ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Μεταλλαγμένοι άμυαλοι

Ώστε έτσι λοιπόν. Όσοι «δεν έχουν μυαλό» και δεν συμφωνούν με τη Συμφωνία των Πρεσπών, είναι έρμαια των ακροδεξιών και παρασύρονται από αυτούς, κατά τον πρωθυπουργό.

Τυπικό δείγμα κατά την πρωθυπουργική συλλογιστική είναι ο Μίκης Θεοδωράκης. Ο άνθρωπος δεν έχει μυαλό, παρασύρθηκε και καπελώθηκε από τους ακροδεξιούς. Και φυσικά, το ανάστημα του Μίκη Θεοδωράκη δεν μπορεί να συγκριθεί με τον ογκόλιθο της πολιτικής κολοτούμπας Α. Τσίπρα. Το ίδιο ισχύει και για τους πανεπιστημιακούς που δήλωσαν γραπτώς την αντίθεση τους στη Συμφωνία, το ίδιο ισχύει και για τις εκατοντάδες χιλιάδες οικογενειάρχες πολίτες απ’ όλη την Ελλάδα, που διαδήλωσαν την αντίθεση τους μαζί με τα παιδιά τους.

Όλοι αυτοί δεν «είναι κανονικοί άνθρωποι» σύμφωνα με την πρωθυπουργική λογική.

Ενώ είναι απολύτως «κανονικοί» άνθρωποι, αυτοί που έφτιαξαν κυβέρνηση με τους ακροδεξιούς των ΑΝΕΛ και περνούν τις αποφάσεις τους στη Βουλή με την ψήφο των Χρυσαυγιτών, η δίκη των οποίων έχει χάσει τον δρόμο της τέσσερα χρόνια επι κυβέρνησης Αριστεράς.

Το φοβερότερο από όλα είναι ότι ο πρωθυπουργός της χώρας μιλώντας με άλλους ευρωπαίους ηγέτες κατέφυγε σ αυτά τα φαιδρά χυδαία και κατάπτυστα επιχειρήματα εναντίον συμπολιτών του – και πιθανόν ψηφοφόρων του- για να υποτιμήσει και υποβαθμίσει μια λαϊκή αντίδραση απέναντι σε απόφαση του την οποία υπερασπίζεται με νύχια και με δόντια και με όλα τα μέσα.

Και δεν μπορεί να κάνει και αλλιώς, αφού είναι υποχρεωμένος να υπερασπιστεί μέχρι τέλους την αμερικανική πολιτική την οποία αποδέχθηκε και εφάρμοσε στο ακέραιο για την γρήγορη εισδοχή των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ προκειμένου να εξυπηρετηθούν τα αμερικανικά σχέδια για την αναδιάταξη των αμερικανικών δυνάμεων στην Ευρώπη.

Έτσι, με τις «αμερικανικές πλάτες» ο πρωθυπουργός της μεταλλαγμένης αριστερός αισθάνεται απελευθερωμένος να προσβάλει όποιους και όσους δεν συμφωνούν με αυτόν.

Και νομίζει ότι δι αυτού του τρόπου αυξάνει το κύρος του στο εσωτερικό της χώρας, διαιρώντας τους πολίτες και ψηφοφόρους σε έχοντες και μη έχοντες μυαλό. ΟΙ μη έχοντες μυαλό όμως στη Μακεδονία και τη Βόρεια Ελλάδα δύσκολα «θα βρουν το μυαλό τους» με τις αντιαναπτυξιακές παροχές της δεκάρας ,που και αυτές θα γίνουν βορά σε φόρους και θα χαθούν.

Όπως νομίζει ότι με αυτές τις προσβλητικές αναφορές σε συμπολίτες του αυξάνει τον θαυμασμό των άλλων ευρωπαίων ηγετών στο πρόσωπο του. Οι εκπαιδευμένοι ευρωπαίοι πολιτικοί όμως ακούν κάτι τέτοια και φεύγουν μακριά. Γιατί αν, προς στιγμήν, σκεφθούμε ότι ο συνομιλητής του Πρόεδρος της Γαλλίας Μακρόν εκφραζόταν έστω και γι’ αστείο με τους ιδίους χαρακτηρισμούς εναντίον του κινήματος των Κίτρινων Γιλέκων, δεν θα έμενε ούτε για μια ώρα στη θέση του, ούτε αυτός ούτε και η κυβέρνηση του.

Αλλά είπαμε. Οι άλλοι είναι φιλελέδες. Ενώ η Ελλάδα έχει αριστερή κυβέρνηση. Και ας είναι μεταλλαγμένη μέχρι το μεδούλι της.

Κύρα Αδάμ
ProNews

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια