός πρέπει πάντα να ξεπερνά τα εμπόδια όσο σκληρά και δύσκολα κι αν είναι και αυτό πρέπει να γίνει χωρίς ποτέ να σκύψει το κεφάλι και να γονατίσει, για να μπορεί να δώσει το παράδειγμα και στους άλλους που δεν ξέρουν από την αντίσταση, γιατί δεν έχουν ανθεκτικότητα. Αν ο Ελληνισμός θέλει να αποδείξει σε όλους ότι αποτελεί δώρο του Χρόνου στην Ανθρωπότητα, θα πρέπει να ξεπεράσει όχι μόνο όλα όσα έπραξε αυτή η κυβέρνηση, αλλά και το έγκλημα ειρήνης που διέπραξε ενάντια στη Μακεδονία μας. Οι Έλληνες δεν ξεχνούν, αλλά τώρα θα δείξουν και πώς ακυρώνονται οι αποφάσεις που λειτουργούν ενάντια στην πατρίδα μας.


Κανένας βουλευτής του Προσυμφώνου δεν πρέπει να εκλεγεί στη Μακεδονία

Ν. Λυγερός

Ειδικά στη Μακεδονία θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο από τώρα ότι κανένας βουλευτής του Προσυμφώνου των Πρεσπών δεν θα εκλεγεί. Αντιθέτως θα πρέπει να δοθεί και μάχη για να μην έχουν καμία δυνατότητα εκπροσώπησης σε οποιοδήποτε επίπεδο, διότι ξέρουμε ότι προτίμησαν την ιδεολογία και δεν έδωσαν καμία σημασία στα θέλω του ελληνικού λαού ειδικά σε αυτή την περιοχή. Δεν μπορούμε να συγχωρέσουμε όλα όσα έγιναν ενάντια στη Μακεδονία, μόνο και μόνο επειδή οι προδότες της πατρίδας ακολούθησαν την σταλινική προσέγγιση και καταπολέμησαν με τόσο φανατισμό τον Ελληνισμό. Αυτό το μίσος και το μένος δύσκολα εξηγείται στην Ελλάδα, είναι όμως υπαρκτό γιατί προέρχεται από ένα εκδικητικό πνεύμα που θέλει την επιστροφή των δεδομένων του 1949, για να πάρουν το αίμα τους πίσω. Όμως όχι μόνο δεν θα τα καταφέρουν, αλλά θα απαγορεύσουν στην προσέγγισή τους να επανέλθει στην εξουσία, γιατί οι Έλληνες δεν ξεχνούν τους εφιάλτες. Διότι όλη η ιστορία μας είναι φτιαγμένη με αυτόν τον τρόπο. Κάθε φορά έχουμε εμπόδια και προδότες, κι όμως τα ξεπερνάμε όλα γιατί δεν έχουμε μάθει να γονατίζουμε ούτε να σκύβουμε το κεφάλι. Οι Έλληνες είναι αγωνιστές εκ φύσης και δεν φοβούνται τις ήττες, ειδικά όταν αυτές είναι εξ αρχής στημένες λόγω βάρβαρων συνθηκών. Όμως ακόμα κι αν δεν μπορούμε ν’ αλλάξουμε αμέσως τα αρνητικά πράγματα, ξέρουμε ότι σε βάθος χρόνου τα ξεπερνούμε και στη συνέχεια αφήνουμε στα άχρηστα ακόμα και τα εμπόδια, αφού μας επέτρεψαν να δείξουμε το πραγματικό και μαχητικό μας πρόσωπο απέναντι στην προδοσία που δεν έχει όρια όταν πρόκειται για κόκκινη βαρβαρότητα. Πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας ότι χωρίς την αντίστασή μας όχι μόνο θα παραδώσουν τη Μακεδονία, αλλά και το ίδιο το όνομα της Ελλάδας. Χωρίς κανένα πρόβλημα θα έβγαζαν και το ελληνικό στοιχείο από την ονομασία του κράτους, διότι πολύ απλά μισούν τον Ελληνισμό σε βαθμό που δεν μπορούν να φανταστούν οι Έλληνες που δεν έχουν μαχητική πορεία.


