-->

Header Ads

Γαλλία: ανοιχτός ψυχολογικός πόλεμος κατά των πληθυσμών

Κεφάλαιο 1ο , ο τρελός σκοπευτής

Παράλληλα με την επιχείρηση δημόσιων σχέσεων που γίνεται από τα Ηλύσια, μεταξύ άλλων μέσω του λόγου του Εμμανουήλ Μακρόν που είχε ως στόχο να κατευνάσει την ένταση και να κερδίσει χρόνο, οι μυστικές υπηρεσίες εργάζονται σκληρά για να διεισδύσουν και να υπονομεύσουν την πρωτεϊκή κίνηση των Κίτρινων Γιλέκων με όλα τα δυνατά μέσα. Μιλάμε για τη χορήγηση λευκού χαρτιού για επιχειρήσεις ψυχολογικού πολέμου που στοχεύουν αυτή τη φορά τους Γάλλους πληθυσμούς στη γαλλική επικράτεια – μια πρεμιέρα εδώ και 40 χρόνια! Επομένως, μια μάχη χωρίς όρια.

Το κίνημα των Κίτρινων Γιλέκων έχει καταδείξει τον βαθμό της οργανικής συμβιβαστικής λύσης των διαφόρων γαλλικών συνδικάτων, όλα στα χέρια του κατασταλτικού μηχανισμού της κρατικής εξουσίας και του μηχανισμού προπαγάνδας του.

Εκτός από ορισμένα τμήματα του πληθυσμού, η πλειοψηφία των Γάλλων δεν διαθέτει πόρους για την καταπολέμηση μιας επιχείρησης psy op που διεξάγεται με τη βοήθεια της κρατικής εξουσίας, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης δοκιμασμένων τεχνικών διείσδυσης, εκτροπής και προπαντός εσωτερικής έκρηξης οποιουδήποτε κινήματος που μπορεί να πάρει μια πραγματική πολιτική μορφή έξω από τα κυκλώματα κοινωνικού ελέγχου.

Η περίπτωση των Κίτρινων Γιλέκων ήδη μελετάται από θεωρητικούς του ψυχολογικού πολέμου για να αποφευχθεί παρόμοιο «ολίσθημα» στο εγγύς μέλλον.

Ως αποτέλεσμα, πρέπει να αναμένουμε μια αύξηση της παραπλάνησης από τα κανονιστικά μέσα και της μιντιατικής εκστρατείας και της κανονιστικής αφήγησης.

Η συνήθης διαδικασία του φόβου με την εκμετάλλευση της προκαλούμενης τρομοκρατίας δεν λειτούργησε. Παραμένει ο ισχυρός φορέας της κοινωνικής διαίρεσης και του κοινωνικού μίσους, που είναι αρκετά εύκολο να διατηρηθεί στο πλαίσιο της φανταστικής μήτρας της πολιτικής και κοινωνικής ζωής της μητροπολιτικής Γαλλίας.

Βάλτε τα κράνη σας, θα πέσει πολύ ψέμα!

strategika51

Η κατασκευή του φόβου: Έργο 1ο , ο τρελός σκοπευτής

Μετά την κρίση των Κίτρινων Γιλέκων, ο ψυχολογικός πόλεμος.

Αναμενόταν μια τυφλή επίθεση με αυτόματα σε ένα δημόσιο χώρο, ή ένα τρελό όχημα. Είχαμε έναν τρελό σκοπευτή στη μέση της χριστουγεννιάτικης αγοράς στο Στρασβούργο."Μείνετε σπίτι σας". Το κλασικό.

Σε ποιον θα καταλογιστεί αυτή η πράξη; Το Ντάες; Πολύ απασχολημένο με το να ανακτήσει τον πλούτο του. Περάστε. Αλ Κάιντα; Είναι σύμμαχος εναντίον του "κάθε άλλου παρά φιλελεύθερου" εχθρού σε έναν μη φιλελεύθερο κόσμο. Μια φαινομενική αυτονομιστική οργάνωση ή ένας απομονωμένος τρελός;

Τα μέσα μπορούν να παραμορφώσουν την πραγματικότητα.

Θα μπορούσε να είναι ένα απλό γεγονός. Ή μια επιχείρηση με ψευδή σημαία που εξυπηρετεί τους σκοπούς του ψυχολογικού πολέμου που η κρατική εξουσία, η οποία πρέπει να διαχωριστεί από την φαινομενική κυβέρνηση, μόλις πυροδότησε στη Γαλλία ενάντια στους δικούς της πληθυσμούς.

Το Στρασβούργο είναι μια κλασική περίπτωση. Είναι το ABΓ του ψυχολογικού πολέμου. Αυτό που θα ακολουθήσει είναι όμως ανορθόδοξο.

Σφίξτε τη ζώνη και σωπάστε. Διαφορετικά, θα έρθουν τα σκυλιά του πολέμου από το εργοστάσιο του φόβου.

Τα πολεμικά σκυλιά της Gladio είναι όλα καταταγμένα S. Ο σκοπευτής είναι γνωστός. Οι χορηγοί του επίσης.
Θα έχουν το θράσος να επικαλεσθούν την τρομοκρατική απειλή;
Εάν ναι, το σύστημα έμεινε από καύσιμα, είναι ξηρό.

strategika51

infognomonpolitics.
Edit

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε σχολιασμούς επί της ουσίας.
Τα σχόλια σας δεν περνάν από έλεγχο γιατί πιστεύουμε ότι δεν θα θίγουν κάποιον προσωπικά με βρισιές και συκοφαντίες.
Τέτοιου είδους σχόλια δεν περνάν από έλεγχο, αλλά θα διαγράφονται μετά την δημοσίευση.
Παρακαλούμε να γράφετε σε πεζά και όχι κεφαλαία
-------------------------------------------------------------------------
Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα - αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω, φόρμας επικοινωνίας.
Ευχαριστούμε

Από το Blogger.