-->
ΚΑΥΤΑ ΘΕΜΑΤΑΔιαβάστε τα πολύ ενδιαφέροντα Πατήστε εδώ

Header Ads

Απάντηση στην κάλπη

Με την προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών ο ΣΥΡΙΖΑ διέλυσε όποια σχέση είχε με τον λαό. Με τα χημικά που έπεσαν στο μεγαλειώδες συλλαλητήριο των Αθηνών απέκτησε εκατομμύρια στρατευμένους εχθρούς, οι οποίοι άρχισαν ήδη από προχθές να κάνουν καμπάνια εναντίον του.

Οι ευαισθητοποιημένοι πολίτες και οι συνειδητά αγωνιζόμενοι Ελληνες που πήραν μέρος στο συλλαλητήριο ήταν ήδη οργισμένοι με τη συνολική στάση και τις αποφάσεις της αυταρχικής κυβέρνησης της Αριστεράς και την αχαρακτήριστη επιμονή της να παραδώσει με την προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών γην και ύδωρ σ’ ένα ετοιμόρροπο κρατίδιο.

Ωστόσο, το «τείχος» των χημικών που έριξε κατόπιν άνωθεν πολιτικών εντολών η ΕΛ.ΑΣ. στους ειρηνικούς διαδηλωτές, σε μικρά παιδιά, γέροντες, άτομα με αναπηρία πείσμωσε τον λαό. Τώρα πια η κυβέρνηση δεν έχει απέναντί της ψηφοφόρους που έχουν στραφεί σε άλλες επιλογές, αλλά πολίτες που θέλουν να αγωνιστούν για να τιμωρηθεί η αλαζονική συμπεριφορά των υπευθύνων.

Οι «φωστήρες» που νομίζουν ότι, αν αρχίσουν να υβρίζουν, να χτυπούν και να συκοφαντούν έναν ολόκληρο λαό, εκείνος θα φοβηθεί, θα κλειστεί στο σπίτι του και θα ιδιωτεύσει, ζητώντας το έλεος της εξουσίας, σύντομα θα διαπιστώσουν το μέγεθος του σφάλματός τους.

Οι Ελληνες δεν πλημμύρισαν τους δρόμους των Αθηνών για να ζητήσουν τη μείωση του κόστους κάποιου αγαθού, την αύξηση των μισθών ή των συντάξεων. Απέδειξαν ξανά, όπως κάνουν πάντοτε σε ανάλογες περιπτώσεις, ότι η ιδέα του έθνους και η συλλογική αξιοπρέπεια είναι ό,τι ιερότερο κρατούν στην καρδιά τους.

Ο ΣΥΡΙΖΑ, καθώς είναι ένα κόμμα που προέρχεται από τη διεθνιστική Αριστερά, δεν μπορεί να αντιληφθεί αυτή τη μοναδική και αναντικατάστατη σχέση του λαού με την πατρίδα και την Ιστορία και νομίζει ότι αυτό αντιμετωπίζεται με τα «παραδοσιακά εργαλεία» της βίας, της απειλής και της προπαγάνδας. Πάλι έπεσαν έξω οι «ειδήμονες» της συμφοράς.

Η απάντηση των πολιτών στη ρίψη χημικών θα είναι η έκρηξη αποδοκιμασίας που θα υποστεί ο ΣΥΡΙΖΑ στην κάλπη.

Δημοκρατία
Edit

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε σχολιασμούς επί της ουσίας.
Τα σχόλια σας δεν περνάν από έλεγχο γιατί πιστεύουμε ότι δεν θα θίγουν κάποιον προσωπικά με βρισιές και συκοφαντίες.
Τέτοιου είδους σχόλια δεν περνάν από έλεγχο, αλλά θα διαγράφονται μετά την δημοσίευση.
Παρακαλούμε να γράφετε σε πεζά και όχι κεφαλαία
-------------------------------------------------------------------------
Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα - αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω, φόρμας επικοινωνίας.
Ευχαριστούμε

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.