Ετοιμάζονται οι προδότες της πατρίδας

Ν. Λυγερός

Ετοιμάζονται οι προδότες της πατρίδας να υπερψηφίσουν το Πρωτόκολλο Εισδοχής των Σκοπίων, για να συνεχιστεί η όλη διαδικασία που άρχισε με το Προσύμφωνο των Πρεσπών. Είναι διατεθειμένοι για τα πάντα αρκεί να περάσει η σταλινική τους ιδεολογία, ακόμα κι αν πρέπει να ψηφίσουν υπέρ του ΝΑΤΟ, ενώ τόσα χρόνια έλεγαν ότι αποτελούσε τον εχθρό της Ελλάδας και γι’ αυτόν τον λόγο μισούσαν αυτήν την υπερδομή. Επίσης κάνουν σαν να μην είχε το ΝΑΤΟ καμιά σχέση με τον στρατό. Αλλά δεν είναι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία φορά που θα ακυρώσουν τον εαυτό τους. Θέλουν όλοι να συμμετέχουν σε αυτήν την τραγωδία του Έθνους, γιατί είναι περήφανοι για τον εαυτό τους. Άλλωστε δεν μπορούν καν να ντραπούν, αφού μεταξύ τους υπάρχουν ακόμα άτομα που δεν έχουν διαβάσει το Προσύμφωνο των Πρεσπών και δεν ξέρουν ότι εμπεριέχει είκοσι άρθρα. Όμως το πιο σημαντικό από όλα είναι ότι είναι τόσο εκδικητικοί για τα γεγονότα που έγιναν το 1949 που θέλουν να συνεχίσουν τη διαδικασία, ακόμα κι αν ξέρουν από τώρα ότι θα ακυρώσουμε τα πάντα. Η διαδικασία της ακύρωσης θα αρχίσει με την τεράστια ήττα του κυβερνώντος κόμματος, γιατί θα πρέπει να αλλάξουν όλα τα πράγματα που έπραξε αυτή η τεχνητή κυβέρνηση που δεν έχει καν την πλειοψηφία. Κι όλα τα κόμματα που δεν άντεξαν την αναμέτρηση μαζί της, θα τα αφήσουμε εκεί που τους αξίζει, ειδικά αν υποστήριξαν το Προσύμφωνο των Πρεσπών. Και τα αποτελέσματα δεν θα είναι τα μόνα που θα είναι ανελέητα, αφού το ίδιο ύφος θα έχει και η όλη διαδικασία διόρθωσης όλων των απαράδεκτων μέτρων που πήρε αυτή η σταλινική κυβέρνηση. Διότι ο Ελληνισμός δεν πρόκειται ν' αφήσει καμία προσπάθεια αφελληνισμού να περάσει στην ιστορία. Και κανένας από τους μαχητές του νέου Μακεδονικού Αγώνα δεν πρόκειται να ξεχάσει τους προδότες και τους προσκυνημένους. Ο Ελληνισμός δεν χρωστά απολύτως τίποτα σε αυτούς τους σταλινικούς οπαδούς και θα το αποδείξει επί του πρακτέου με όλες τις αποφάσεις που θα πάρει και όλες τις ακυρώσεις που θα κάνει, για να σβήσει ακόμα και τα ίχνη του περάσματος από την εξουσία.


Η μόνη πρόοδος που έχει η κυβέρνηση είναι αρνητική

Ν. Λυγερός

Ό,τι και να λέει η κυβέρνηση μέσω του κυβερνώντος κόμματος, η μόνη πρόοδος που παρουσιάζει είναι καθαρά αρνητική και αυτό δεν φαίνεται μόνο σε επίπεδο εθνικό, αλλά ακόμα και στις δημοσκοπήσεις. Το ίδιο γίνεται και με τους πρόθυμους βουλευτές που τοποθετούνται αλά καρτ ανάλογα με τις απαιτήσεις των νομοσχεδίων. Βέβαια φαίνεται πως δεν υπάρχει ούτε στρατηγικό, ούτε ιστορικό υπόβαθρο. Βλέπουμε ότι οι βουλευτές που φανατικά υποστηρίζουν το Προσύμφωνο των Πρεσπών, εξετάζουν το όλο θέμα μόνο ιδεολογικά. Το πρόβλημα είναι ότι αυτή η ιδεολογική προσέγγιση δεν έχει καμιά σχέση με ελληνική προσέγγιση. Για αυτόν τον λόγο οι Έλληνες δεν θέλουν ούτε βολεμένους, ούτε πρόθυμους βουλευτές για τις επόμενες εκλογές. Αυτά δείχνουν οι δημοσκοπήσεις. Έτσι το κυβερνών κόμμα αναγκάζεται να σκεφτεί από τώρα τις επόμενες εκλογές και να τις βάλει όσο πιο γρήγορα στο πρόγραμμα. Η διάλυση των μικρών κομμάτων μόνο και μόνο για να μπορεί το κυβερνών κόμμα να περάσει την ιδεολογία του, θα έχει και κόστος στις επόμενες εκλογές. Διότι όλοι θα θυμούνται τι έκανε ακριβώς αυτό το αυταρχικό κόμμα, για να καταστρέψει τους δημοκρατικούς θεσμούς. Φάνηκε όλη η υποκρισία του κόμματος που δεν μπορεί να σταθεί στα πόδια του, χωρίς να λέει συνεχώς ψέματα γιατί αυτοακυρώνεται. Δεν υπάρχει πια τίποτα που μπορεί να σώσει το κυβερνών κόμμα ακόμα κι αν έρθουν γρήγορα. Γι’ αυτό πρέπει από τώρα να σκεφτούμε τα επόμενα βήματα για ν’ ακυρώσουμε το Προσύμφωνο των Πρεσπών.


Οι παράλογες θέσεις του Σύριζα για το ΝΑΤΟ

Ν. Λυγερός

Οι παράλογες θέσεις του Σύριζα για το ΝΑΤΟ φαίνονται όλο και πιο ξεκάθαρα με το θέμα του Πρωτοκόλλου Εισδοχής των Σκοπίων. Διότι βουλευτές που για τόσες δεκαετίες ήταν ενάντια στο ΝΑΤΟ, τώρα θέλουν να υπερψηφίσουν το Πρωτόκολλο. Μερικοί βουλευτές θέλουν σίγουρα να εκδικηθούν για την ιστορία του 1949. Όμως οι άλλοι δεν έχουν ιδέα για αυτά τα δεδομένα και θέλουν απλώς να ακολουθήσουν την πολιτική γραμμή του κόμματος και τίποτα άλλο. Όμως βλέπουν ότι το κόμμα χάνει όλο και περισσότερους πόντους κάθε μέρα και δεν μπορεί να συνεχίσει έως τον Οκτώβριο. Έτσι μιλούμε για αποφάσεις της τελευταίας στιγμής χωρίς να υπάρχει οποιοδήποτε στρατηγικό βάθος. Έτσι το θέμα του Πρωτοκόλλου Εισδοχής των Σκοπίων εξετάζεται μόνο ως συνέχεια του Προσυμφώνου των Πρεσπών, δίχως να δίνεται έμφαση ότι πρόκειται για το ΝΑΤΟ, δηλαδή ο κυριότερος εχθρός του κόμματος. Δεν είναι καν το θέμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Με άλλα λόγια η συζήτηση που υπάρχει από την πλευρά των βουλευτών του Σύριζα, γίνεται σαν να μιλάμε για κάποια ουδέτερη υπερδομή. Όμως θέλουν δεν θέλουν, το ΝΑΤΟ μόνο ουδέτερη υπερδομή δεν είναι. Το ΝΑΤΟ είναι στρατιωτικός θεσμός που ενεργοποιήθηκε για να λειτουργήσει διαχρονικά ως ασπίδα ενάντια στον σταλινισμό. Όσοι λοιπόν θεωρούν τον εαυτό τους ενάντια στο ΝΑΤΟ πρέπει να δουν από κοντά την αλήθεια, διότι ακόμα και οι ψηφοφόροι τους θα δουν άμεσα και αμέσως στις επόμενες εκλογές. Διότι τι θα κάνουν οι βουλευτές; Θα υπερψηφίσουν τώρα το Πρωτόκολλο Εισδοχής και μετά στις εκλογές θα πουν ότι είναι εναντίον του ΝΑΤΟ;
Edit

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε σχολιασμούς επί της ουσίας.
Τα σχόλια σας δεν περνάν από έλεγχο γιατί πιστεύουμε ότι δεν θα θίγουν κάποιον προσωπικά με βρισιές και συκοφαντίες.
Τέτοιου είδους σχόλια δεν περνάν από έλεγχο, αλλά θα διαγράφονται μετά την δημοσίευση.
Παρακαλούμε να γράφετε σε πεζά και όχι κεφαλαία
-------------------------------------------------------------------------
Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα - αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω, φόρμας επικοινωνίας.
Ευχαριστούμε

Από το Blogger.