ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

ΕΞΙ VIDEO από drone-Τάτσιος: Δύο εκατομμύρια Έλληνες στο Σύνταγμα για τη Μακεδονία

Την εκτίμηση ότι «δύο εκατομμύρια πολίτες» συμμετείχαν στο χθεσινό συλλαλητήριο εξέφρασε ο πρόεδρος της πανελλήνιας ομοσπονδίας πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων Γιώργος Τάτσιος και κατήγγειλε ότι «άνθρωποι με πολιτικά έριξαν χημικά μέσα στον κόσμο».

«Ο κόσμος ήταν σε πολύ μεγάλη έκταση αλλά η πυκνότητα ήταν τέτοια, δεν μπορούσε ο κόσμος που ήταν πολύ μακριά από την εξέδρα να προχωρήσει.
Ο κόσμος δεν μπορούσε να περπατήσει από την πυκνότητα. Αν είχαμε 1.200.000 πολίτες στο προηγούμενο συλλαλητήριο, τώρα φτάσαμε τα 2.000.000 πολίτες. Το συλλαλητήριο πέτυχε, το μήνυμα έφτασε στον αποδέκτη και ας κάνει ότι δεν το άκουσε. Όλοι τους έχουν ταρακουνηθεί», δήλωσε ο κ. Τάτσιος.

Αναφορικά με τα επεισόδια και τα χημικά , ο κ. Τάτσιος κατήγγειλε πως «τα χημικά δεν τα έριξαν μόνο στη Βουλή, τα έριξαν άνθρωποι με πολιτικά και μέσα στον κόσμο στην πλατεία Συντάγματος, τους βλέπαμε».

«Όλοι προσπαθούσαμε να προφυλαχθούμε. Άνθρωποι που ήρθαν στο συλλαλητήριο δεν φορούσαν ούτε κουκούλες ούτε κρατούσαν ρόπαλα. Ήταν κουκουλοφόροι που ήρθαν για να κάνουν ακριβώς αυτή τη δουλειά και τους καταδικάσαμε από τα μικρόφωνα την ίδια χρονική στιγμή», πρόσθεσε.

Επίσης, ο κ. Τάτσιος υπογράμμισε ότι «την Παρασκευή είχαμε επισκεφτεί τον αστυνομικό διευθυντή, του είπαμε μην ρίξετε χημικά. Μας είπε ότι αν προκληθεί η αστυνομία και κάνουν κίνηση να μπουν στο κοινοβούλιο, τότε θα ρίξουμε. Έχουμε μάρτυρες ότι έριξαν χημικά και δίπλα στην εξέδρα. Αν η κ. Παπακώστα δεν βγει να ζητήσει συγγνώμη, ακόμη και να παραιτηθεί γι'αυτό που έγινε, διότι κινδύνευσαν ανθρώπινες ζωές».

Τέλος, ο πρόεδρος της πανελλήνιας ομοσπονδίας πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων υποστήριξε ότι θα ζητήσουν ραντεβού με τον ΠτΔ Προκόπη Παυλόπουλο, προκειμένου να υπάρξει παρέμβασή του στο ζήτημα. «Θα ζητήσουμε να πράξει αυτά που πρέπει. Ήρθε η ώρα να συγκαλέσει Συμβούλιο Πολιτικών αρχηγών, αυτό πάμε να του ζητήσουμε να το κάνει. Ήρθε η ώρα να μιλήσει ο ΠτΔ», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε τα συγκλονιστικά VIDEO από drone

politika-gr.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια