-->

Header Ads

Ο λαός δεν τσιμπάει από τελειωμένους...

Ο εξευτελισμός σε όλο του το μεγαλείο. Δεν πρόλαβε να στεγνώσει το μελάνι της προδοσίας και αίφνης βγήκαμε κουτσά στραβά στις αγορές. Την ίδια στιγμή με περίσσιο θράσος η κυβέρνηση πανηγυρίζει για τα ψίχουλα που μοιράζει στους εργαζόμενους.

Πρόκειται για την απόλυτη ντροπή. Παρέδωσαν την Μακεδονία στους Σκοπιανούς και πήραν για αντάλλαγμα αέρα κοπανιστό. Αυτό ήταν το... οικονομικό ατού των ολετήρων. Ένα τίποτα με μπόλικο καθόλου. Και προσπαθούν οι άθλιοι να μας πείσουν ότι η Ελλάδα βγαίνει από την κρίση πατώντας γέρα στα πόδια της.

Εδώ δεν μπορούν να βρουν την απαραίτητη πλειοψηφία για να περάσουν απλά νομοσχέδια και νομίζουν ότι με τις γνωστές επικοινωνιακές πομφόλυγες θα αποτρέψουν το ξήλωμα της... προδοτικής κουρελούς.

Πάρτε το χαμπάρι σύντροφοι, ό, τι κι αν κάνετε είστε τελειωμένοι! Το μόνο που σας έμεινε είναι να κοπιάζετε να παραμείνετε στην εξουσία μπας και μετριάσετε την ήττα που έρχεται.

Όλα τα υπόλοιπα είναι όνειρα θερινής νυκτός. Αυτή είναι η πραγματικότητα, όσο κι αν δεν θέλετε να το παραδεχτείτε.

Αποτύχατε στα πάντα. Παραδώσατε τα πάντα. Και παρακαλάτε τώρα στα... τέσσερα, υποσχόμενοι τη γη της επαγγελίας σε υποψήφιους σανοφάγους για να μην οδηγηθείτε στα... πολιτικά Τάρταρα.

Τάξτε ό, τι θέλετε, ξεπουλήστε κι άλλα εδάφη για επίπλαστα οικονομικά ανταλλάγματα, συνεχίστε να διχάζετε τον λαό με ξεπερασμένα διλήμματα. Ο κατήφορος πάντως δεν πρόκειται να σταματήσει.

Και δεν θα σταματήσει γιατί είστε ό, τι χειρότερο πέρασε από την νεότερη Ελλάδα.

Όμοια ζημιά στην χώρα δεν έχει γίνει ποτέ στη μεταπολίτευση. Οι κακοί προηγούμενοι που μας οδήγησαν στα μνημόνια όπως λέτε, δεν κατάφεραν να κάνουν μέσα σε 40 χρόνια, την ζημιά που κάνατε εσείς σε τέσσερα. Τα στατιστικά το επιβεβαιώνουν.

Και τολμάτε να μιλάτε για ανάσταση και ανάταση της χωράς; Ποιας, αυτής που χρεώσατε με 200 δισ. τη στιγμή που έβγαινε στο ξέφωτο; Αυτής που παραδώσατε τα εδάφη της για λίγη ακόμη εξουσία; Αυτής που θέλετε να ακρωτηριάσετε, για τα κάλπικα ανταλλάγματα που σας δίνουν τα κοράκια; Αμέσως μετά από την παράδοση της Μακεδονίας σπεύδετε να ξεπουλήσετε και την Κύπρο. Προφανώς αναμένονται και τα ξεπουλήματα της Θράκης, της Βόρειας Ηπείρου και του Αιγαίου.

Και προσποιείστε τους εθνοσωτήρες τρομάρα σας. Ανάλογους εθνοσωτήρες είχαμε και στη Χούντα και... προκόψαμε.

Πλέον μόνο με αυτούς μπορείτε να συγκριθείτε, καθώς εκτελείτε τον ίδιο προδοτικό ρόλο. Γιουσουφάκια της Δύσης εκείνοι, γιουσουφάκια της Δύσης κι εσείς.

Κι όπως οδηγήθηκαν στα μαύρα κατάστιχα της ιστορίας, έτσι θα οδηγηθείτε κι εσείς.

Στο μεταξύ μοιράστε όσο σανό θέλετε, ο λαός δεν τσιμπάει.

Σύντομα θα το διαπιστώσετε στις κάλπες!

Όφις Ιοβόλος
AntiNews

Edit

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε σχολιασμούς επί της ουσίας.
Τα σχόλια σας δεν περνάν από έλεγχο γιατί πιστεύουμε ότι δεν θα θίγουν κάποιον προσωπικά με βρισιές και συκοφαντίες.
Τέτοιου είδους σχόλια δεν περνάν από έλεγχο, αλλά θα διαγράφονται μετά την δημοσίευση.
Παρακαλούμε να γράφετε σε πεζά και όχι κεφαλαία
-------------------------------------------------------------------------
Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα - αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω, φόρμας επικοινωνίας.
Ευχαριστούμε

Από το Blogger.