-->

Header Ads

Η ώρα του αγώνα - Το Σκοπιανό δεν τελειώνει με την ψήφιση του Προσυμφώνου των Πρεσπών


Ν. Λυγερός

Τώρα αρχίζει η τελική φάση του αγώνα, διότι δεν πρέπει και δεν είναι το πρέπον να αποδεχτούμε την ψήφιση του Προσυμφώνου των Πρεσπών αφού αυτό πλήττει τον Ελληνισμό, το γεγονός ότι βρέθηκε μία κυβέρνηση που δεν έχει την πλειοψηφία να περάσει αυτό το Προσύμφωνο χάρη σε βουλευτές άλλων κομμάτων τα οποία δεν υποστηρίζουν την ίδια σήμερα, είναι ότι δεν υπάρχει πια αντιπροσώπευση του Eλληνικού λαού.
Έτσι ο αγώνας συνεχίζεται ακάθεκτος έως την ακύρωση του Προσυμφώνου. Τίποτα δεν έχει τελειώσει, τώρα όλα αρχίζουν και είμαστε διατεθειμένοι να το πάμε ως το τέλος γιατί είναι ο μόνος τρόπος να ξεφορτωθούμε αυτή την κόκκινη βαρβαρότητα, που προσπαθεί να μας επιβάλλει η δικτατορία της μόνο και μόνο επειδή πιστεύει σε μία καθυστερημένη ιδεολογία. Μερικοί πίστεψαν στο σύνθημα πρώτη φορά αριστερά τώρα θα πρέπει να πιστέψουν στο επόμενο, τελευταία φορά αριστερά. Αυτή η αριστερά δεν αντιπροσωπεύει τους μαχητές που απελευθέρωσαν την Ελλάδα, αντιπροσωπεύει ένα λανθασμένο αντίγραφο της Σοβιετικής Ένωσης και της Γιουγκοσλαβικής Ένωσης που ονειρεύεται να επανέλθει στην εξουσία και να φέρει και πάλι τα απαράδεκτα δικαιώματα μιας δικτατορίας. Η ακύρωση του Προσυμφώνου των Πρεσπών έχει γίνει πια στόχος διότι ξέρουμε ότι θα υπάρχουν επακόλουθα αν δεν αντισταθούμε, θα πρέπει επίσης να αντισταθούμε στην υπογραφή του πρωτοκόλλου εισόδου των Σκοπίων διότι είναι ένας τρόπος να πιέσουμε πάνω στο Προσύμφωνο και για την ακύρωσή του. Τώρα μπαίνουμε σε έναν πολιτικό αγώνα εντός του 2019 για να ξεκαθαρίσουμε όλο το φάσμα. Ο Ελληνικός λαός δεν πρόκειται να πάρει το μέρος όλων αυτών που γονάτισαν, για να ακολουθήσουν μία βάρβαρη ιδεολογία. Ο Ελληνικός λαός θα παραμείνει ελεύθερος γιατί θα ακολουθήσει τα νοητικά σχήματα του Ελληνισμού που δεν έμαθε να γονατίζει, που δεν έμαθε να σκύβει το κεφάλι, αλλά να συνεχίζει τον αγώνα έως το τέλος και ως τη νίκη. Αυτός είναι ο στόχος μας πλέον και αυτόν θα ακολουθήσουμε χωρίς να υπολογίζουμε τα εμπόδια, χωρίς να πάμε πιθαμή πίσω διότι ξέρουμε ότι αυτή η αντίσταση θα δώσει το παράδειγμα σε όλους τους αγωνιστές του Ελληνισμού. Καλή συνέχεια σε όλους μας.


Το Σκοπιανό δεν τελειώνει με την ψήφιση του Προσυμφώνου των Πρεσπών

Ν. Λυγερός

Μπορεί η κυβερνητική προπαγάνδα να το έχει παρουσιάσει με τέτοιο τρόπο, αλλά το Σκοπιανό δεν τελειώνει με την ψήφιση του Προσυμφώνου των Πρεσπών. Πολλοί έχουν ξεχάσει πόσο σημαντικό είναι η υπογραφή του πρωτοκόλλου εισδοχής των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ, διότι μόνο με αυτή ολοκληρώνεται η διαδικασία που επιτρέπει την ενεργοποίηση των τροπολογιών του Συντάγματος των Σκοπίων. Πιο συγκεκριμένα μετά την ψήφιση το Προσύμφωνο των Πρεσπών χρειάζεται η υπογραφή του Προέδρου της Δημοκρατίας της Ελλάδος, έτσι ώστε να γίνει νόμος που θα δημοσιευτεί σε ΦΕΚ, στη συνέχεια θα πρέπει να δοθεί η ρηματική διακοίνωση εκ μέρους της Ελλάδος στα Σκόπια για να ενημερωθούν για την απόφαση που έχει παρθεί. Μετά η διαδικασία προβλέπει την ενημέρωση των διεθνών οργανισμών, δηλαδή Ηνωμένα Έθνη, ΝΑΤΟ και Ευρωπαϊκή Ένωση. Γιατί η περίπτωση του ΝΑΤΟ από τη στιγμή που θα έχουν ενημερωθεί τα 29 κράτη μέλη του, θα πρέπει να υπογράψουν το πρωτόκολλο εισδοχής στο ΝΑΤΟ των Σκοπίων και στη συνέχεια να σταλεί αντίγραφο προς κύρωση στη Βουλή των Ελλήνων. Κατά συνέπεια θα έχουμε εκ νέου μία ψηφοφορία από τους βουλευτές και θα πρέπει αυτοί να πάρουν την απόφαση της εισδοχής των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ. Ξέρουμε όμως ότι υπάρχουν πολλοί βουλευτές και ειδικά στο κυβερνών κόμμα οι οποίοι είναι εναντίον του ΝΑΤΟ και τώρα θα πρέπει να κάνουν μία νέα υπέρβαση και να υπερψηφίσουν αυτό το πρωτόκολλο ενώ τόσα χρόνια, για να μην πούμε για δεκαετίες, λένε ότι το ΝΑΤΟ είναι ο εχθρός της Ελλάδος έτσι θα φανεί η συνοχή της σκέψης τους. Έχουμε λοιπόν ένα άλλο μέτρο πίεσης πάνω σε αυτούς τους βουλευτές και θα πρέπει να τους υποχρεώσουμε να μιλήσουν με ξεκάθαρο τρόπο για αυτό το θέμα, χωρίς να κρύβονται πίσω από κομματικές οδηγίες. Ο αγώνας συνεχίζεται ακάθεκτος.

http://www.lygeros.org
Edit

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε σχολιασμούς επί της ουσίας.
Τα σχόλια σας δεν περνάν από έλεγχο γιατί πιστεύουμε ότι δεν θα θίγουν κάποιον προσωπικά με βρισιές και συκοφαντίες.
Τέτοιου είδους σχόλια δεν περνάν από έλεγχο, αλλά θα διαγράφονται μετά την δημοσίευση.
Παρακαλούμε να γράφετε σε πεζά και όχι κεφαλαία
-------------------------------------------------------------------------
Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα - αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω, φόρμας επικοινωνίας.
Ευχαριστούμε

Από το Blogger.