-->
ΚΑΥΤΑ ΘΕΜΑΤΑΔιαβάστε τα πολύ ενδιαφέροντα Πατήστε εδώ

Header Ads

“Πρώτα η Ελλάδα” είναι το κυρίαρχο μήνυμα των καιρών

Όπως ήταν αναμενόμενο, η προδοτική συμφωνία των Πρεσπών ψηφίστηκε με ισχνή πλειοψηφία στο Ελληνικό κοινοβούλιο, σε πλήρη αντίθεση με τη βούληση της συντριπτικής πλειοψηφίας του Ελληνικού λαού. Η συμφωνία αυτή έχει δημιουργήσει ένα παλλαϊκό συναίσθημα έγερσης και εξέγερσης πέρα από κομματικές γραμμές στη συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων.

Και εκεί που ο μέσος Έλληνας έδειχνε να παραδίδεται στη μοίρα της υποταγής, η εθνική υπόθεση της Μακεδονίας, τον έβγαλε από τον λήθαργο του αδιέξοδου, της απελπισίας και της ακινησίας και ενεργοποίησε τα χαμένα πολιτικά του ανακλαστικά. Και αυτό δεν πρέπει να πάει χαμένο. Η αφύπνιση, η έγερση των Ελλήνων πρέπει να έχει συνέχεια.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι, η εκχώρηση της ονομασίας της Μακεδονίας, οφείλεται στο γεγονός ότι σήμερα η Ελλάδα δεν ανήκει στους Έλληνες. Ανήκει στους Γερμανούς και στη Νέα Τάξη Πραγμάτων. Η βελούδινη ευρώ-γερμανική κατοχή, σε αγαστή συνέργεια με τους Γύπες των διεθνών αγορών και εκτελεστικά όργανα τους πάντα πρόθυμους εγχώριους “Εφιάλτες” και ορντινάτσες, οδηγεί την Ελλάδα στον δρόμο της προδοσίας και της απώλειας.

Πρέπει επιτέλους να αφυπνιστούμε για να μπει φραγμός στον δρόμο αυτό της καταστροφής. Αλιώς στο ορατό μέλλον, η πατρίδα μας,η γεννήτορας της δημοκρατίας και του σύγχρονου πολιτισμού, η Ελλάδα με την ιστορία των 3.000 χρόνων, θα παύσει να υπάρχει σαν ζωντανός εθνικός οργανισμός.

Για αυτό και το μήνυμα του συλλαλητήριου και της έγερσης των Ελλήνων, θα πρέπει να είναι, εκτός από την αμφισβήτηση ή και την ακύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών, η ανατροπή της Γερμανικής κατοχής και η προάσπιση της πατρίδας μας, του Ελληνισμού, που βρίσκεται υπό διωγμό.

Η ανατροπή της ξένης κατοχής πρέπει να είναι το κύριο ζητούμενο ειδικότερα σήμερα που οι πατριωτικές δυνάμεις στη δύση και ειδικότερα στην Ευρώπη εγείρουν σοβαρές αντιστάσεις με προοπτικές ανατροπής της Παγκόσμιας Νέας Τάξης. “Πρώτα η Ελλάδα” είναι το κυρίαρχο μήνυμα που απαιτούν οι καιροί.

odosdrachmis
Edit

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε σχολιασμούς επί της ουσίας.
Τα σχόλια σας δεν περνάν από έλεγχο γιατί πιστεύουμε ότι δεν θα θίγουν κάποιον προσωπικά με βρισιές και συκοφαντίες.
Τέτοιου είδους σχόλια δεν περνάν από έλεγχο, αλλά θα διαγράφονται μετά την δημοσίευση.
Παρακαλούμε να γράφετε σε πεζά και όχι κεφαλαία
-------------------------------------------------------------------------
Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα - αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω, φόρμας επικοινωνίας.
Ευχαριστούμε

Από το Blogger.