-->
ΚΑΥΤΑ ΘΕΜΑΤΑΔιαβάστε τα πολύ ενδιαφέροντα Πατήστε εδώ

Header Ads

Η νέα επίθεση που εξαπολύθηκε κατά της Μακεδονίας έχει κομμουνιστικό υπόβαθρο


Ο κομμουνιστής Ζόραν Ζάεφ


Ν. Λυγερός

Υπάρχουν ακόμα Έλληνες που δεν καταλαβαίνουν ότι η νέα επίθεση που εξαπολύθηκε κατά της Μακεδονίας έχει κομμουνιστικό υπόβαθρο λες και έχουν ξεχάσει την προέλευση του Πρωθυπουργού, ο οποίος ήταν στην Κομμουνιστική Νεολαία Ελλάδας, ίδρυσε την παράταξη Εγκέλαδος, συνιστώσα των Εναλλακτικών Ριζοσπαστικών Αριστερών Σχημάτων, για να γίνει στη συνέχεια γραμματέας της Νεολαίας του Συνασπισμού, κόμμα το οποίο συμμάχησε με το Κομουνιστικό Κόμμα Ελλάδας και μετεξελίχθηκε σε Συνασπισμό Ριζοσπαστικής Αριστεράς. Ενώ ο πρώην Υπουργός Εξωτερικών υπήρξε μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας και ίδρυσε την πολιτική κίνηση ΠΡΑΤΤΩ. Έτσι και ο Πρωθυπουργός των Σκοπίων που είναι βουλγαρικής καταγωγής έγινε μέλος της Σοσιαλδημοκρατικής Ένωσης « Μακεδονίας», η οποία αποτελεί μετεξέλιξη της Ένωσης Κομμουνιστών «Μακεδονίας» η οποία αρχικά ονομαζόταν Κομμουνιστικό Κόμμα «Μακεδονίας», το οποίο είχε ως ιδεολογικό υπόβαθρο τον Τιτοϊσμό και τον Μαρξισμό Λενινισμό. Γιατί λοιπόν μας ξαφνιάζει που ήθελαν να σβήσουν την ιστορία του Ελληνισμού της Μακεδονίας μας;

Ο Μακεδονικός αγώνας συνεχίζεται

Ν. Λυγερός

Θέλει δεν θέλει η κρατική προπαγάνδα ο νέος Μακεδονικός αγώνας συνεχίζεται όλο και πιο δυναμικά γιατί όλο και περισσότεροι πολίτες ενεργοποιούνται γιατί βλέπουν ότι το Προσύμφωνο είναι απαράδεκτο κι ότι δεν μπορούμε να εγκαταλείψουμε το όνομα της Μακεδονίας μόνο και μόνο επειδή μας πιέζει μια καθυστερημένη ιδεολογία που δεν εφαρμόστηκε ποτέ στην Ελλάδα, γιατί ήταν ενάντια στις αρχές του Ελληνισμού και της Ιστορίας. Τα άτομα της ιδεολογίας δεν επηρεάζονται από τις κινήσεις του λαού διότι δεν ασχολούνται με δημοκρατίες. Το μόνο που τους αγγίζει είναι οι ψηφοφόροι. Με άλλα λόγια ο μόνος τρόπος να πείσουμε ν’ αλλάξουν γνώμη αυτοί που μας έβαλαν σε αυτό το εθνικό πρόβλημα είναι να καταλάβουν ότι δεν θα έχουν πολιτική καριέρα στο μέλλον διότι η μεγάλη πλειοψηφία του ελληνικού λαού δεν θέλει αυτό το Προσύμφωνο διότι πολύ απλά έχει διαβάσει πλέον τα 20 άρθρα του και ξέρει πια ότι δεν είναι μόνο το θέμα του ονόματος που είναι προβληματικό για τη συνέχεια του Ελληνισμού. Έτσι κάθε νέος Μακεδονομάχος πρέπει να ασκήσει ορθολογικά και στρατηγικά το δικαίωμα της ψήφου του για να μην περάσει αυτό το απαράδεκτο κείμενο.

lygeros.org
Edit

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε σχολιασμούς επί της ουσίας.
Τα σχόλια σας δεν περνάν από έλεγχο γιατί πιστεύουμε ότι δεν θα θίγουν κάποιον προσωπικά με βρισιές και συκοφαντίες.
Τέτοιου είδους σχόλια δεν περνάν από έλεγχο, αλλά θα διαγράφονται μετά την δημοσίευση.
Παρακαλούμε να γράφετε σε πεζά και όχι κεφαλαία
-------------------------------------------------------------------------
Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα - αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω, φόρμας επικοινωνίας.
Ευχαριστούμε

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.